Nekadasnji (poslijeratni) I sadasnji Jug nebo i zemlja!Od organizacije,ljudskost nesto neuporedivo.Ono je bilo mracno doba juga kad su se otimali salovi,potezali nozevi jedni na druge,uzimale pare od uprave,spominjale Markale (Brotherze je napisao/la: ↑10 stu 2025, 19:11A ti si taj znaci sto je salove otimao, sad si se otkrioBatistutA19 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 19:07 Jug treba ostavit momcima koji vode Jug oni to savrseno rade a rast ce i brojka a jasno ja da je se fulalo kad je bojkot bio i oni svi problemi oko kluba i da je tu nasto vakum a ne sto su neki presli na Zapad .Ovi sa Juga sto su na Zapadu isto itekako mogu pomoci sa navijanjem a u gostima pogotovo a mogu i nekim savjetima predlozima i tako to a sad nesto petljat se ne trebaju i odredjivivat .Najbitnije da su momci srcem uz klub a nekad davno je se Jug koristio samo da se udze besplatno mnogi samo se prikljuci koloni i udzu besplatno pa su onda bile posebno karte za Robijase ,ja imam i sad kartu Celik-Gent tad su Robijasi ulazili za marku i cak samo sa clanskom..
Nekad su se otimali salovi na Jugu jer tad ni salova nije bilo pogotovi onaj sto je u Barseloni radjen,nije ga svako mogo ni kupit i skup a nije ih bilo dovoljno Ja i sad taj sal imam ..Isto sto tehnika ide napred tako i navijacke skupine.
Valjda ce sad raja napunit telefone za bliceve da sve zasvijetli![]()
![]()
NK Čelik
Re: NK Čelik
-
Guest.1945
To sam ja govorio ima mjesec dana.Treba uraditi isto akciju neku kao ovo napuni istok da se omasovi jug.Da se ugosti neko pogotovo ko nije nikad bio na jugu i pokaže taj doživljaj, pa ti kasnije stavljaj članske.Cinvict35 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 19:17Ne spori se ta furka oko clanarine i to , super je ali mi pisemo o tome kako omasoviti jug a ne ovo sto rade je i vise nego super nego trrba privuc momcice 15 do 18 god a to se najlakse moze kroz skole i besplatne karte, napravit akciju kao na istoku i neka dodzu momcici neka ih ugoste robovi i eto rodice se ljubav 100% i eto bazeLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑10 stu 2025, 18:37Nemoj se brate petljat gdje ti nije mjesto, svaka ozb grupa ima ovo, momci su top i koliko vidim i po gradu "regrutuju" omladinu.Rob88 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 17:18
Jesu problem su da je to top ideja onda bi sve grupe to uvele okej je ako se jug slaze da ima plafon 300 ljudi onda nije problem al de mi reci sad nekim cudom planu sve ulaznice istok zapad sjever i onda kazu na jug moze samo clan hoce li robijasi isplatiti klubu razliku od 2000 ulaznica za jug ili ti ga 1200 KM?
Youngeri ce za par godina bit ludilo ako ostanu na okupu.
Tako da najbolje bi bilo da komentarisete nesto sta znate, sta ne znate ostavite drugima.
Cuj sjeverna koreja cc meni se prijatelji iz BBB javljaju sa pohvalama za Robiju, al bosnjo smatra da je sjeverna koreja jbt
-
Luis Nazario da Lima
Slazem se, treba omasoviti ali momci to rade, vjeruj mi.Cinvict35 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 19:17Ne spori se ta furka oko clanarine i to , super je ali mi pisemo o tome kako omasoviti jug a ne ovo sto rade je i vise nego super nego trrba privuc momcice 15 do 18 god a to se najlakse moze kroz skole i besplatne karte, napravit akciju kao na istoku i neka dodzu momcici neka ih ugoste robovi i eto rodice se ljubav 100% i eto bazeLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑10 stu 2025, 18:37Nemoj se brate petljat gdje ti nije mjesto, svaka ozb grupa ima ovo, momci su top i koliko vidim i po gradu "regrutuju" omladinu.Rob88 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 17:18
Jesu problem su da je to top ideja onda bi sve grupe to uvele okej je ako se jug slaze da ima plafon 300 ljudi onda nije problem al de mi reci sad nekim cudom planu sve ulaznice istok zapad sjever i onda kazu na jug moze samo clan hoce li robijasi isplatiti klubu razliku od 2000 ulaznica za jug ili ti ga 1200 KM?
