Kako bi ovdje Hegic dobro dosao da spusti koju loptu, Jamakovic nikako ne moze.
NK Čelik
-
Kontras'88
Re: NK Čelik
Al Zimeri vrijedi kao i jedan rutonja na terenu 
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Na zimskoj pauzi nam treba
1. Zamjena za Mašića. Po mogućnosti mladi talentovani napadač kojem neće biti problem sjedenje na klupi.
2. Veznjak s dobrim prekidom (korner i slobodnjak)
3. Zamjene za bekove.
P. S. Durmiš je grohno
1. Zamjena za Mašića. Po mogućnosti mladi talentovani napadač kojem neće biti problem sjedenje na klupi.
2. Veznjak s dobrim prekidom (korner i slobodnjak)
3. Zamjene za bekove.
P. S. Durmiš je grohno
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Guest.1945
Ma Durmiš ništa ne zna sta ce sa loptom.Nekada jedannid najbolji sad FL max mu je domet i još Međuseljca kad ubaci koji isto nije u baš dobroj formi mora te stejerat u čošak.
- Zenicanin988
Ali bas pao, ne moze meda. Aljda se popravi
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Durmo dan te jebo 
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Zenicanin988
Samo Čelik zenički !!!
- Juzni Front 1988
Dugo nisam vidio bezveznijeg i beskorisnijeg igraca od ovog Durmisa, veze ovo dijete nema
moSa likCe
Pa nama treba krilo lijevo umjesto Marina pod moranje i jedan top zadnji vezni i jedan napadac ali krilo lojevo pod moranje
-
Guest.1945
Klupa nam je talašika opet Durmo evo izvuće nas.
- objektivnost
- objektivnost
+1Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑02 stu 2025, 15:13 Dugo nisam vidio bezveznijeg i beskorisnijeg igraca od ovog Durmisa, veze ovo dijete nema
ᴏɴᴏ ꜱᴛᴏ ᴄᴇʟɪᴋ ᴄᴇᴋᴀ ɴɪᴊᴇ ᴛᴏ ᴛᴀᴊɴᴀ ɴᴇᴋᴀ...