NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

samocelik
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la samocelik »

Ajmo @avenija ajmo @izkreni
Ono što Čelik čekaaa…
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Odbrana polozila jos jednom, nisi primio gol ni od premijerligasa, bilo je propusta ali sve u svemu jako dobro. Vezni red na drzi Kalesic i bez njega mi sigurno nismo ista ekipa, Telalovic veliki potencijal ali potencijal ne treba mijesati sa trenutnim i stavljati ga rame uz rame po vaznosti s Kalesicem je po meni neozbiljno. Delic zadnjih par utakmica pomalo popravlja utisak. Generalno po meni vezni red slabiji od odbrane ali je to i za ocekivati jer se to i pokazuje nadmoc jedne ekipe nad drugom. Naprijed Maske i Sero jaki i jako dobri. Marin ko Marin veliki disbalans u odnosu na Seru.
S klupe Babic zadovoljavajuci i xjeluje mi da dobija na samopouzdanju svakom novom prilikom mi djeluje sve bolje. Durmis za razliku od Alija pokazuje neku zivost ako nista drugo.
I da, koliko je bitan Masicev gol toliko je bitna i ona odbrana Culova u 80 i nekoj minuti. I to je jako vazno napomenuti.
Sve u svemu jako dobar ispit, pokazatelj da nismo na nivou PL ali isto tako i da PL ekipe donjeg doma nisu nedokuciv nivo fudbala.
Meni je samo zao sto nam slijede dva uzastopna gostovanja da se ocaj dobar talas jos ne kapitalizira finansijski.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Uz standardne Masica i Kalesica koji se pokazuju kao nasi najbolji igraci i igraci koji se mogu boriti u premijer ligi, mozda i najboljeg igraca veceras, Amera Hodzica. Fantasticna utakmica. Bez greske koliko se sjecam. Nijedan pas pogresan, intervencije u odbrani, nitko ga nije prosao. Masetic, s druge strane, je imao par losih pasova i nesigurnih reakcija. Culovu cestitke na onoj odbrani. Sero se trudio i borio, ali malo meda dao. Najgori u startnoj postavi veceras su bili bekovi. Moraju i ofanzivno i defanzivno i u protoku lopte biti bolji. Ipak, nase najjace oruzje je bilo zajednistvo ekipe i huk s tribina koji nas je odveo do pobjede. Vidjeli smo i sta trebamo popraviti u ekipi, a to je fizika. Igraci Posusja su jaci, brzi u reakcijama i ruku na srce, izgledaju izgradjenije. Takodjer brze se krecu. Krecu se kao ekipa po terenu. Prva linija prati drugu, zatvaraju rupe i otvaraju si visak. To je nivo igre na koji mi nismo dosli.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Prvo cestitke trenerima na odlicnoj postavljenoj taktici ,nismo im dali nekih puno sansi,cestitke igracima na borbi ,cestitke svim sponzorima i ovo treba svaku utakmicu jer i oni ce se javljat vise i plus sebe reklamiraju i obraduju nekog ,cestitke navijacima na odlicnom ambijentu i navijanju i odlicna posjeta oko 6000 opet. .Baklje ko baklje jebi ga uvijek neko zapali valjda nas nece kaznit puno.Sudija odlican i Posusje jako korektna ekipa sportski i fer odigrali ali sta kaze njihov trener dosli su pobijedit i da su pratili Celik..Sto se tice utakmice egal utakmica tvrda jaka borbena sa malo sansi odlucila je odlicna ona odbrana Culova i na kraju odlicna akcija i ko je onu loptu dao Masicu je li Delic ma dao je ko Mesi i Masic odlicno zavrsio.Ja sam reko da Culov nizajedan gol nije kriv ni u Travniku,Tuzli ni protiv Buducnosti i odlican je bio..Ne bi nikog posebno izdvajo svi su ostavili srce na terenu a mozda bi glas dao sad Culovu ona odbrana je prekretnica utakmice i odlican je bio.
Sto se tice ulaska moje misljenje ako se moze ucintreba u i i nadogradjivat se jer ne mozes ti reci nike vreme iduce sezone cemo jer ko ti garantuje jer ti ces uvjek imat tu ekipe koji ce ulazit ispadat Sloboda,Posusje,Gosk,Stupcanica,Travnik,Igman mozda Jedinstvo i moras se nadogradjivat sa svim od analiticara i ostalog do igraca ,sponzora.
Telalovic ako nastavi njeg ce Dinamo uzet ili ovde Sarajevo ili Zrinjski ,samo i ako treba se celik ugradit u ugovor od buduce prodaje 30% ,ne mozemo mi njeg zadrzat.
U Hadzicima pokusat pobijedit.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Rz88 je napisao/la: 29 lis 2025, 23:00 Klub mora u narednih mjesec dana maksimalno se posvetiti potpisu ugovora s Telalovicem. Imao sam informaciju iz prve ruke da je ugovor gdje je tu je, ali prodje 10ak dana od tada, a idalje se ceka.
