NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Redbull
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

slika

@avenija jesi ovo ti? :mrgreen:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Da se malo podsjetimo :D

slika
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

phillies je napisao/la: 07 stu 2025, 10:03 Da, mozda je za nas rano za ovakve poteze i uvodjenja pravila da samo clanovi mogu kupiti ulaznicu (sto bi iziskivalo citav sistem da se umrezi, svako prodajno mjesto da ima i racunar i mozda opremu za izdavanje clanskih, izbacila bi se prodaja pred utakmicu "na stolu" i "iza ograde" itd), ali mozda polako uvoditi kategoriju clanova "koji ne zele da glasaju" :D Dakle ima prava kao i "full paket" clan samo sto nema prava glasa na Skupstini kluba, jer ako nasa raja sta mrzi je otici na Skupstinu i slusati, predlagati, i na kraju glasati. Al bi rado popuste u fan shopu ili u buducnosti ulaznicu za utakmicu :D :D :D

Znaci kategorija punoljetnih zaposlenih osoba bez prava glasa - 40 KM npr.
Sada jest rano ali u PL nije, recimo sada kad bi izvukli u kupu Želju, Borac,Zrinjski,Sarajevo... može se isprobati...Ranije ulaznice pustiš samo za članove kluba a one na dan utakmice i tako kad vidi da se mora j.ebavati u redu po zimi ili cicvari malo ce razmisliti hoce li biti gospodin i učlaniti se i otići ranije u fan shop bez gužve gungule zime cicvare uz člansku kupiti ulaznicu.Ja lično mislim da je to dobra ideja.Sada će najviše kup privući gledaoce pogotovo ako budemo jesenji prvaci.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Guest.1945 je napisao/la: 07 stu 2025, 10:56
phillies je napisao/la: 07 stu 2025, 10:03 Da, mozda je za nas rano za ovakve poteze i uvodjenja pravila da samo clanovi mogu kupiti ulaznicu (sto bi iziskivalo citav sistem da se umrezi, svako prodajno mjesto da ima i racunar i mozda opremu za izdavanje clanskih, izbacila bi se prodaja pred utakmicu "na stolu" i "iza ograde" itd), ali mozda polako uvoditi kategoriju clanova "koji ne zele da glasaju" :D Dakle ima prava kao i "full paket" clan samo sto nema prava glasa na Skupstini kluba, jer ako nasa raja sta mrzi je otici na Skupstinu i slusati, predlagati, i na kraju glasati. Al bi rado popuste u fan shopu ili u buducnosti ulaznicu za utakmicu :D :D :D

Sada jest rano ali u PL nije, recimo sada kad bi izvukli u kupu Želju, Borac,Zrinjski,Sarajevo... može se isprobati...Ranije ulaznice pustiš samo za članove kluba a one na dan utakmice i tako kad vidi da se mora j.ebavati u redu po zimi ili cicvari malo ce razmisliti hoce li biti gospodin i učlaniti se i otići ranije u fan shop bez gužve gungule zime cicvare uz člansku kupiti ulaznicu.Ja lično mislim da je to dobra ideja.Sada će najviše kup privući gledaoce pogotovo ako budemo jesenji prvaci.
Ma mislim da sigurno 99% clanova kluba ima i sezonsku, bar ja koga god znam da je clan izvadio je i sezonsku
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Kaže Regoje bez kalkulisanja zadnjih 180 minuta polusezone. Maksimalno do kraja bez štednje ijednog igrača. 8-)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies
12. igrač

Ne znam jel samo meni bode oci ovaj iskrzani grb na trening opremi? Nije problem, razumijem da se prilikom nosenja i habanja zguli grb ili dio grba, ali bar u nastupima i prezentaciji (u ovom slucaju na yt ili u objavama na fb sa treninga) mogla bi se obratiti paznja na to.

PS. I Avenija, zasto nisi stavio i Babicevu izjavu? Hoces da ti se Cinvict35 zamjeri :D :D :D

Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

phillies je napisao/la: 07 stu 2025, 11:15 Ne znam jel samo meni bode oci ovaj iskrzani grb na trening opremi? Nije problem, razumijem da se prilikom nosenja i habanja zguli grb ili dio grba, ali bar u nastupima i prezentaciji (u ovom slucaju na yt ili u objavama na fb sa treninga) mogla bi se obratiti paznja na to.

