Brotherze je napisao/la: ↑08 stu 2025, 18:52
Tesko 10 hiljada al eto nadam se da ce bar biti najvise do sada u prvoj ligi.
Gosk igra sve bolje i zadnje vrijeme, Salcina od prve minute tuci kao sto nasi protivnici Rijada redovno biju hehe.
Pobiti se sada jako, da zaključimo sa plus 6 ili plus 4 ako TOŠK kiksa(kao jesenji prvak), i iskoristiti sada ovu situaciju sa reprezentacijom da privučemo što više raje, ako će ostajati na više dana, najviše dijaspore.
Avenija, nema opustanja. Kao sto su Hadzici bili finale, Igman ultra finale, ovo je finale finala. Dolaze Gosk, Lujo, Salcin i Hasukic. Utakmicu nema sta posebno predstavljati. Rodjendan, prvo mjesto, zadnja utakmica, derbi. 4500-5000 prodanih karata i 8000 delegat pise. Idemo zapaliti sve zadnju utakmicu. Nadam se i dobroj brojci na jugu. Zasluzili smo i dobre fotke s domace utakmice. Nadam se da ce Masic biti spreman za 90 minuta bez problema.
MOBILIZACIJA.
A izgleda da ce i vrijeme posluziti. Kisu najavljuju jos samo sutra, dok bi ostali dani trebali biti bez kise. Temperature korektne za ovo vrijeme godine
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
U prodaju su puštene i printane ulaznice za utakmicu protiv GOŠK-a.
Možete ih kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
Shop NK Čelik Zenica (zapad) Club Bonobo (zapad) Caffe bar Šibica (zapad i dječije) Caffe bar Avanti (zapad i dječije) Caffe Blatuša (zapad) Caffe bar EON Crkvice (zapad) Caffe bar Lav Radakovo (zapad) Caffe pizzeria Corner (zapad) Caffe bar Crem (zapad) Online (zapad i istok) https://nkcelik.ba/shop/
Na dan utakmice će u prodaju biti puštene karte za istok i jug.
Također, i za ovu utakmicu u toku je akcija “NAPUNIMO ISTOK”, a svi zainteresovani pravni subjekti koji žele preuzeti i svojim klijentima distribuirati karte za istok, mogu se javiti na [email protected] ili na broj telefona +387 61 507 999.
Svi na Bilino, igra NEPOBJEDIVI Čelik
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zenicanin988 je napisao/la: ↑09 stu 2025, 22:04
Ovo sto se na jug ulazi s clanskom samo bi moglo dosta raje odbit od juga ovu tekmu. Mozda bi neko i otisao zbog rođendana a nema clansku robijasa
Jbg, na rodjendan se ne ide praznih ruku nek tih 15 KM (clanska + karta) bude poklon Robijasima od onih koji dosad nisu izvadili clansku. A Robijasi ce znati napraviti festu.
Samo Čelik zenički !!!
Zenicanin988 je napisao/la: ↑09 stu 2025, 22:04
Ovo sto se na jug ulazi s clanskom samo bi moglo dosta raje odbit od juga ovu tekmu. Mozda bi neko i otisao zbog rođendana a nema clansku robijasa
Skeptik sam opet sto se tice istoka i podjeljenih karata, jer ce umnogome igrsti faktor kise ( koju izgleda najavljuju za nedelju), tako da ce "grszisaši" radije ostati kod kuce nego ponijeti kisobran na utakmicu.
Daj Boze da grijesim.
Samo Čelik zenički !!!