NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

prisonbreak

Re: NK Čelik

Post Postao/la prisonbreak »

phillies je napisao/la: 02 stu 2025, 17:06 Samo napomena, ko bude isao u Konjic. Konjic nije Tesanj i nemojte ici kao na vasar. Pamet u glavu.

PS. Ovo se odnosi na one koji planiraju ici privatnim autima i eventualno setati po Konjicu sa Celikovim zastavama, salovima i sl.
Biti ce nas 2000. Konjic ce biti okupiran.
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 02 stu 2025, 16:39
Kontras'88 je napisao/la: 02 stu 2025, 16:14
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 02 stu 2025, 15:58

Sta sad gledas citavu ekipu kroz 2 igraca, ja ne kontam majke mi sta je vama.
To je tvoj subjektivan osjecaj da si strahovao za gol, ja recimo nisam, da su igrali jos pola sata ne bi nam dali gol....odbrana nam je beton, a ako ocekujes savrsenu odbranu neces je nikad imat, nemaju je ni najvece ekipe na svijetu.

Tako da malo pozitivnog stava a ne na osnovu 2 igraca kojima ti nisi zadovoljan ocjenjujes citavu ekipu.

Btw Ali nije loptu izgubio od kako je usao u igru, eto nadji gdje je izgubio ja cu pojest tu loptu...uveden da sacuva loptu, to sto vi ocekujete da bude Kalesic, to je nesto drugo.

Prejaki smo i to je to
Subjektivan stav nas 500, druze ne mozes reci da si zadovoljan igrom zadnjih 20min nikako, bio kriv jedan dva tri igraca nije bitno.
Bilo je samo izbij nabij.

Sa prvom postavom na boljem terenu bi ih pojeli, ali neces uvijek imat prvu postavu, neces uvijek imati Seru Telalovica Kalesica Masica u prvih 11, razumijes?

Ja sam samo htio reci da sa ovih par igraca koji su dobili "rano" priliku (kazem rano jer su mogli dosta toga pokazat od 60te min), ne mozes cijelu sezonu gurat i ocekivati pobjede na gostovanju.
Procitaj sta sam napisao, klupa nam treba jača i slažem se, to stoji....ali na osnovu ta 2 igraca (od kojih Ali po mom misljenju obavio sta je trebao, sacuvao loptu) ocjenjivati citavu ekipu, nema smisla.

I opet na osnovu 20 min zadnjih ocjenjivati citavu tekmu, isto nije realno.
A ako ocekujete ekipu koja igra presing, i pas igru svih 90 min, bojim se da niste realni, da to imas onda bi se takmicio za evropu a ne u 1FL sa Radnikom.

Radnik nam nista nije napravio, u prvom stativa i u drugom ono odbijanje ispred gola sto je Durmo uzeo, uporedi sta su radili Tošku a sta nama.

To ti je to sto imamo mi a drugi nemaju, kompaktnost odbrane, da ce bit gresaka bit ce, ali nije kraj svijeta majka mu stara.

Dobro je da raspravljamo nakon pobjede, da hocemo ovako nakon svake tekme 😂 ali ajmo biti realni i zadovoljni....prejaki smo ba ljudi, ovako se osvajaju lige.

Plus najbolji igrac na klupi
Očito nemamo isti pogled na fudbal, ali i to je okej, ziv bio.
JonSnow
12. igrač

Post Postao/la JonSnow »

Ma ovo su one zajebane tvrde utakmice koje je teško igrati, a još teže dobit.
S obzirom na nejaku klupu, ovo je mega rezultat.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 02 stu 2025, 17:06 Samo napomena, ko bude isao u Konjic. Konjic nije Tesanj i nemojte ici kao na vasar. Pamet u glavu.

