NK Čelik
-
KakhaKaladze
Re: NK Čelik
Strah od primljenog gola je meni vise trauma iz prosle sezone nego sto objektivno ima razloga. Ekipa kojoj ni premijerligas nije dao go nijenza kritiku u odbrani.
Jadikovka isto da je Radnik imao 10 sansi i sijevalo na sve strane, realnost je da su napuxavali duge lopte i iz nekih odbijanaca imali neke sanse. Nijednom nismo izigrani a to kako ce se lopta odbit nije nesto na sta mozes uticat. Respekt za momke na terenu i ako u historijskom nizom imamo neke kritikr na igru i igrace onda je definitno do nas a ne do ekipe.
Jadikovka isto da je Radnik imao 10 sansi i sijevalo na sve strane, realnost je da su napuxavali duge lopte i iz nekih odbijanaca imali neke sanse. Nijednom nismo izigrani a to kako ce se lopta odbit nije nesto na sta mozes uticat. Respekt za momke na terenu i ako u historijskom nizom imamo neke kritikr na igru i igrace onda je definitno do nas a ne do ekipe.
-
Kontras'88
Subjektivan stav nas 500, druze ne mozes reci da si zadovoljan igrom zadnjih 20min nikako, bio kriv jedan dva tri igraca nije bitno.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑02 stu 2025, 15:58Sta sad gledas citavu ekipu kroz 2 igraca, ja ne kontam majke mi sta je vama.Kontras'88 je napisao/la: ↑02 stu 2025, 15:52Koga su ba zatvorili, zadnjih 20 min smo svi samo cekali kad ce kakva frljoka uci u nas gol, dajte ba ne uzdizite nesto sti ne valja.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑02 stu 2025, 15:39
Kako bgti nismo zasluzili, sta su to oni napravili, 2 sanse za 90 min...najgore mi kad se nase spusta na niske grane a kao oni nesto napravili, zatvorili ih ko budale nisu mogli nista.
Treba nam jača klupa jedino, ostalo top, ovako se osvaja liga ljudi.
Djeca ne znaju igrat lopte i tjt, dobro se zna ko su
To je tvoj subjektivan osjecaj da si strahovao za gol, ja recimo nisam, da su igrali jos pola sata ne bi nam dali gol....odbrana nam je beton, a ako ocekujes savrsenu odbranu neces je nikad imat, nemaju je ni najvece ekipe na svijetu.
Tako da malo pozitivnog stava a ne na osnovu 2 igraca kojima ti nisi zadovoljan ocjenjujes citavu ekipu.
Btw Ali nije loptu izgubio od kako je usao u igru, eto nadji gdje je izgubio ja cu pojest tu loptu...uveden da sacuva loptu, to sto vi ocekujete da bude Kalesic, to je nesto drugo.
Prejaki smo i to je to
Bilo je samo izbij nabij.
Sa prvom postavom na boljem terenu bi ih pojeli, ali neces uvijek imat prvu postavu, neces uvijek imati Seru Telalovica Kalesica Masica u prvih 11, razumijes?
Ja sam samo htio reci da sa ovih par igraca koji su dobili "rano" priliku (kazem rano jer su mogli dosta toga pokazat od 60te min), ne mozes cijelu sezonu gurat i ocekivati pobjede na gostovanju.
-
Kontras'88
-
Kontras'88
Sve si upravu, al je stvar sto niko ne kritikuje cijelu ekipu nego par igraca koji nisu za ove lige niti za nas klub, tačka.KakhaKaladze je napisao/la: ↑02 stu 2025, 16:13 Strah od primljenog gola je meni vise trauma iz prosle sezone nego sto objektivno ima razloga. Ekipa kojoj ni premijerligas nije dao go nijenza kritiku u odbrani.
- BatistutA19
Cestitke upravi,trenerima,igracima na zasluzenoj pobjedi,taman smo bili bolji za taj jedan gol.,odlicno Delic i Telalovic zavrsise .