Youngeri ce za par godina bit ludilo ako ostanu na okupu.
Tako da najbolje bi bilo da komentarisete nesto sta znate, sta ne znate ostavite drugima.
Cuj sjeverna koreja cc meni se prijatelji iz BBB javljaju sa pohvalama za Robiju, al bosnjo smatra da je sjeverna koreja jbt
To sa skolama nije lose ali je tesko izvodivo, pogotovo danas sa igricama, racunarima, tik-tokovima i sl....nije poenta doci na jug i tu si, nego doci na jug i navijati 100 minuta....mi nismo kriminalna grupa kao kod vecine navijackih skupina, nego ultra....prije je jug koristio za neke druge interese, sada je samo jedan i to je Čelik.
Tako da molim vas pustite momke da rade, svi bi voljeli 3000 na jugu, ali polako, doci ce i to.
Lijep je pogled na tabelu
Pored toga što smo prvi na tabeli, možemo se pohvaliti i da:
Imamo najduži niz bez poraza u historiji lige (21 utakmica i traje)
Računajući kup, niz bez poraza je dug 23 utakmice
Jedina smo ekipa bez poraza u prvom i drugom rangu u BiH
Imamo najbolju odbranu u ligi (7 primljenih golova u 12 utakmica)
Plasirali smo se u 1/8 finala Kupa BiH
Imamo drugu najbolju posjetu u BiH (prosjek 3.840 po utakmici)
Imamo najviše navijača na gostujućim utakmicama u BiH (prosjek 840 po utakmici)
15/23 igrača prvog tima su iz Zenice
Sve su to razlozi da u nedjelju dođete na Bilino polje, da zajedno proslavimo i zaključimo ovu uspješnu godinu!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
FR Legion ma jok sam cuvo da mi ne otmuFRLegioen je napisao/la: ↑10 stu 2025, 20:04Nekadasnji (poslijeratni) I sadasnji Jug nebo i zemlja!Od organizacije,ljudskost nesto neuporedivo.Ono je bilo mracno doba juga kad su se otimali salovi,potezali nozevi jedni na druge,uzimale pare od uprave,spominjale Markale (Brotherze je napisao/la: ↑10 stu 2025, 19:11A ti si taj znaci sto je salove otimao, sad si se otkrioBatistutA19 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 19:07 Jug treba ostavit momcima koji vode Jug oni to savrseno rade a rast ce i brojka a jasno ja da je se fulalo kad je bojkot bio i oni svi problemi oko kluba i da je tu nasto vakum a ne sto su neki presli na Zapad .Ovi sa Juga sto su na Zapadu isto itekako mogu pomoci sa navijanjem a u gostima pogotovo a mogu i nekim savjetima predlozima i tako to a sad nesto petljat se ne trebaju i odredjivivat .Najbitnije da su momci srcem uz klub a nekad davno je se Jug koristio samo da se udze besplatno mnogi samo se prikljuci koloni i udzu besplatno pa su onda bile posebno karte za Robijase ,ja imam i sad kartu Celik-Gent tad su Robijasi ulazili za marku i cak samo sa clanskom..
Nekad su se otimali salovi na Jugu jer tad ni salova nije bilo pogotovi onaj sto je u Barseloni radjen,nije ga svako mogo ni kupit i skup a nije ih bilo dovoljno Ja i sad taj sal imam ..Isto sto tehnika ide napred tako i navijacke skupine.