PS. Ovo se odnosi na one koji planiraju ici privatnim autima i eventualno setati po Konjicu sa Celikovim zastavama, salovima i sl.
Jesi bio protiv Klisa? Bukvalno kao Travnik. Crno crveni grad.
Ja bi i korteo organizovao veliki ko u Tešnju od onog mosta do stadiona. Ali ne pitaju se simpatizeri :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Samo kazem, Manijaci imaju jako uporiste /bar su imali/ u Konjicu. Bezze bi bilo da neko sebi napravi problem jer se opustio i mislio da je dosao na izlet.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
JonSnow
12. igrač

Post Postao/la JonSnow »

Fino bi sjeo logo Nove Željezare na dres. :D
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

prisonbreak je napisao/la: 02 stu 2025, 17:08

Biti ce nas 2000. Konjic ce biti okupiran.
Ma nema sanse da bude toliko, nije to Travnik hehe. I 1000 je odlicno ako ode. Al sto neko napisa nije to nas kanton, ima dosta njih koji navijaju za Velez i dr klubove pa ako vide priliku za neki suvenir vjerojatno ce i pokusati nesto.
limvolikce
12. igrač

Post Postao/la limvolikce »

Pobijedimo, a ovdje dominira tema od zadnjih 20 minuta naše loše igre. Jbt jesmo se u crnilo zaglavili totalno. A što smo imali prečku na početku, to niko ne spominje? :)
Utakmica taktički dobro odrađena, čestitam momcima na pobjedi i idemo dalje. Radnik nije nimalo naivna ekipa kako mislite, ovo je dobro izgledalo danas kad sve se sabere i oduzme. Jest da se kontre moraju bolje, ali teren je takav da ne možeš izvesti brzu kontru kako treba, a logično je da će na kraju stisnuti jer su u rezultatskom deficitu, išli su na sve ili ništa. To da nemamo jaku klupu, to smo znali i ranije. Sve u svemu +3
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Kontras'88 je napisao/la: 02 stu 2025, 17:10
Kontras'88 je napisao/la: 02 stu 2025, 16:14
Subjektivan stav nas 500, druze ne mozes reci da si zadovoljan igrom zadnjih 20min nikako, bio kriv jedan dva tri igraca nije bitno.
Bilo je samo izbij nabij.

Sa prvom postavom na boljem terenu bi ih pojeli, ali neces uvijek imat prvu postavu, neces uvijek imati Seru Telalovica Kalesica Masica u prvih 11, razumijes?

Ja sam samo htio reci da sa ovih par igraca koji su dobili "rano" priliku (kazem rano jer su mogli dosta toga pokazat od 60te min), ne mozes cijelu sezonu gurat i ocekivati pobjede na gostovanju.
Procitaj sta sam napisao, klupa nam treba jača i slažem se, to stoji....ali na osnovu ta 2 igraca (od kojih Ali po mom misljenju obavio sta je trebao, sacuvao loptu) ocjenjivati citavu ekipu, nema smisla.

A ako ocekujete ekipu koja igra presing, i pas igru svih 90 min, bojim se da niste realni, da to imas onda bi se takmicio za evropu a ne u 1FL sa Radnikom.

Radnik nam nista nije napravio, u prvom stativa i u drugom ono odbijanje ispred gola sto je Durmo uzeo, uporedi sta su radili Tošku a sta nama.

To ti je to sto imamo mi a drugi nemaju, kompaktnost odbrane, da ce bit gresaka bit ce, ali nije kraj svijeta majka mu stara.

Dobro je da raspravljamo nakon pobjede, da hocemo ovako nakon svake tekme 😂 ali ajmo biti realni i zadovoljni....prejaki smo ba ljudi, ovako se osvajaju lige.

Ziv mi bio burazeru...hebo sve prvi smo 🖤❤️
Slijed godine Premier Ligu analizirali 😂
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Luis Nazario da Lima je napisao/la: 02 stu 2025, 17:43
Kontras'88 je napisao/la: 02 stu 2025, 17:10