Ma ne mozes ti sto neko kaze ni kontru odigrat kad ti odskace lopta pola metra dok je vodis ,sve u svemu borili su se svi igraci ali odbrana je bez greske osim ono kad onaj izadje sam na Durmu.U pocetku smo ih pritisli i precka pa posle oni stativu pa nista pa taj gol u drugom smo se malo povukli ali imali smo nekoliko puta odlicnih ubacaja ali glavom smo fulali.
Sudija odlican kako je prije znalo bit ,navijaci odlicna brojka i navijanje mada i to moze bit puno bolje a i rezultat takav da te drzi u psihozi da je i tesko navijat pogotovo obicnim navijacima..
Trebat cu tu jos pojacanja ,nemamo mi klule jos da ti neku prevagu naprave kad udju ,ovi svi sto usli tanko Durmis i Medzuseljac.
Sve u svemu super idemo sad odmorit pa Konjic i sretan povratak svima u Zenicu.
Ma ne mozes ti sto neko kaze ni kontru odigrat kad ti odskace lopta pola metra dok je vodis ,sve u svemu borili su se svi igraci ali odbrana je bez greske osim ono kad onaj izadje sam na Durmu.U pocetku smo ih pritisli i precka pa posle oni stativu pa nista pa taj gol u drugom smo se malo povukli ali imali smo nekoliko puta odlicnih ubacaja ali glavom smo fulali.
Sudija odlican kako je prije znalo bit ,navijaci odlicna brojka i navijanje mada i to moze bit puno bolje a i rezultat takav da te drzi u psihozi da je i tesko navijat pogotovo obicnim navijacima..
Trebat cu tu jos pojacanja ,nemamo mi klule jos da ti neku prevagu naprave kad udju ,ovi svi sto usli tanko Durmis i Medzuseljac.
Sve u svemu super idemo sad odmorit pa Konjic i sretan povratak svima u Zenicu.
-
crnocrvenaarmija
Ne možete samo prozivati igrače bez da znate šta je trener traži od izmjena, da li da čuvaju rezultat i da se brane ili da napadaju, to najbolje znaju oni.Kontras'88 je napisao/la: ↑02 stu 2025, 16:14Subjektivan stav nas 500, druze ne mozes reci da si zadovoljan igrom zadnjih 20min nikako, bio kriv jedan dva tri igraca nije bitno.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑02 stu 2025, 15:58Sta sad gledas citavu ekipu kroz 2 igraca, ja ne kontam majke mi sta je vama.Kontras'88 je napisao/la: ↑02 stu 2025, 15:52
Koga su ba zatvorili, zadnjih 20 min smo svi samo cekali kad ce kakva frljoka uci u nas gol, dajte ba ne uzdizite nesto sti ne valja.
To je tvoj subjektivan osjecaj da si strahovao za gol, ja recimo nisam, da su igrali jos pola sata ne bi nam dali gol....odbrana nam je beton, a ako ocekujes savrsenu odbranu neces je nikad imat, nemaju je ni najvece ekipe na svijetu.
Tako da malo pozitivnog stava a ne na osnovu 2 igraca kojima ti nisi zadovoljan ocjenjujes citavu ekipu.
Btw Ali nije loptu izgubio od kako je usao u igru, eto nadji gdje je izgubio ja cu pojest tu loptu...uveden da sacuva loptu, to sto vi ocekujete da bude Kalesic, to je nesto drugo.
Prejaki smo i to je to
Sa prvom postavom na boljem terenu bi ih pojeli, ali neces uvijek imat prvu postavu, neces uvijek imati Seru Telalovica Kalesica Masica u prvih 11, razumijes?
Ja sam samo htio reci da sa ovih par igraca koji su dobili "rano" priliku (kazem rano jer su mogli dosta toga pokazat od 60te min), ne mozes cijelu sezonu gurat i ocekivati pobjede na gostovanju.
