NK Čelik - Omladinski pogon
Re: NK Čelik - Omladinski pogon
Juniori danas izgubili u Sarajevu protiv Zeljeznicara rezultatom 5:0
LimVo likČe
Koliko vidim Eldar Dragovic nam dao 2 gola. Njega je Regoje trenirao u Gorazdu, a u proslogodisnjem glasanju i on i Horic su ga stavili medju top 3 mlada igraca prve lige. Ima jos jednu godinu u juniorima, steta sto ga nismo doveli ove godine, treba ga pratiti pa mozda probati iduce godine ako je moguce jer je vec u Zelji.
Zar toliko, Zeljo imao isto bodova kao ovaj koji ispada do ovog kola,bas su nas poderali izgleda.
Al hajde obzirom da je prva PL sezona nakon dugo vremena dobro je to sve.
Traziti omladince po ovim klubovima iz nizih liga i dovodit kad bude prilike pa uboscemo i mi valjda nekog dobrog
Sta ne kontam kod nas niko ni dao gol,dva gola jel?Rz88 je napisao/la: ↑02 stu 2025, 20:41Koliko vidim Eldar Dragovic nam dao 2 gola. Njega je Regoje trenirao u Gorazdu, a u proslogodisnjem glasanju i on i Horic su ga stavili medju top 3 mlada igraca prve lige. Ima jos jednu godinu u juniorima, steta sto ga nismo doveli ove godine, treba ga pratiti pa mozda probati iduce godine ako je moguce jer je vec u Zelji.
Nisu nasa djeca nesposobna lp…
Meni su ove konstatacije smijesne. Ja cu samo reci da je Sarajevo pobijedilo 9:1 Slobodu u ovoj ligi. Od 9 golova Sarajeva, nijedan nije zabio igrac rodjen u Sarajevu. Najblizi je iz Travnika pa iz Trebinja.likceze je napisao/la: ↑02 stu 2025, 21:06Sta ne kontam kod nas niko ni dao gol,dva gola jel?Rz88 je napisao/la: ↑02 stu 2025, 20:41Koliko vidim Eldar Dragovic nam dao 2 gola. Njega je Regoje trenirao u Gorazdu, a u proslogodisnjem glasanju i on i Horic su ga stavili medju top 3 mlada igraca prve lige. Ima jos jednu godinu u juniorima, steta sto ga nismo doveli ove godine, treba ga pratiti pa mozda probati iduce godine ako je moguce jer je vec u Zelji.
Nisu nasa djeca nesposobna lp…
Jel Šehić lijevo krilo, dešnjak?
Dva naša igrača u U19 reprezentaciji na turniru u Italiji protiv Italije, Poljske, Moldavije
Dva naša igrača u U19 reprezentaciji na turniru u Italiji protiv Italije, Poljske, Moldavije
-
prisonbreak
Mislim da će igrati protiv Igmana.
Valjalo bi na proljeće dati koju minutu u prvom timu i Šehiću.
Dobro je sto je utakmica u subotu pa će biti dostupan, da je dan kasnije u nedjelju utakmica ostali bi bez Telaloviića.Truhlo je napisao/la: ↑04 stu 2025, 11:24Mislim da će igrati protiv Igmana.
Valjalo bi na proljeće dati koju minutu u prvom timu i Šehiću.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Guest.1945
J.ebo te i turnir reprezentacije.Gubiš igrača u po sezone koji igra za seniore gdje svaka bitna utakmica i ti ga izgubiš i to zbog prijateljske utakmice reprezentacije.Polahno dok im ne krenu tražit pare da za reprezentaciju u najmanju ruku mora biti Džeko do 21 godine da ti ne nebi traži par milja KM.
20 milja maraka je poziv u nasu mladu repku a jedan nas igrac je odbio ponudu nedavno (nije Telalovic)Guest.1945 je napisao/la: ↑04 stu 2025, 11:52 J.ebo te i turnir reprezentacije.Gubiš igrača u po sezone koji igra za seniore gdje svaka bitna utakmica i ti ga izgubiš i to zbog prijateljske utakmice reprezentacije.Polahno dok im ne krenu tražit pare da za reprezentaciju u najmanju ruku mora biti Džeko do 21 godine da ti ne nebi traži par milja KM.
Nije prijateljska, nego kvalifikacije za evropsko. Mi ćemo svakako dobiti gošk sa Hodžićem na zadnjem veznom, a Telalović će biti u izlogu, gledat će ga skauti najvećih italijanskih klubova.Guest.1945 je napisao/la: ↑04 stu 2025, 11:52 J.ebo te i turnir reprezentacije.Gubiš igrača u po sezone koji igra za seniore gdje svaka bitna utakmica i ti ga izgubiš i to zbog prijateljske utakmice reprezentacije.Polahno dok im ne krenu tražit pare da za reprezentaciju u najmanju ruku mora biti Džeko do 21 godine da ti ne nebi traži par milja KM.
Kad je Čelik imao zadnji put 2 reprezentativca, de nek neko potrazi. Opet ima bolesnika pa im i to smetaTruhlo je napisao/la: ↑04 stu 2025, 14:10Nije prijateljska, nego kvalifikacije za evropsko. Mi ćemo svakako dobiti gošk sa Hodžićem na zadnjem veznom, a Telalović će biti u izlogu, gledat će ga skauti najvećih italijanskih klubova.Guest.1945 je napisao/la: ↑04 stu 2025, 11:52 J.ebo te i turnir reprezentacije.Gubiš igrača u po sezone koji igra za seniore gdje svaka bitna utakmica i ti ga izgubiš i to zbog prijateljske utakmice reprezentacije.Polahno dok im ne krenu tražit pare da za reprezentaciju u najmanju ruku mora biti Džeko do 21 godine da ti ne nebi traži par milja KM.