NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

RealMadrid

Re: NK Čelik

Post Postao/la RealMadrid »

Brotherze je napisao/la: 09 stu 2025, 20:45
Zenicanin988 je napisao/la: 09 stu 2025, 19:40 slika
Koji hajc 😁
Sutra odmah kupujte, nestace karata hehe.

Hoce li biti prijenos u nedjelju, ili ce prenosit Tosk-Sloboda? Posto nema PL naredni vikend sve ce oci biti uprte na prvu ligu pa bice super prilika da se nasa prica jos vise prosiri.
Prenosit ce i Tosk-Sloboda i Celik-Gosk na MYTV. :rock:
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ja kažem kad bi pustili sjever usrali bi se ljudi da li ima više karti.Koja bi ih euforija otresla kad bi klub objavio da je klub otvorio i sjever.

Sjever bi pustio isto radi privrednika.Da li se kontaktirala malo Nova Željezara i da im ponudimo karte kad se sami ne mogu sjetiti odnosno kad nije direktor iz Zenice ali mu treba predstaviti sta znači Željezara Zenici i Čeliku.
convicts88nicaZe

Post Postao/la convicts88nicaZe »

ajde stariji dodjite na jug uzmite clansku ko nije , podrzite rad i trud grupe, mladjih momaka.Proslavimo 37-mi rodjendan kako dolikuje!!!
sale
12. igrač

Post Postao/la sale »

convicts88nicaZe je napisao/la: 10 stu 2025, 07:53 ajde stariji dodjite na jug uzmite clansku ko nije , podrzite rad i trud grupe, mladjih momaka.Proslavimo 37-mi rodjendan kako dolikuje!!!
Ne razumijem toliku potrebu, stalno neko potencira da se raja sa zapada treba vratiti na jug, pa rodjedan da se jug napuni i slicno. Cemu ?
Sta cu ja na jugu ili nego drugi kad imamo kondicije za 15min.
Jug i robijasi imaju svoju pricu, odlicno izgledaju i "odraduju" posao, to sto neko misli da je brojka mala to je realnost, i za jug je bolje da godisnje raste 20 ljudi nego da jednu utakmicu imas 300ljudi sljedecu milju pa onda 200.
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

sale je napisao/la: 10 stu 2025, 09:44
convicts88nicaZe je napisao/la: 10 stu 2025, 07:53 ajde stariji dodjite na jug uzmite clansku ko nije , podrzite rad i trud grupe, mladjih momaka.Proslavimo 37-mi rodjendan kako dolikuje!!!
Ne razumijem toliku potrebu, stalno neko potencira da se raja sa zapada treba vratiti na jug, pa rodjedan da se jug napuni i slicno. Cemu ?
Jug i robijasi imaju svoju pricu, odlicno izgledaju i "odraduju" posao, to sto neko misli da je brojka mala to je realnost, i za jug je bolje da godisnje raste 20 ljudi nego da jednu utakmicu imas 300ljudi sljedecu milju pa onda 200.
Zapad je pun momaka od 20-25 godina,ne moramo mi od 50 na jug ali možemo podrzati rad grupe i učlaniti se.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

sale je napisao/la: 10 stu 2025, 09:44
Baš tako. Imam člansku al podržavam sa zapada.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Kad bi samo ovi sto vec imaju clanske, svi dosli na Jug u nedelju, bila bi lijepa brojka. Ali eto svako zna svoje.
Udruzenju ne mogu reci da ne znace pare prikupljene kroz clanarine, ali isto tako im znaci i aktivnost tih clanova. Da karikiram, jbo 1000 clanova na papiru, ako ih je deset na tribini. Ako se na jednu utakmicu u sezoni ne moze doci na Jug, koji ce mi moj i clanska po novcaniku da mi zauzima mjesto.

A gerijatrijo, nece biti kise u nedelju, necemo pokisnuti :) :) :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Treba zabranit na.Zapad ko god imai spod 30 godina idi na Jug navijaj i ja sam navijo prije i po Suncu i po Kisi i po Snijegu i svugdje ..Grupa je odlicna svi ko jedan ,samo dodajte svi u crno crvenom 😁😁zezam se to je vas ultra fazon..A sad ozbiljno pa nek Jug za ovu utakmicu pusta momke na Jug koji zele pomoci na toj utakmici da udju i bez clanske ali eto opet Robijasi znaju najbolje a valjala bi jedna brojka na Jugu od 500 u Nedelju .
Najveci problem Juga sto smo izgubili odlaskom starijih malo na Zapad jer stvarno na Zapadu imas bukvakno one sa Juga od prije 10 godina i vise Bila supljina taj vakum da se nije popunilo ,jer logicno covjek kad dodje u cetrdesete drugacije i razmislja i jednostavno nemas ti kondicije da navijas ,pa ljudi se odmah zakaslju na Zapadu kad budu oni periodi navijanja skakanja na Zapadu i zamisli sad 90 minuta a Jug bez prestanka navija i cak mislim da su bolji glasniji njih 300 nego nas prije sto je znalo stajat na Jugu po 1500 i vise i navijali ali tad je bilo onih po coskovima zavisi od rezultata i ambijenta i njihovo navijanje .
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Jug je samo jedan, ali prava raja je na istoku 👌
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