Valjda ce sad raja napunit telefone za bliceve da sve zasvijetli![]()
![]()
)...Pricam o jugu 1996-2000....Ovim momcima danas koji su na jugu na svakoj tekmi skidam kapu!Pravi ultra pokret,na svakom su gostovanju,kao i mi sa drugih tribina.Mislim samo da trebaju vise forsirati pjesme I skandiranje sto cijeli stadion zna,da Bilino poludi...Delirijum sad sve tribine znaju ilii onu Do kraja hrabro zajedno...IMA DA GRMIMO!
![]()
Borither Ze jasta je bilo je tad bas na Jugu tako otimalo se tukli se izmedju sebe na Jugu pogotovo neki derbi i jos ako nam ne ide ,znalo je bit 5 na ogradi pa jedni jedno pjevaju drugi drugo ovi vamo nesto trece ,bilo je masovno ali nije toliko organizirano,doduse vidjet cemo i ove kad ih bude akobogda 1000.
Repertoar pjesama nisu ni usli gosti majku vam jebem,dobit cete batine,kako cete kuci a to Markale ne znam kako to moze neko opsovat mada je i to sad preuvelicano zbog par pojedinaca tada a nisu nikad pjevali svi.
Kod ovih danasnjih ja licno ne volim sad igras sa nekim pjevas nesto protiv Sarajeva i slicno to meni bezveze ,nece sigurno dat vjetar u ledja igracima te pjesme.
To Zapad-Jug a sad i Istok ma Delirijum je glavna i ona je dobra Navijamo ili ona Celik pa Zapad Zenica ,i taje dobra lagana do kraja hrabro zajedno ,to moze se pjevat sve da se Zapad ne zakaslje
Tako je Bati,sve si to dobro napisao,sazeto I opsirno!Neka mladji znaju sta se desavalo,niko nema zivaca ko ti da to docaraBatistutA19 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 21:03FR Legion ma jok sam cuvo da mi ne otmuFRLegioen je napisao/la: ↑10 stu 2025, 20:04Nekadasnji (poslijeratni) I sadasnji Jug nebo i zemlja!Od organizacije,ljudskost nesto neuporedivo.Ono je bilo mracno doba juga kad su se otimali salovi,potezali nozevi jedni na druge,uzimale pare od uprave,spominjale Markale ()...Pricam o jugu 1996-2000....Ovim momcima danas koji su na jugu na svakoj tekmi skidam kapu!Pravi ultra pokret,na svakom su gostovanju,kao i mi sa drugih tribina.Mislim samo da trebaju vise forsirati pjesme I skandiranje sto cijeli stadion zna,da Bilino poludi...Delirijum sad sve tribine znaju ilii onu Do kraja hrabro zajedno...IMA DA GRMIMO!
![]()
jest tako nekad bilo pogotovo kad vide neke nepoznate a ja sam uvjek bio sa poznatim
Borither Ze jasta je bilo je tad bas na Jugu tako otimalo se tukli se izmedju sebe na Jugu pogotovo neki derbi i jos ako nam ne ide ,znalo je bit 5 na ogradi pa jedni jedno pjevaju drugi drugo ovi vamo nesto trece ,bilo je masovno ali nije toliko organizirano,doduse vidjet cemo i ove kad ih bude akobogda 1000.
Repertoar pjesama nisu ni usli gosti majku vam jebem,dobit cete batine,kako cete kuci a to Markale ne znam kako to moze neko opsovat mada je i to sad preuvelicano zbog par pojedinaca tada a nisu nikad pjevali svi.
Kod ovih danasnjih ja licno ne volim sad igras sa nekim pjevas nesto protiv Sarajeva i slicno to meni bezveze ,nece sigurno dat vjetar u ledja igracima te pjesme.
