NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

FRLegioen

Re: NK Čelik

Post Postao/la FRLegioen »

Ponosni kuci se vracamo.Drugo pol odlicno...Sero,Jamakovic,Telalovic,Kalesic zakucali...Sad napuniti Bilino protiv Goska...
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

FRLegioen je napisao/la: 08 stu 2025, 16:00 Ponosni kuci se vracamo.Drugo pol odlicno...Sero,Jamakovic,Telalovic,Kalesic zakucali...Sad napuniti Bilino protiv Goska...
Al napokon da i mi dozivimo evo danas a i protiv Slobode, da nakon sto gubimo nakon prvog poluvremena, u drugom izadjemo i preokrenemo rezultat.

Prije kad se sjetim cim dobijemo go na gostovanju mozes komotno prestat pratit jer znas 99% da je poraz i na kraju.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

I narednih osam dana, ko je prvi :D :D :D

slika

Cestitke igracima i strucnom stabu na borbenoj pobjedi! Bilo je tesko po danasnjem vremenu, gdje je bilo malo prostora za kombinatoriku i lijepu igru.
Sada slijedi GRANDE FINALE jesenjeg dijela na Bilinom u nedelju. Da ovaj dio zavrsimo u stilu i da momci odu na zasluzeni odmor, proslave docek Nove godine a nakon toga sredinom januara opet krv i znoj da se lije na treninzima :D

PS. Cestitke i Burekovicu sto je konacno usao na siri spisak :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Damjanovic je uradio dvije dobre stvari za nas. Prva je bila kad je otisao iz kluba, a druga je ova danasnja postavka svoje ekipe u drugom poluvremenu. Ono sto je radio kod nas danas je i ovdje uradio i opet mu se isto vratilo i hvala mu na tome :D
S druge strane Regoje popravio sve iz prvog poluvremena i u drugo poluvrijeme usli odlicno i odradili sve do kraja bez greske. 4 gola moglo bit komotno.

Sto neko rece, opravdan je hajp za Rijada. Konstantno me iznenađuje i nevjerovatno je kako zrelo igra i kako zna povuci loptu.

Šerex je strasan igrac! Jedno od najboljih krila lige definitivno, najbolji tehnicar u ekipi. Samo malo da smanji sebicnost, al' evo danas je u pravom momentu odlucio da odigra pas isto De Bruyne :D

Odlicna utakmica s obzirom na uslove. Sutra odmah tabelu objaviti i poceti sa hajpom jer...NIJE TO TAJNA NEKA 🖤❤️
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Zenicanin988 je napisao/la: 08 stu 2025, 15:34
Guest.1945 je napisao/la: 08 stu 2025, 14:08
Guest.1945 je napisao/la: 08 stu 2025, 14:00 Teren užasan bod bi bio ok.Ovdje gol može biti samo iz neke nečije greške.
Evo odma da se citiran
Eto citiraj se sad
Pa nisam pogriješio.Primili smo gol iz greške.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

BRAVO LIKCE BRAVO ROBIJA :rock:
kirat410

Post Postao/la kirat410 »

Ma hajde Čeelik

Bio sam skeptičan na poluvremenu, ali onda u drugom se sve posložilo. Čestitke ekipi cijeloj. Drago mi je zbog Jamakovića.

Sad šlag na kraju. Napuniti Bilino i otresti i GOŠK, ali ih ne podcijeniti.
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Kakvi su vam ovo komentari na poluvremenu jbt
Jedva cekali kiks da opletete po Bojanu, Aliju i svima, pogotovo ovi sto prvi put komentarisu koliko vidim...sramota bgmi, treba vas biti stid ko god je pisao, ostali sa vjerom i pozitivom svaka cast 👌

17 put ponavljam, prejaki smo i ovako se liga osvaja, borba i plan trenera, kad se isprati do kraja tekme, onda nema fule...tako da Bojane i Jusicu odavno nismo imali bolje trenere