-
Kontras'88
Nadam se da se zezaš.crnocrvenaarmija je napisao/la: ↑02 stu 2025, 16:30Ne možete samo prozivati igrače bez da znate šta je trener traži od izmjena, da li da čuvaju rezultat i da se brane ili da napadaju, to najbolje znaju oni.Kontras'88 je napisao/la: ↑02 stu 2025, 16:14Subjektivan stav nas 500, druze ne mozes reci da si zadovoljan igrom zadnjih 20min nikako, bio kriv jedan dva tri igraca nije bitno.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑02 stu 2025, 15:58
Sta sad gledas citavu ekipu kroz 2 igraca, ja ne kontam majke mi sta je vama.
Prejaki smo i to je to
-
Luis Nazario da Lima
Procitaj sta sam napisao, klupa nam treba jača i slažem se, to stoji....ali na osnovu ta 2 igraca (od kojih Ali po mom misljenju obavio sta je trebao, sacuvao loptu) ocjenjivati citavu ekipu, nema smisla.Kontras'88 je napisao/la: ↑02 stu 2025, 16:14Subjektivan stav nas 500, druze ne mozes reci da si zadovoljan igrom zadnjih 20min nikako, bio kriv jedan dva tri igraca nije bitno.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑02 stu 2025, 15:58Sta sad gledas citavu ekipu kroz 2 igraca, ja ne kontam majke mi sta je vama.Kontras'88 je napisao/la: ↑02 stu 2025, 15:52
Koga su ba zatvorili, zadnjih 20 min smo svi samo cekali kad ce kakva frljoka uci u nas gol, dajte ba ne uzdizite nesto sti ne valja.
Prejaki smo i to je to
I opet na osnovu 20 min zadnjih ocjenjivati citavu tekmu, isto nije realno.
A ako ocekujete ekipu koja igra presing, i pas igru svih 90 min, bojim se da niste realni, da to imas onda bi se takmicio za evropu a ne u 1FL sa Radnikom.
Radnik nam nista nije napravio, u prvom stativa i u drugom ono odbijanje ispred gola sto je Durmo uzeo, uporedi sta su radili Tošku a sta nama.
To ti je to sto imamo mi a drugi nemaju, kompaktnost odbrane, da ce bit gresaka bit ce, ali nije kraj svijeta majka mu stara.
Dobro je da raspravljamo nakon pobjede, da hocemo ovako nakon svake tekme
Plus najbolji igrac na klupi
Vidi drug, veliki klubovi osvoje tripletu i navijaci ce opet naci neke igrače i za njih reci da im tu nije mjesto. Donekle to ima smisla al dok klub pravi rezultat moze i titalajko bit u ekipi sto se mene tičeKontras'88 je napisao/la: ↑02 stu 2025, 16:17Sve si upravu, al je stvar sto niko ne kritikuje cijelu ekipu nego par igraca koji nisu za ove lige niti za nas klub, tačka.KakhaKaladze je napisao/la: ↑02 stu 2025, 16:13 Strah od primljenog gola je meni vise trauma iz prosle sezone nego sto objektivno ima razloga. Ekipa kojoj ni premijerligas nije dao go nijenza kritiku u odbrani.
TOŠK gubi vjerovatno iduce kolo u Tomislavu ili zadnje kolo od Slobode!
Konjic treba da bude crvo crveni grad više od Tesnja. Nevidjenu okupaciju napraviti i ako Bog da uz veliko ludilo proslaviti jesenjeg prvaka.
A jos nismo svjesni sta nam DOBROG to donosi na zimskog pauzi.
HVALA BOGU CIJELA SEDMICA PAUZE.