To Zapad-Jug a sad i Istok ma Delirijum je glavna i ona je dobra Navijamo ili ona Celik pa Zapad Zenica ,i taje dobra lagana do kraja hrabro zajedno ,to moze se pjevat sve da se Zapad ne zakaslje.Danasnje momci fali svi procitam ja komentare ljudi i od Hordi i Manijaka i Torcide i Grobara i Armade i BBB ,uglavnom drugim BiH navijacima falimo jedva cekaju da dodju u Zenicu a ovi iz regiona respektuju a vidio si onih po Tik toku sto prate to sve onaj Turkovic zeljin navijac momak iso maxuz u Tesanj da snimi sve to ili onaj Srbije Iskreni ,itekako se to prati .
-
PONOSGRADA88
Izgubilo se i previse momaka,fokus nase omladine nije kao sto je bio prije 10-15g kad smo harali navijackom scenom u svakom pogledu. Taj delirium mozete najvise vidjeti na zapadu i nema emocije 30+.Garantujem da se na zapadu nalazi 60%bivseg Juga kad je bio pun ,koji je dominirao,pomjerao standarde navijcke scene. Jednostavno grad nam nije vise kakav je bio i tu je kvaka,dosli/spustili se oni kojima roditelj kaze: Ma kakav Celik nemas od toga nista, sta ces od tog dobit itdphillies je napisao/la: ↑10 stu 2025, 17:49Jug je navijacka tribina i tako treba i da ostane. Ko ne zeli da navija ima zapad ima istok. Sjever ce ionako ici gostujucim navijacima ( ako pricamo o PL).Rob88 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 17:18PonosniSmogovci je napisao/la: ↑10 stu 2025, 16:51
Jedina tribina na Balkanu za nekog ko ne prati tifo scenu. Nije tu problem ni clanske ni godina. Jezgro grupe su vecinom 30+ momci. Stvar je hoces li ili neces.
Ono sto Udruzenje treba je da osmisli kako da omasovi i "privoli" clanstvo da budu aktivniji. Fokus baciti na omladince jer evidentno je da se jedna generacija navijaca izgubila od bojkota pa naovamo. Podmladak mi se cini sasvim korektan i nema zime sto se buducnostibtice, a vjerujem da ce se i plasmanom u visi rang i njihovi vrsnjaci i malo stariji prikljuciti navijanju i "zaraziti" se ludilom Juga.
PS. Sta ba 40 nema žar??![]()
![]()
![]()
Ko je navikao on i dolazi i dolazit ce,teska je Nova danasnja omladina 17,18 pomjerio se kriterij Vega. Treba ponovo da nam glavna furka u gradu bude vikend i Celik. Mislim da klub moze animirati malo to da se uvedu posjete skolama svake sedmice mogu odvojiti posjetu jednoj skoli,pa malo po malo nek dode svaku tekmu na jug po jedan momcic ide to na stare staze . Moramo biti svjesni specificnosti i tvrdoce naseg Celika
Ma imao je on praksu dobru tamo na onom forumu gdje je onima iz Tuzle a i ostalima bar 50 puta objasnjavao jedno te isto hahaFRLegioen je napisao/la: ↑10 stu 2025, 21:15Tako je Bati,sve si to dobro napisao,sazeto I opsirno!Neka mladji znaju sta se desavalo,niko nema zivaca ko ti da to docaraBatistutA19 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 21:03FR Legion ma jok sam cuvo da mi ne otmuFRLegioen je napisao/la: ↑10 stu 2025, 20:04
Nekadasnji (poslijeratni) I sadasnji Jug nebo i zemlja!Od organizacije,ljudskost nesto neuporedivo.Ono je bilo mracno doba juga kad su se otimali salovi,potezali nozevi jedni na druge,uzimale pare od uprave,spominjale Markale ()...Pricam o jugu 1996-2000....Ovim momcima danas koji su na jugu na svakoj tekmi skidam kapu!Pravi ultra pokret,na svakom su gostovanju,kao i mi sa drugih tribina.Mislim samo da trebaju vise forsirati pjesme I skandiranje sto cijeli stadion zna,da Bilino poludi...Delirijum sad sve tribine znaju ilii onu Do kraja hrabro zajedno...IMA DA GRMIMO!