A sada mobilizacija za Gosk 🖤❤️
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

slika
:rock:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ovi sto su komentirali 1 poluvrijeme hajmo jedan krug oko stadiona za kaznu 😂😂
Cestitke upravi trenerima igracima i posebno navijacima koji su opet bili u velikom broju po ovom vremenu na cistoj zasluzenoj pobijedi
1 poluvrijeme imali smo mi sansi Masic sut u vanjsku mrezi,Medjuseljac preko gola ,i Masic pred kraj odbrani mu..Kod gola ko je kriv po meni najvise komunikacija prvo je ono Horic trebo ocistit a vec kad je gradio i Durmo je trebo uzet loptu ali nije..Svi su se borili nemam zamjerki koliko koliko je ko dobar i koliko ko moze.
2 poluvrijeme fantasticno ,Jamakovic gol.dao ko neki igrac iskusan poput Dzeke ,majstorski gol i trudi se momak bori se jos smo mogli dat najmanje 2 gola jer 2 poluvreme mi smo Igman pregazili.
Protiv Goska ozbiljno i pokusat pobijedit i od veceras marketing treba i od kluba i po svim objavama gdje god ima ,ocekujem najbolju posjetu dosad minimalno 7000 uz MY TV i opet kad neko orije prico za tv prenos nema raje😂😂to nikad nema veze bio ne bio prenos ali uzivat ce i ljudu uz tv orenos tada sirom BiH i dijaspore
Napredak veliki tacno mi smo sve ove utakmice koje okrenemo prije sve gubili i primis gol i mozes ugasit tv..Regoje je odlicno to sastavio dotego pravo i unio tu borbenost da ginu za svaku loptu..
Igrac utakmice po meni je Sero em je dao gol i asistenciju upiso i Telalovic je odlican bio kako on izbaci igraca u sekundi protivnickog ili tijelom ili promijenom pravca ,cak su mi i bekovi bili dobri i Sivac i Smajlovic.Jos jednom cestetke svima i Ribijasima sretan povratak u Zenicu 🖤❤️
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Prvo poluvrijeme za zaborav
Ali zato drugo poluvrijeme kao da je druga ekipa ušla i igrala imali smo dosta šansi tako da je mogla biti i ubedljivija pobjeda ali i ovo je odlično jos Tosk izgubio extra bgmi
Idemo sada u nedjelju napuniti BP
Istok rasprodat čitav kafićima restoranima itd...
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Ja ne znam sta ste vi gledali koji branite onakvo prvo poluvrijeme, bilo je lose i ko god se razumije u fudbal to je vidio.

Proigrali smo izlaskom Medjuseljca i vracanjem Sere desno, to je bila greska i to se vidjelo prvo poluvrijeme.

Medjuseljac ne napreduje nista vec odavno, on ako misli da se bavi fudbalom nek nadje nekog da ga pripremi za drugu polusezonu inace nista od njega. Ni za ove lige nije a kamoli njega racunat za PL.
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Ne do bog da smo izgubili, tjerali bi Regoja pojedini..

Ako ne napunimo Bilino na proslavi jesenje titule trebali bi se u kanton vratit :D
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Gdje nam je forumski šerex zvani @truhlo. Igrač utakmice :srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
crnocrvenaarmija

Post Postao/la crnocrvenaarmija »

Brotherze je napisao/la: 08 stu 2025, 17:16 Ja ne znam sta ste vi gledali koji branite onakvo prvo poluvrijeme, bilo je lose i ko god se razumije u fudbal to je vidio.

Proigrali smo izlaskom Medjuseljca i vracanjem Sere desno, to je bila greska i to se vidjelo prvo poluvrijeme.

Medjuseljac ne napreduje nista vec odavno, on ako misli da se bavi fudbalom nek nadje nekog da ga pripremi za drugu polusezonu inace nista od njega. Ni za ove lige nije a kamoli njega racunat za PL.
Ne znam sto si se nakacio na medjuseljca, i Masic je zamjenjen kao i on. Očito imaš nešto protiv momka kad samo njeg citavo vrijeme prozivaš. Ne može samo jedan igrač biti kriv i prozvan zbog prvog poluvremena. Uostalom suvišno je pisati negativnosti o bilo kome sad kad smo osvojili +3 boda :rock: :rock:

Svaka čast čitavoj ekipi sto smo i dalje sačuvali prvom mjesto :pray:
Odgovori