🔥 POSLJEDNJA UTAKMICA GODINE NA BILINOM POLJU! 🔥

Pred nama je posljednja utakmica u ovoj godini, prilika da zajedno proslavimo uspješnu 2025. godinu u kojoj smo deblokirali račun i vratili ponos našem klubu! 🖤❤️

Na Bilinom polju potvrđujemo titulu jesenjeg prvaka, a iz Fan shopa NK Čelik vam spremamo posebna iznenađenja na sam dan utakmice! 🎁

🎟️ AKCIJA: FANSHOP + ULAZNICA!
Već od sutra, uz svaku kupovinu u vrijednosti većoj od 50 KM, dobijate GRATIS ulaznicu za Istok!
➡️ Za svakih dodatnih 50 KM – još jedna karta više!
Izdvajamo iz aktuelne ponude (na akciji):

🧥 Duge zimske Macron jakne (određene veličine),

🧥✨ Kratke ženske jakne,

🦺 Prsluci (određene veličine),

🧶 Full zip dukserice (određene veličine),

👕 Dječije dukserice,

👚 Majice kratkih rukava

Navratite u naš fanshop i opremite se za veliku završnicu!

ZA ČELIK, ZA ZENICU! 🖤❤️

Fan shop
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Imate tamo negdje prijedlog sto sam dao, malo ove privrednike preusmjerit na bar 200 do 300 karti po srednjim skolama ona gen 17 ili 18 godina pa to bi bio pun pogodak par kola das besplatno karte i eto ti baza za ubuduce.
Uglavnom neka ti 50% tih momcica zaljubi u tribinu a hoce e onda idu clanske i sl( svakako je 50% tribine 12 do 17 godina) i to je vrh akcija za omasovljavanje tribine a ne molit ovako hajte na jug i sl.
I malo popustite jbt ko sjeverna koreja ste :mrgreen: nemoze bez clanske razumijem i ja je imam ali ne idem ali za ovu akciju i djecu i nove clanove moras imat malo popustqnja
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Moze na istok 2000 hladno, nadam se da će se jos privrednika javiti i da će ljudi koji uzmu tu ulaznicu zaista doci na stadion.. Toliko treba i prodati + da @laudrup dovede sve članove akademije. Nedavno je bila utakmica gdje je bila akademija u onoj donjoj lozi i bas lijepo vidjeti sve ista oprema i naša djeca i omladinci.
Nek se privikavaju na pritisak i ono što pojedince koji se uspiju probiti čeka.

Nadam se samo da nas marketinški i medijski neće ugušiti i poklopiti ova utakmica Bosne dan ranije.

Veliki sam optimista za nedjelju što se tiče posjete za koju se toliko borimo da vratimo ljude na stadion. Moramo poslati sliku iz druge lige ko je i šta je Čelik i Zenica i atmosfera kao nekad da se država sjebe ispred TV ekrana.

Valjda i vrijeme ispoštuje jednom. Dosta više kiše kad Čelik igra. Neka ljepsa i sretnija vremena su na Bilinom a siguran sam da sa proljećem dolaze još bolja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
cz1945

Post Postao/la cz1945 »

Avenija je napisao/la: 10 stu 2025, 15:17 Moze na istok 2000 hladno, nadam se da će se jos privrednika javiti i da će ljudi koji uzmu tu ulaznicu zaista doci na stadion.. Toliko treba i prodati + da @laudrup dovede sve članove akademije. Nedavno je bila utakmica gdje je bila akademija u onoj donjoj lozi i bas lijepo vidjeti sve ista oprema i naša djeca i omladinci.
Nek se privikavaju na pritisak i ono što pojedince koji se uspiju probiti čeka.

Nadam se samo da nas marketinški i medijski neće ugušiti i poklopiti ova utakmica Bosne dan ranije.

Veliki sam optimista za nedjelju što se tiče posjete za koju se toliko borimo da vratimo ljude na stadion. Moramo poslati sliku iz druge lige ko je i šta je Čelik i Zenica i atmosfera kao nekad da se država sjebe ispred TV ekrana.

Valjda i vrijeme ispoštuje jednom. Dosta više kiše kad Čelik igra. Neka ljepsa i sretnija vremena su na Bilinom a siguran sam da sa proljećem dolaze još bolja.
Neće reprezentacija ugušit ništa, Čelik je IN. Priča se po okolnim gradovima da ljudi nude dva zapada BiH–Rumunija za jedan Čelik–GOŠK :D :D
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Samo u subotu dva standa za prodaju karti, jedan kod soping centra, drugi kod bosanke. Kafici oko stadiona, koji svakako i prodaju nase ulaznice, veliki poster "OVDJE MOZETE KUPITI ULAZNICU, ČELIK-GOSK"

Da se zna i to je to, prodat cemo ubjedljivo najvise karti do sada. Da li ce biti najvise ljudi na stadionu, ne znam, ali klub ce definitivno zaraditi.

Nekako uvijek imam osjecaj, da nikako ne iskoristimo to sto reprezentacija igra na Bilinom, pa ni taj fan shop to ne iskoristi.
Odgovori