Ziv mi bio burazeru...hebo sve prvi smo 🖤❤️
Slijed godine Premier Ligu analizirali 😂
ABd u zdravlji se zagrlili i pjevali himnu na najljepsem stadionu i najboljoj atmosferi u drzavi i sire😅
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Ja nezz sta se vi ljudi ovdje bunite
Jesmo li osvojili 3 boda jesmo
Briga me za igrom vjerujte dabogda mi svaku ovako igrali a pobjeđivali
Sta je radnik uradio imali 2 šanse i tjt
I mi imali prečku i gol telalovica
Lošiji smo dosta bili protiv Toska nego danas
Samo nek oni ovako igraju imao sam strah neki danas da ćemo izgubiti ali extra gol zabij i 3 boda su tu i tjt
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Nastavljamo niz od 22 utakmice i postavljamo rekord Prve lige Federacije koji cemo dodatno podebljati u narednim utakmicama.
Imali smo i boljih izdanja, Hadzici relativno slabi. Moglo se ovo dosta lakse i brze rijesiti. Jednostavno se mi navijaci trebamo naviknuti da su nam treneri 2 bivsa stopera koja me gaje spanski ili njemacki koncept fudbala. Jaka odbrana osvaja titule, a mi imamo najbolju odbranu u ligi. Donosimo redovno bodove i moramo biti zadovoljni. Za nesto vise, moramo mijenjati igru u napadu koja je losa. Slozio bih se da je Durmis bio ocajan, Ali je danas odigrao solidno i ne moze u istu recenicu s Durmisem. Nazalost, ovo je Aliju jedna od boljih utakmica ove sezone i to je problem. Hora izvlacio u odbrani u par navrata. Durmo takodjer bez greske. Bekovi su nam opet ispodprosjecni. Nadam se da se Maske vraca protiv Konjica.
22 i idemo dalje.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

https://www.facebook.com/share/r/19xpKWFrn1/

Marketing sve bolji i bolji, sada imamo pored streama vjerovatno i galerije sa utakmice i video isječke...
Odraditi vrhunski najavu za Konjic i dole prekucati sve.

A pazite jednu stvar rasporeda poslije Igmana.
Kuci GOŠK
kuci Travnik
Gost Tomislavu
kuci Sloboda.

Od 4 iduce 3 smo domaćini na Bilinom.

Ovo je nestvarno na ovakav jesenji raspored i to sve najteža gostovanja i tereni šta smo uspjeli.

Jos samo dva finala do cilja. Konjic je crno crveni!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
limvolikce
12. igrač

Post Postao/la limvolikce »

Rz88 je napisao/la: 02 stu 2025, 18:42 Nastavljamo niz od 22 utakmice i postavljamo rekord Prve lige Federacije koji cemo dodatno podebljati u narednim utakmicama.
Imali smo i boljih izdanja, Hadzici relativno slabi. Moglo se ovo dosta lakse i brze rijesiti. Jednostavno se mi navijaci trebamo naviknuti da su nam treneri 2 bivsa stopera koja me gaje spanski ili njemacki koncept fudbala. Jaka odbrana osvaja titule, a mi imamo najbolju odbranu u ligi. Donosimo redovno bodove i moramo biti zadovoljni. Za nesto vise, moramo mijenjati igru u napadu koja je losa. Slozio bih se da je Durmis bio ocajan, Ali je danas odigrao solidno i ne moze u istu recenicu s Durmisem. Nazalost, ovo je Aliju jedna od boljih utakmica ove sezone i to je problem. Hora izvlacio u odbrani u par navrata. Durmo takodjer bez greske. Bekovi su nam opet ispodprosjecni. Nadam se da se Maske vraca protiv Konjica.
22 i idemo dalje.
Nameće se tu jedno važno pitanje: Da li su ovi igrači u stanju igrati bolji napadački fudbal? Eh, ako nisu u stanju, onda ti je odbrana ključ za uspjeh, a to Bojan i Emir znaju iz iskustva.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Rz88 je napisao/la: 02 stu 2025, 18:42 Nastavljamo niz od 22 utakmice i postavljamo rekord Prve lige Federacije koji cemo dodatno podebljati u narednim utakmicama.
22 i idemo dalje.
Bil mi mogo samo objasniti koja su tvoja ocekivanja od bekova, odnosno sta trebaju uraditi da budu okej?
Daleko kd toga da su bili top ali se ponavljaju slicni komentari koje ja iskreno ne razumijem. Jel ocekujemo da bekovi probijaju naprijed vise nego krila? Pa vise je naprijed uradio Sivac kao bek nego Marin kao krilo.
Odgovori