NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 01 stu 2025, 10:05 Ma ovo sa istokom je ubjedljivo najbolja akcija do sad, 12. igrač je bio bum ispočetka, al ovo je puno puno bolje.

Ne bi trebalo "ispuhati", sad su se potrefile dvije utakmice u 4 dana, al zato od posušja do goška ima 18 dana, opet će biti hype i onda duga pauza do 11.2 i 1/8 finala kupa.

Mislim da ovi kafići, manji obrti, firme imaju kapacitet da jednom u 15 dana kupe po 10 karata kada brojka lica ode na 100 komada. Cilj bi trebao biti da se istok skroz rasproda, a dalje sjever mislim da ne bi trebalo ići. I ovo je ogromno jbt, po utakmici 7000KM samo od istoka :pray:
Mislim da je istok gratis 5km za ove privatnike sto uzimaju karte , neko mi je to rekao.
Ma treba za iducu polusezonu dizat zapad na 10km i pomoc klubu kad bude sad borba za PL, ovo ostalo jug istok sjever ostavit kako jest, nemojte sad napada to je moje misljenje klub to zasluzuje a i uslovi zapada nasprqm drugi stadiona su *****
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Truhlo je napisao/la: 01 stu 2025, 10:05 Ma ovo sa istokom je ubjedljivo najbolja akcija do sad, 12. igrač je bio bum ispočetka, al ovo je puno puno bolje.

Ne bi trebalo "ispuhati", sad su se potrefile dvije utakmice u 4 dana, al zato od posušja do goška ima 18 dana, opet će biti hype i onda duga pauza do 11.2 i 1/8 finala kupa.

Mislim da ovi kafići, manji obrti, firme imaju kapacitet da jednom u 15 dana kupe po 10 karata kada brojka lica ode na 100 komada. Cilj bi trebao biti da se istok skroz rasproda, a dalje sjever mislim da ne bi trebalo ići. I ovo je ogromno jbt, po utakmici 7000KM samo od istoka :pray:
Ako se ovako nastavi zamislite kako bi bilo protiv Slobode i Travnika kada budu dolazili na bilino, a još ako bude Željkan pa ima da i kafići kupuju i zapad kada se rasproda istok :D :D
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Ma ovo je odlicno, samo skontaj da si u sezoni zaradio 100k dodatno na ulaznicama na nivou prve lige federacije. Kad citavu ligu skupis, za sezonu ne zarade toliko od ulaznica.

Sta ce biti tek u pl, kada budemo imali derbi utakmice svako drugo kolo kuci. Plus skuplje ulaznice, ja bi stavio i istok i zapad 10 KM.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Valjalo bi sutra da imamo barem sličnu podrsku kao u Tešnju, treba malo podgrijati atmosferu danas jer očigledno su naši igrači konačno navikli na tenzije i pritisak pa lome protivnike i dobro podnose sve ovo za razliku od ranije.

Kako god čovjek da pogleda sutrašnja utakmica je najvažnija i sa pobjedom smo 90% jesenji prvaci a to otvara milijardu mogućnosti preko zime od sponzora do budžeta i općenito atmosfere za rad i pripreme za finalni obračun na proljeće. Nestvarno je i zamisliti kakva bi posjeta bila od starta odmah protiv Travnika da krenes u proljeće sa odbranom prvog mjesta.

Sve smo izgurali jos najvažnije je ostalo, samo malo još hrabro i zajedno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Cr7legia je napisao/la: 01 stu 2025, 10:37

Ako se ovako nastavi zamislite kako bi bilo protiv Slobode i Travnika kada budu dolazili na bilino, a još ako bude Željkan pa ima da i kafići kupuju i zapad kada se rasproda istok :D :D
Sarajevo je najatraktivniji pozeljni protivnik na Bilinom sto se tice kupa
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Ulaznice namijenjene za slobodnu prodaju u Zenici su RASPRODATE, a u opticaju je ostao manji broj koji se prodaje putem UG Robijaši 1988 sa organizovanim prevozom.

Napominjemo da će ulaznice biti moguće kupiti i na ulazu u stadion!

12.igrač :srce:
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Rasporadne ulaznice iz Sibice..
Po meni gostovanje koje odlucuje o jesenjem prvaku...
Bit ce karti u Hadzicima na ulazu.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Sve pokupovati da 80 % stadiona bude crno crveno i da Čelik bude domaćin 8-)
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

slika

Tvrdnja je tačna ali valja to krvavo potvrditi na terenu.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Pobjeda u Hadzicima nam potvrdjuje titulu jesenskog prvaka.
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

U 10:34 autobus sa igracima Goška je bio na semaforima na izlazu iz Mostara, prije Vrapčića. Autobus firme Autoherc iz Ljubuškog. Malo su kasno krenuli s obzirom na gužvu
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Kada vidim objavu od SBC da ide nova invazija na gostovanjima bude mi toliko drago kao da smo ušli u finale Lige prvaka.
Sve osim 3 boda sutra je neuspjeh,tace ba Radnik tu sve hamelji igraju koji se nisu mogli probit u Želji i Sarajevu pa moraju ovde igrat.
I nema vise Jatte da nam pojede cijeli vezni red kao prošle godine na Bilinom.
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Rob_Sa je napisao/la: 01 stu 2025, 12:34 U 10:34 autobus sa igracima Goška je bio na semaforima na izlazu iz Mostara, prije Vrapčića. Autobus firme Autoherc iz Ljubuškog. Malo su kasno krenuli s obzirom na gužvu
Oni sutra igraju svakako,nije kasno.
Autobus sa igračima travnika bio u 9 kod TiOila.
c'mon likČe
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Ali45 je napisao/la: 01 stu 2025, 12:43
Rob_Sa je napisao/la: 01 stu 2025, 12:34 U 10:34 autobus sa igracima Goška je bio na semaforima na izlazu iz Mostara, prije Vrapčića. Autobus firme Autoherc iz Ljubuškog. Malo su kasno krenuli s obzirom na gužvu
Oni sutra igraju svakako,nije kasno.
Autobus sa igračima travnika bio u 9 kod TiOila.
▶️ Veliki udarac za TOŠK: Sadik Škrijelj zbog povrede završio prvi dio sezone Prve lige
c'mon likČe
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Eto Skrijelj povrijedjen, zavrsena polusezona za njega, hocemo pobjedu sutra :like:
Odgovori