![]()
jest tako nekad bilo pogotovo kad vide neke nepoznate a ja sam uvjek bio sa poznatim
To Zapad-Jug a sad i Istok ma Delirijum je glavna i ona je dobra Navijamo ili ona Celik pa Zapad Zenica ,i taje dobra lagana do kraja hrabro zajedno ,to moze se pjevat sve da se Zapad ne zakaslje.Danasnje momci fali svi procitam ja komentare ljudi i od Hordi i Manijaka i Torcide i Grobara i Armade i BBB ,uglavnom drugim BiH navijacima falimo jedva cekaju da dodju u Zenicu a ovi iz regiona respektuju a vidio si onih po Tik toku sto prate to sve onaj Turkovic zeljin navijac momak iso maxuz u Tesanj da snimi sve to ili onaj Srbije Iskreni ,itekako se to prati .
.
Ni dan danas mu nije mrsko ponovit gradivo hahahahaBrotherze je napisao/la: ↑10 stu 2025, 21:29Ma imao je on praksu dobru tamo na onom forumu gdje je onima iz Tuzle a i ostalima bar 50 puta objasnjavao jedno te isto hahaFRLegioen je napisao/la: ↑10 stu 2025, 21:15Tako je Bati,sve si to dobro napisao,sazeto I opsirno!Neka mladji znaju sta se desavalo,niko nema zivaca ko ti da to docaraBatistutA19 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 21:03
FR Legion ma jok sam cuvo da mi ne otmujest tako nekad bilo pogotovo kad vide neke nepoznate a ja sam uvjek bio sa poznatim
.
Dize se prasina
Ja kad sam to piso mene razapinjali ovdje kako mrzim seljake, al to je tako.PONOSGRADA88 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 21:27Izgubilo se i previse momaka,fokus nase omladine nije kao sto je bio prije 10-15g kad smo harali navijackom scenom u svakom pogledu. Taj delirium mozete najvise vidjeti na zapadu i nema emocije 30+.Garantujem da se na zapadu nalazi 60%bivseg Juga kad je bio pun ,koji je dominirao,pomjerao standarde navijcke scene. Jednostavno grad nam nije vise kakav je bio i tu je kvaka,dosli/spustili se oni kojima roditelj kaze: Ma kakav Celik nemas od toga nista, sta ces od tog dobit itdphillies je napisao/la: ↑10 stu 2025, 17:49Jug je navijacka tribina i tako treba i da ostane. Ko ne zeli da navija ima zapad ima istok. Sjever ce ionako ici gostujucim navijacima ( ako pricamo o PL).Rob88 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 17:18
Ono sto Udruzenje treba je da osmisli kako da omasovi i "privoli" clanstvo da budu aktivniji. Fokus baciti na omladince jer evidentno je da se jedna generacija navijaca izgubila od bojkota pa naovamo. Podmladak mi se cini sasvim korektan i nema zime sto se buducnostibtice, a vjerujem da ce se i plasmanom u visi rang i njihovi vrsnjaci i malo stariji prikljuciti navijanju i "zaraziti" se ludilom Juga.
