Ne mogu sebi doci
Kako teska pobjeda, mada zasluzili smo je. Oni su imali dvije priliek za cijelu utakmicu, bili smo konkretniji dok nismo poveli haha.
Osjetila se utakmica od srijede, gdje smo potroseni bili bas dosta
Ne mogu sebi doci
Kako bgti nismo zasluzili, sta su to oni napravili, 2 sanse za 90 min...najgore mi kad se nase spusta na niske grane a kao oni nesto napravili, zatvorili ih ko budale nisu mogli nista.
Koga su ba zatvorili, zadnjih 20 min smo svi samo cekali kad ce kakva frljoka uci u nas gol, dajte ba ne uzdizite nesto sti ne valja.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑02 stu 2025, 15:39Kako bgti nismo zasluzili, sta su to oni napravili, 2 sanse za 90 min...najgore mi kad se nase spusta na niske grane a kao oni nesto napravili, zatvorili ih ko budale nisu mogli nista.
Treba nam jača klupa jedino, ostalo top, ovako se osvaja liga ljudi.
Sta sad gledas citavu ekipu kroz 2 igraca, ja ne kontam majke mi sta je vama.Kontras'88 je napisao/la: ↑02 stu 2025, 15:52Koga su ba zatvorili, zadnjih 20 min smo svi samo cekali kad ce kakva frljoka uci u nas gol, dajte ba ne uzdizite nesto sti ne valja.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑02 stu 2025, 15:39Kako bgti nismo zasluzili, sta su to oni napravili, 2 sanse za 90 min...najgore mi kad se nase spusta na niske grane a kao oni nesto napravili, zatvorili ih ko budale nisu mogli nista.
Treba nam jača klupa jedino, ostalo top, ovako se osvaja liga ljudi.
Djeca ne znaju igrat lopte i tjt, dobro se zna ko su