@avenija jesi ovo ti?

Sada jest rano ali u PL nije, recimo sada kad bi izvukli u kupu Želju, Borac,Zrinjski,Sarajevo... može se isprobati...Ranije ulaznice pustiš samo za članove kluba a one na dan utakmice i tako kad vidi da se mora j.ebavati u redu po zimi ili cicvari malo ce razmisliti hoce li biti gospodin i učlaniti se i otići ranije u fan shop bez gužve gungule zime cicvare uz člansku kupiti ulaznicu.Ja lično mislim da je to dobra ideja.Sada će najviše kup privući gledaoce pogotovo ako budemo jesenji prvaci.phillies je napisao/la: ↑07 stu 2025, 10:03 Da, mozda je za nas rano za ovakve poteze i uvodjenja pravila da samo clanovi mogu kupiti ulaznicu (sto bi iziskivalo citav sistem da se umrezi, svako prodajno mjesto da ima i racunar i mozda opremu za izdavanje clanskih, izbacila bi se prodaja pred utakmicu "na stolu" i "iza ograde" itd), ali mozda polako uvoditi kategoriju clanova "koji ne zele da glasaju"Dakle ima prava kao i "full paket" clan samo sto nema prava glasa na Skupstini kluba, jer ako nasa raja sta mrzi je otici na Skupstinu i slusati, predlagati, i na kraju glasati. Al bi rado popuste u fan shopu ili u buducnosti ulaznicu za utakmicu
![]()
![]()
Znaci kategorija punoljetnih zaposlenih osoba bez prava glasa - 40 KM npr.
Ma mislim da sigurno 99% clanova kluba ima i sezonsku, bar ja koga god znam da je clan izvadio je i sezonskuGuest.1945 je napisao/la: ↑07 stu 2025, 10:56Sada jest rano ali u PL nije, recimo sada kad bi izvukli u kupu Želju, Borac,Zrinjski,Sarajevo... može se isprobati...Ranije ulaznice pustiš samo za članove kluba a one na dan utakmice i tako kad vidi da se mora j.ebavati u redu po zimi ili cicvari malo ce razmisliti hoce li biti gospodin i učlaniti se i otići ranije u fan shop bez gužve gungule zime cicvare uz člansku kupiti ulaznicu.Ja lično mislim da je to dobra ideja.Sada će najviše kup privući gledaoce pogotovo ako budemo jesenji prvaci.phillies je napisao/la: ↑07 stu 2025, 10:03 Da, mozda je za nas rano za ovakve poteze i uvodjenja pravila da samo clanovi mogu kupiti ulaznicu (sto bi iziskivalo citav sistem da se umrezi, svako prodajno mjesto da ima i racunar i mozda opremu za izdavanje clanskih, izbacila bi se prodaja pred utakmicu "na stolu" i "iza ograde" itd), ali mozda polako uvoditi kategoriju clanova "koji ne zele da glasaju"Dakle ima prava kao i "full paket" clan samo sto nema prava glasa na Skupstini kluba, jer ako nasa raja sta mrzi je otici na Skupstinu i slusati, predlagati, i na kraju glasati. Al bi rado popuste u fan shopu ili u buducnosti ulaznicu za utakmicu
![]()
![]()
Babicev prvi intervju, a tako smireno i zrelo prica, kao i na terenuphillies je napisao/la: ↑07 stu 2025, 11:15 Ne znam jel samo meni bode oci ovaj iskrzani grb na trening opremi? Nije problem, razumijem da se prilikom nosenja i habanja zguli grb ili dio grba, ali bar u nastupima i prezentaciji (u ovom slucaju na yt ili u objavama na fb sa treninga) mogla bi se obratiti paznja na to.
PS. I Avenija, zasto nisi stavio i Babicevu izjavu? Hoces da ti se Cinvict35 zamjeri![]()
![]()
Nije sad poenta ko ima i koliko ulaznica nego kako omasoviti članstvo.Ako bi izvukli atraktivnog protivnika ja bi pokušao sa time ali prije toga kada saznamo protivnika da obavjest napravimo da se iskljucivo prvo prodaju ulaznice za članove u fan shopu a da će se samo na dan utakmice moći kupiti kod stadiona dva sata prije utakmice.Moramo se više marketinški organizivati oko članstva i novinitete uvesti.Za članove kluba bi na svakoj tribini stavio poseban ulaz i malo pomalo raji će ići gužve na živce.Više se moramo truditi oko članstva i pokazati šta je dokaz vjernosti.Cinvict35 je napisao/la: ↑07 stu 2025, 11:08Ma mislim da sigurno 99% clanova kluba ima i sezonsku, bar ja koga god znam da je clan izvadio je i sezonskuGuest.1945 je napisao/la: ↑07 stu 2025, 10:56Sada jest rano ali u PL nije, recimo sada kad bi izvukli u kupu Želju, Borac,Zrinjski,Sarajevo... može se isprobati...Ranije ulaznice pustiš samo za članove kluba a one na dan utakmice i tako kad vidi da se mora j.ebavati u redu po zimi ili cicvari malo ce razmisliti hoce li biti gospodin i učlaniti se i otići ranije u fan shop bez gužve gungule zime cicvare uz člansku kupiti ulaznicu.Ja lično mislim da je to dobra ideja.Sada će najviše kup privući gledaoce pogotovo ako budemo jesenji prvaci.phillies je napisao/la: ↑07 stu 2025, 10:03 Da, mozda je za nas rano za ovakve poteze i uvodjenja pravila da samo clanovi mogu kupiti ulaznicu (sto bi iziskivalo citav sistem da se umrezi, svako prodajno mjesto da ima i racunar i mozda opremu za izdavanje clanskih, izbacila bi se prodaja pred utakmicu "na stolu" i "iza ograde" itd), ali mozda polako uvoditi kategoriju clanova "koji ne zele da glasaju"Dakle ima prava kao i "full paket" clan samo sto nema prava glasa na Skupstini kluba, jer ako nasa raja sta mrzi je otici na Skupstinu i slusati, predlagati, i na kraju glasati. Al bi rado popuste u fan shopu ili u buducnosti ulaznicu za utakmicu
![]()
![]()

Ima ukor, oprastam prvi put iduci put se na kosti penjemphillies je napisao/la: ↑07 stu 2025, 11:15 Ne znam jel samo meni bode oci ovaj iskrzani grb na trening opremi? Nije problem, razumijem da se prilikom nosenja i habanja zguli grb ili dio grba, ali bar u nastupima i prezentaciji (u ovom slucaju na yt ili u objavama na fb sa treninga) mogla bi se obratiti paznja na to.
PS. I Avenija, zasto nisi stavio i Babicevu izjavu? Hoces da ti se Cinvict35 zamjeri![]()
![]()
Gledaj mail adrese samo