Konjic treba da bude crvo crveni grad više od Tesnja. Nevidjenu okupaciju napraviti i ako Bog da uz veliko ludilo proslaviti jesenjeg prvaka.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tošk će raskovati gorkogAvenija je napisao/la: ↑02 stu 2025, 16:47 TOŠK gubi vjerovatno iduce kolo u Tomislavu ili zadnje kolo od Slobode!
Očekujem totalnu invaziju u konjic, možda i više raje nego u tešnju, sigurno 2000+
Italija gazi dalje
Ovako se osvajaju svjetska prvenstva
Cestitke igracima na borbenosti i pobjedi kao i strucnom stabu!
Istroseni smo bili ovih 7 dana maximalno pa sam pisao prije da je samo ne izgubiti. Pobjeda zasluzena i bolji smo bili za taj gol. Robijasi cak nisu bili u elementu jer i njih je umor stigao,al opet svaka im cast na navijanju. Kalesic,Delic,Sero,Telalovic,Hodic i Sivac su iznjeli cijelu sedmicu i Toška pa tako da njima duplo cestitam za danasnju borbu i pobjedu. Masetic je igrac za prvih 11 uvijek. Drago mi je sto Horic ili igrao ili ne ,ne osjeti se toliko to jest ne zavisimo vise puno od njeg! Sivac nema pojma o centarsutu! Smajlovic premlitav danas mada mlitavo igra uvijek. Durmis ubleha da ne mozes 20 minuta se boriti i ginuti za klub. Mrš zahode. Sa Burekovicem ODMAH ugovor raskinuti koji ce nam kurac u timu. Igraci s klupe nemaju snage da se bore i trce pisljivih 20 minuta koje dobiju na utakmici.
Cestitke igracima na borbenosti i pobjedi kao i strucnom stabu!
Istroseni smo bili ovih 7 dana maximalno pa sam pisao prije da je samo ne izgubiti. Pobjeda zasluzena i bolji smo bili za taj gol. Robijasi cak nisu bili u elementu jer i njih je umor stigao,al opet svaka im cast na navijanju. Kalesic,Delic,Sero,Telalovic,Hodic i Sivac su iznjeli cijelu sedmicu i Toška pa tako da njima duplo cestitam za danasnju borbu i pobjedu. Masetic je igrac za prvih 11 uvijek. Drago mi je sto Horic ili igrao ili ne ,ne osjeti se toliko to jest ne zavisimo vise puno od njeg! Sivac nema pojma o centarsutu! Smajlovic premlitav danas mada mlitavo igra uvijek. Durmis ubleha da ne mozes 20 minuta se boriti i ginuti za klub. Mrš zahode. Sa Burekovicem ODMAH ugovor raskinuti koji ce nam kurac u timu. Igraci s klupe nemaju snage da se bore i trce pisljivih 20 minuta koje dobiju na utakmici.
Dobro je ovo sve ljudi,na onom terenu sve sto se odigra je top, pobjeda teska ali sto kaze neko poslije ovoliko teski utakmica u 15 dana ovo je super.Slazemo se svi otprilike da neki igraci igraju slabije i takav je zivot fudbalera uvijek ce te zamjenit bolji tako i mi ttrbamo dovest na pauzi 3 ili 4 top igraca za prve postave i da nam ovi iz trenutne prve ulaze kao zamjena i tek onda ces i.at beton ekipu.Npr Delic, Marin, Smajlovic Sivac Sero Hodzic lupam sad oni ti zamjene e tad cemo akB bit beton u ovoj ligi i mocemo trazit od tima da menje sve na gostovanjima
Samo napomena, ko bude isao u Konjic. Konjic nije Tesanj i nemojte ici kao na vasar. Pamet u glavu.
PS. Ovo se odnosi na one koji planiraju ici privatnim autima i eventualno setati po Konjicu sa Celikovim zastavama, salovima i sl.
PS. Ovo se odnosi na one koji planiraju ici privatnim autima i eventualno setati po Konjicu sa Celikovim zastavama, salovima i sl.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."