![]()
![]()
Ko je navikao on i dolazi i dolazit ce,teska je Nova danasnja omladina 17,18 pomjerio se kriterij Vega. Treba ponovo da nam glavna furka u gradu bude vikend i Celik. Mislim da klub moze animirati malo to da se uvedu posjete skolama svake sedmice mogu odvojiti posjetu jednoj skoli,pa malo po malo nek dode svaku tekmu na jug po jedan momcic ide to na stare staze . Moramo biti svjesni specificnosti i tvrdoce naseg Celika
Dize se prasina
Cijena članske za jug je 10KM za cijelu godinu, uz to dobijas popuste na gostovanjima popuste na artikle, posebne artikle samo za clanove grupe itd... U danasnjem vremenu kad je kutija cigara 7KM ako je nekom puno za godinu odvojit 10KM za JUG onda ne mora nikad ni doci.Crkvice88 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 22:02Ja kad sam to piso mene razapinjali ovdje kako mrzim seljake, al to je tako.PONOSGRADA88 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 21:27Izgubilo se i previse momaka,fokus nase omladine nije kao sto je bio prije 10-15g kad smo harali navijackom scenom u svakom pogledu. Taj delirium mozete najvise vidjeti na zapadu i nema emocije 30+.Garantujem da se na zapadu nalazi 60%bivseg Juga kad je bio pun ,koji je dominirao,pomjerao standarde navijcke scene. Jednostavno grad nam nije vise kakav je bio i tu je kvaka,dosli/spustili se oni kojima roditelj kaze: Ma kakav Celik nemas od toga nista, sta ces od tog dobit itdphillies je napisao/la: ↑10 stu 2025, 17:49
Jug je navijacka tribina i tako treba i da ostane. Ko ne zeli da navija ima zapad ima istok. Sjever ce ionako ici gostujucim navijacima ( ako pricamo o PL).
![]()
![]()
Nedjelja, 18h. Vidimo se
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
Guest.1945
Samo ovakve objave nam trebaju kao SportBC što radi.Bombastični postovi da karte idu ko halva.Daj bože da RTVZE radi i upola, al dok je pod Fudinom čizmom ne smiji prdnut dok on ne kaže.
Otvaraj SJEVER da narod ba poludi.Odmah od mene za penzionere karte.Ja mislim kad bi raja vidila da je SJEVER otvoren poletili bi za kartama ko za toaletnim papirom u koroni.Eno vidjeli ste šta radi psiha.
Otvaraj SJEVER da narod ba poludi.Odmah od mene za penzionere karte.Ja mislim kad bi raja vidila da je SJEVER otvoren poletili bi za kartama ko za toaletnim papirom u koroni.Eno vidjeli ste šta radi psiha.
Totalno nezrelo i da kazem prepotentno razmisljanje i tako samo moze odbit hajde da kazemo mlade i nove snage robijasa.UU1988 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 22:19Cijena članske za jug je 10KM za cijelu godinu, uz to dobijas popuste na gostovanjima popuste na artikle, posebne artikle samo za clanove grupe itd... U danasnjem vremenu kad je kutija cigara 7KM ako je nekom puno za godinu odvojit 10KM za JUG onda ne mora nikad ni doci.Crkvice88 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 22:02Ja kad sam to piso mene razapinjali ovdje kako mrzim seljake, al to je tako.PONOSGRADA88 je napisao/la: ↑10 stu 2025, 21:27
Izgubilo se i previse momaka,fokus nase omladine nije kao sto je bio prije 10-15g kad smo harali navijackom scenom u svakom pogledu. Taj delirium mozete najvise vidjeti na zapadu i nema emocije 30+.Garantujem da se na zapadu nalazi 60%bivseg Juga kad je bio pun ,koji je dominirao,pomjerao standarde navijcke scene. Jednostavno grad nam nije vise kakav je bio i tu je kvaka,dosli/spustili se oni kojima roditelj kaze: Ma kakav Celik nemas od toga nista, sta ces od tog dobit itd
Nedjelja, 18h. Vidimo se![]()
Drug dobronamjeran savjet opcenito silom i prepotentnoscu se ne gradi nista i ne napreduje a otvorenost i lijepom rjecju se sva vrata uspjeh otvaraju, nama je cilj( i meni sto sam na zapadu) je da nam jug bude sto bolji i brojniji pa tako se moramo u odredzenim situacijama i postavljat i pokusavat na sve nacine da poboljsamo jug pa ako to znaci nekad i popustanje pa pravljenje neki istupaka i akcija i sl.Svako dobro i vidimo se ovu tekmu na jugu akB