Cini mi se da je tada u Hadzicima sudio onaj iz Mostara Spahalic a ne ovajprisonbreak je napisao/la: ↑30 lis 2025, 22:40Sudio nam prosle godine u Hadzicima, oni brzo dobili crveni. 1-1 zavrsilo.RealMadrid je napisao/la: ↑30 lis 2025, 19:29 FK RADNIK-NK ČELIK (Hadžići, 02.11.2025. - 13:30 sati)
Glavni sudija: Berbić Benjamin (Banovići)
Prvi asistent: Ibrahimović Adnan (Brčko)
Drugi asistent: Zlatić Mihret (Brčko)
Četvrti sudija: Osmanović Edin (Kalesija)
Posmatrač suđenja: Gašić Luka (Odžak)
Delegat: Tanjo Nedžad (Goražde)
Prijenos utakmice na YouTube.
Ove godine nam sudio protiv Tomislava.
11. kolo FK Radnik Hadžići : NK Čelik Zenica
Re: 11. kolo FK Radnik Hadžići : NK Čelik Zenica
Nije bitno ko sudi, ove sezone za razliku od prethodne Čelik je zasticen u tom segmentu, a tako ce biti i i Hadzicima. Sigurno necemo izgubiti nadam se ipak pobjedi pa da pravimo delirijum onda u Hercegovini
-
prisonbreak
Upravu si, sudio nam je kada smo izgubili 1-0.Brotherze je napisao/la: ↑30 lis 2025, 23:38Cini mi se da je tada u Hadzicima sudio onaj iz Mostara Spahalic a ne ovajprisonbreak je napisao/la: ↑30 lis 2025, 22:40Sudio nam prosle godine u Hadzicima, oni brzo dobili crveni. 1-1 zavrsilo.RealMadrid je napisao/la: ↑30 lis 2025, 19:29 FK RADNIK-NK ČELIK (Hadžići, 02.11.2025. - 13:30 sati)
Sudio nam je samo jedan duel do sada, a to je ove sezone protiv Tomislava na Bilinom. Nije prijasnjih sezona.prisonbreak je napisao/la: ↑31 lis 2025, 12:15Upravu si, sudio nam je kada smo izgubili 1-0.Brotherze je napisao/la: ↑30 lis 2025, 23:38Cini mi se da je tada u Hadzicima sudio onaj iz Mostara Spahalic a ne ovajprisonbreak je napisao/la: ↑30 lis 2025, 22:40
Sudio nam prosle godine u Hadzicima, oni brzo dobili crveni. 1-1 zavrsilo.
Ma nije to ni bitno, sudio Emir Spahalić prosle godine bilo 1-1 iako smo 70 minuta imali igrača više a onaj crveni nogom u glavu Isakovića bi rodjeni brat igrača Radnika mu dao crveni i 3 utakmice suspenzije.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Youtube NK Čelik Zenicaphillies je napisao/la: ↑30 lis 2025, 22:50prisonbreak je napisao/la: ↑30 lis 2025, 22:40Sudio nam prosle godine u Hadzicima, oni brzo dobili crveni. 1-1 zavrsilo.RealMadrid je napisao/la: ↑30 lis 2025, 19:29 FK RADNIK-NK ČELIK (Hadžići, 02.11.2025. - 13:30 sati)
Ove godine nam sudio protiv Tomislava.A bas sam se pitao ko li je.
Samo pitanje, hoce li oni ili mi vrsiti prenos? da znam na kojem kanalu da trazim![]()
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
- Zenicanin988
Ja bi dao Babiću da igra umjesto Hodzića na zadnjem veznom.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
crnocrvenaarmija
Hodzic i Masetic ću odigrali bez greske kup utakmicu, prava je glupost skloniti jednog od njih sutra da bi se Horic vratio
Moguće da bi se Horić vratio ali da bi on ušao nekad u 60 minuticrnocrvenaarmija je napisao/la: ↑01 stu 2025, 16:06 Hodzic i Masetic ću odigrali bez greske kup utakmicu, prava je glupost skloniti jednog od njih sutra da bi se Horic vratio
-
RealMadrid
-
RealMadrid
Durmo, Hodžić, Horić, Šero, Popović, Jamaković, Delić, Smajlović, Kalesić, Sivac, Telalović.
Klupa: Ćulov, Durmiš, Međuseljac, Isaković, Palačkić, Babić, Spahić, Mašetić, Mašić.
Klupa: Ćulov, Durmiš, Međuseljac, Isaković, Palačkić, Babić, Spahić, Mašetić, Mašić.
-
prisonbreak
Nisam zafovoljan al eto.RealMadrid je napisao/la: ↑02 stu 2025, 12:28 Durmo, Hodžić, Horić, Šero, Popović, Jamaković, Delić, Smajlović, Kalesić, Sivac, Telalović.
Cuj Maske na klupi?
Samo Čelik zenički !!!
Sto je Masic na klupi, da nije povreda kakva. Jamakovic napadac izgleda u ovom sastavu.prisonbreak je napisao/la: ↑02 stu 2025, 12:38Nisam zafovoljan al eto.RealMadrid je napisao/la: ↑02 stu 2025, 12:28 Durmo, Hodžić, Horić, Šero, Popović, Jamaković, Delić, Smajlović, Kalesić, Sivac, Telalović.