NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Zamorano je napisao/la: 02 stu 2025, 10:02 Ovaj istok malo zbunjujuce skroz :)
Tuzla ocitano 470 a Posusje 700 i nesto?
Posusje prodat istok 1180?
Ok kupljeno je 1180 ulaznica istoka ali je i šteta kome se te ulaznice dijele,jer skoro 500 ulaznica od Posušja istoka nije iskoristeno. Steta je stvarno kad ljudi vec kafici kupe te ulaznice da ljudi kojima se daju ulaznice ne iskoriste iste.
Ili vec gazde kafica kupe ulaznice i poderu ih kao i ja :lol:
Ma svi uzimaju ulaznice pq i djwcurlija, mene i druga na pijaci zaustavise 3 djecaka 10 do 14 godina i prodaju nam istok po 3km i ja ih malo ispitam hinjaka kaze vec zaradili preko 20km i onda ih izgrdim i kazem da to nesmiju radit nego da uzimaju sebi ako hoce na tekmu
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sretno nam danas svima i ovim u Hadzicima a i ovim pored malih ili velikih ekrana 🖤❤️Srce na teren pa cemo vidjet rezultat i tradicije se ruse .Po ovom citanju i nece bit navijaca Hadzica sve ce bit nasi navijaci .
Za ove karte ma docice i to na svoje ,bitno je da ova akcija idevnon stop ali preko 60 subjekata raznih djelatnosti je za pohvalu .
objektivnost

Post Postao/la objektivnost »

Laganih 0:2 danas, sve miriše!!
ᴏɴᴏ ꜱᴛᴏ ᴄᴇʟɪᴋ ᴄᴇᴋᴀ ɴɪᴊᴇ ᴛᴏ ᴛᴀᴊɴᴀ ɴᴇᴋᴀ...⚫🔴
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Cinvict35 je napisao/la: 02 stu 2025, 10:46
Zamorano je napisao/la: 02 stu 2025, 10:02 Ovaj istok malo zbunjujuce skroz :)
Tuzla ocitano 470 a Posusje 700 i nesto?
Posusje prodat istok 1180?
Ok kupljeno je 1180 ulaznica istoka ali je i šteta kome se te ulaznice dijele,jer skoro 500 ulaznica od Posušja istoka nije iskoristeno. Steta je stvarno kad ljudi vec kafici kupe te ulaznice da ljudi kojima se daju ulaznice ne iskoriste iste.
Ili vec gazde kafica kupe ulaznice i poderu ih kao i ja :lol:
Ma svi uzimaju ulaznice pq i djwcurlija, mene i druga na pijaci zaustavise 3 djecaka 10 do 14 godina i prodaju nam istok po 3km i ja ih malo ispitam hinjaka kaze vec zaradili preko 20km i onda ih izgrdim i kazem da to nesmiju radit nego da uzimaju sebi ako hoce na tekmu
Nisu to djecaci to su buduce rotonje sa zapada :mrgreen:
Goni ih u p.materinu to treba sasjec dok je mlado u korijenu :mrgreen: Danas samo lagano i strpljivo sa betonskom odbranom a doci sanse za postizanje gola. Najbitnije je ne izgubiti.
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

LUDILOOOOOOOO SRCE JE ZAROBILOOOOOO 🖤❤️
disara

Post Postao/la disara »

@Truhlo ocekujem temu posjete, prodanih, doniranih ulaznica ove sezone, posto znam da baratas sa tim informacijama. Nesto se slabo sjecam, ali mislim da smo i na onom forumu imali tu temu ili se varam?
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Mašić na klupi,Jamaković napadač.
c'mon likČe
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

I proslu je igrao sa povredom, i vec dugo ga muci neka povreda, vidi se na tekmama.
Zato su nam Radnik i Igman najteze tekme ove polusezone, ekipa emoticionalno iscrpljena, umorna, izudarana....danas ako bude 3 boda, nema nam ravnih, ali i bod je top.

Sretno likČe
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

disara je napisao/la: 02 stu 2025, 12:26 @Truhlo ocekujem temu posjete, prodanih, doniranih ulaznica ove sezone, posto znam da baratas sa tim informacijama. Nesto se slabo sjecam, ali mislim da smo i na onom forumu imali tu temu ili se varam?
Imaju podaci za ovu sezonu i na stranici kluba:

https://nkcelik.ba/prva-liga-fbih/
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Maške ne igra, valjda mogne u drugom poluvremenu.

Teren ne izgleda loše.Daj nam zvuk na YT da čujemo delirijum.
sale
12. igrač

Post Postao/la sale »

Treba rjesiti i citace karata na ulazu za sezonske, ja sam protiv TC sa sezonskom usao + 3 dječije karte koje nisu ocitane.
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Pocele su seljacine da udaraju od prve minute, valjda ne bude nekih povreda
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Samo malo bolje organizovati ulaze. Treba neko i na ulazu sa sezonskim biti za djecije karte, jer vjerujem da ce dosta "sezonaca" povesti dijete, unuka, sestrica...na utakmicu, a onda bi djeca trebala uci na "obican" ulaz sto naravno nece niko normalan pustiti manju djecu u guzvu.
Ali vjerujem da je to vrlo mali broj i da ne bi mnogo promjenio stanje s kartama.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
JonSnow
12. igrač

Post Postao/la JonSnow »

Kako mi sudija ide na kurac.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Joj čovjek u sredini ima 5 igrača i on iz odbrane salje gore loptu u napad kroz njihove igrače.
Odgovori