PS. I Avenija, zasto nisi stavio i Babicevu izjavu? Hoces da ti se Cinvict35 zamjeri :D :D :D

Babicev prvi intervju, a tako smireno i zrelo prica, kao i na terenu
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Cinvict35 je napisao/la: 07 stu 2025, 11:08
Guest.1945 je napisao/la: 07 stu 2025, 10:56

Ma mislim da sigurno 99% clanova kluba ima i sezonsku, bar ja koga god znam da je clan izvadio je i sezonsku
Nije sad poenta ko ima i koliko ulaznica nego kako omasoviti članstvo.Ako bi izvukli atraktivnog protivnika ja bi pokušao sa time ali prije toga kada saznamo protivnika da obavjest napravimo da se iskljucivo prvo prodaju ulaznice za članove u fan shopu a da će se samo na dan utakmice moći kupiti kod stadiona dva sata prije utakmice.Moramo se više marketinški organizivati oko članstva i novinitete uvesti.Za članove kluba bi na svakoj tribini stavio poseban ulaz i malo pomalo raji će ići gužve na živce.Više se moramo truditi oko članstva i pokazati šta je dokaz vjernosti.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

slika

Ovi klubovi gdje god Čelik gostuje se brukaju sa ovim cijenama ulaznica. Pa jebemu mater radi 2 KM se cigančite i obraz gubite zar je to tolika sirotinja da su 2 marke presudne. I to samo jednu utakmicu gdje god Čelik gostuje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
cz1945

Post Postao/la cz1945 »

Sutra svi u Konjic, nema izgovora kiša, hladno. Sve karte u Zenici da planu do večeras :D
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

phillies je napisao/la: 07 stu 2025, 11:15 Ne znam jel samo meni bode oci ovaj iskrzani grb na trening opremi? Nije problem, razumijem da se prilikom nosenja i habanja zguli grb ili dio grba, ali bar u nastupima i prezentaciji (u ovom slucaju na yt ili u objavama na fb sa treninga) mogla bi se obratiti paznja na to.

Ima ukor, oprastam prvi put iduci put se na kosti penjem :mrgreen:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 07 stu 2025, 11:34 slika

Ovi klubovi gdje god Čelik gostuje se brukaju sa ovim cijenama ulaznica. Pa jebemu mater radi 2 KM se cigančite i obraz gubite zar je to tolika sirotinja da su 2 marke presudne. I to samo jednu utakmicu gdje god Čelik gostuje.
Gledaj mail adrese samo 😂

fkigmankonjic1 i to gmail.com

Je li to toliko tehnolosko cudo napraviti uz svoju domenu mail ([email protected]). Domena kluba im takodjer .com umjesto nacionalne .ba.

I papanluk takav hoce 7 km ulaznicu, a fora printaju karte prije sezone wtf?
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ma ne mozes ti na silu nista natjerat ljude jer kod nas ce odmah reci e sad necu nikako .Tako da sad to npr prvo prodavat clanovima pa ostatku i to mi nije ok ako je tebi poluprazan stadion.To se radi gdje su puni stadioni gdje ce bit sve rasprodano .Sve treba uvodit postepeno nikako ono samo odjednom evo od sutra ti je tako ,prvo ti ljude trebas privuc pa ih trebas zadrzat pa tek onda to npr za karte i naravno treba taj marketing za clanstvo i uvjek stand na stadionu na utakmici ali i tad se ljudi uclanjuju ako su dobri rezultati ako se to reklamira..
A te clanske tj kategorije, cjene i ostalo ne znam jer eto kod nas su daleko najskuplje ali doduse ni zeljini navijaci ako im je 25 maraka cijena imaju mozda popust za fan shop i prednosti mozda kad igraju Europu ili neki derbi lakse kupit karte ali nemaju pravo na skupstini nista .Da li sta treba mijenjat kod nas cjene kategorije i slicno ne znam sta bih reko.
phillies
12. igrač

Jos uvijek nije vrijeme za takve egzibicije, mozda u skoroj buducnosti. Isto tako, ne mozes ovakve odluke donositi na precac i pred pojedine utakmice. To ljudima stvara osjecaj prevare i "izvlacenja para" (Kao sto je to radio Travnik, TOSK i evo sad Igman, ali Čelik je veci i karakterniji klub od nabrojanih), pa bi samo izazvalo kontra efekat. Ako se nekad klub bude odlucio za ovakav korak, onda je to potrebno uraditi prije pocetka sezone, da se od prve do zadnje utakmice tako ide. Trenutno nemamo ni toliko atraktivne protivnike ni toliko popunjen stadion, da bi ova akcija imala pozitivnog ucinka sto se tice povecanja broja clanova. Kad se bude u PL, onda bi se o tome moglo i razmisljati.

Opet, s druge strane nazalost Čelik mora cini mi se napraviti niz od 40tak utakmica bez poraza, pa da se masa udostoji i dodje na stadion i napuni ga "kao nekad".

Zna li neko hoce li Vardo uskoro u roster (na klupu)? Ovo njegovo se bas oduzilo.
Samo Čelik zenički !!!

Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Kod nas samo prvo mjesto pravi hajp, ostalo nista, pa kad bi i 50 utakmica bez poraza imali. Bitno samo da se borimo za nesto.
Odgovori