Klub nije mogao na pocetku Telalovicu ugovor dati jer se nije znalo kakav je igrac.Dijetu od 16 godina ne mozes dati ugovor jer i ne znas kakav je kad igra u seniorima.
E sad kad se vidjelo kakav je i da vrijedi sad se moze i ganjat da dijete potpise profi ugovor.
Pa sam je @Laudrup prvi spomenuo ovdje na pocetku sezone da je talenat i da imamo strpljenja s njim i da ga istrpimo.Ja do tad a vjerujem i 90% vas nikad nije ni culo ni vidjelo Telalovica. Sad mu se mirne duse moze dat ugovor jer je biser ali i on nebi trebao nigdje ici ako nece klubu pomoci svojim odlaskom. A dijete je za Dinama i Evropskih utakmica kakav Zrinjski ,Sarajevo i ostali u BiH.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Zamorano je napisao/la: 30 lis 2025, 06:05
Rz88 je napisao/la: 29 lis 2025, 23:00 Klub mora u narednih mjesec dana maksimalno se posvetiti potpisu ugovora s Telalovicem. Imao sam informaciju iz prve ruke da je ugovor gdje je tu je, ali prodje 10ak dana od tada, a idalje se ceka.
Klub nije mogao na pocetku Telalovicu ugovor dati jer se nije znalo kakav je igrac.Dijetu od 16 godina ne mozes dati ugovor jer i ne znas kakav je kad igra u seniorima.
E sad kad se vidjelo kakav je i da vrijedi sad se moze i ganjat da dijete potpise profi ugovor.
Pa sam je @Laudrup prvi spomenuo ovdje na pocetku sezone da je talenat i da imamo strpljenja s njim i da ga istrpimo.Ja do tad a vjerujem i 90% vas nikad nije ni culo ni vidjelo Telalovica. Sad mu se mirne duse moze dat ugovor jer je biser ali i on nebi trebao nigdje ici ako nece klubu pomoci svojim odlaskom. A dijete je za Dinama i Evropskih utakmica kakav Zrinjski ,Sarajevo i ostali u BiH.
Sve to stoji, ali su ga sada vidjeli mnogi drugi klubovi pa ne nudis jedini ti ugovor, a ljetos si samo ti nudio. Ne znamo svakako sve detalje zasto i zbog cega jos nije potpisan, vjerujem da se svi nadamo da sto prije potpise.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Bez brige za Telalovica, sve ce biti ok. Nego u Hadzicima se radi jedna tribina, navodno je nasima ustupljeno samo 150 mjesta na stadionu, nisu oni svjesni svoje nesvjesti koliko ce ljudi iz Zenice doci
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Eugen je napisao/la: 30 lis 2025, 08:37 Bez brige za Telalovica, sve ce biti ok. Nego u Hadzicima se radi jedna tribina, navodno je nasima ustupljeno samo 150 mjesta na stadionu, nisu oni svjesni svoje nesvjesti koliko ce ljudi iz Zenice doci
Nek idu na Kosevo opet, il moze Otoka, tamo smo imali bolje rezultate hehe
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Brotherze je napisao/la: 30 lis 2025, 08:46
Eugen je napisao/la: 30 lis 2025, 08:37 Bez brige za Telalovica, sve ce biti ok. Nego u Hadzicima se radi jedna tribina, navodno je nasima ustupljeno samo 150 mjesta na stadionu, nisu oni svjesni svoje nesvjesti koliko ce ljudi iz Zenice doci
Nek idu na Kosevo opet, il moze Otoka, tamo smo imali bolje rezultate hehe
Ne mozemo mi odlucivati gdje ce igrati, imaju svoj stadion u Hadzicima i tu ce igrati, nego se tu treba naci neki kompromis s domacinom da bezveze ne bude problema s policijom, doci ce puno ljudi, nece moci svi uci ...
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Svi u Hadzice !!!
Navikli smo obustaviti gradiliste i uci da gledamo Likce..
93 minuta delirijum na Bilinom......
Samo cu reci sve vise igraca se nudi Celiku...Doslo vrijeme svi "hoce u Celik"
Idemo ovo izgurat 7-9 bodova...
laudrup
Site Admin

Post Postao/la laudrup »

Truhlo je napisao/la: 29 lis 2025, 21:00
laudrup je napisao/la: 29 lis 2025, 15:19 Mobilizacija, ide trans Forumaši na istok! :rock:
Laudrup večeras:

Kakva ludnica braćo :pray: :pray: :pray:

SLAVNI, LEGENDARNI, JEDAN OD NAJVEĆIH
Kad je prava publika sve može :alkohol:
laudrup
Site Admin

Post Postao/la laudrup »

Vidio sam par psovanja, Avenija je to uklonio.

Sljedeće psovanja, pogotovo lično za roditelje i slično, automatski ban s foruma.
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

@Avenija i @laudrup hoćemo Seju :lol: :lol:
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

laudrup je napisao/la: 30 lis 2025, 09:05 Vidio sam par psovanja, Avenija je to uklonio.

Sljedeće psovanja, pogotovo lično za roditelje i slično, automatski ban s foruma.
Bravo, tako treba. Ako se pusti malo onda ce na kraju završiti kao na anam onom forumu gdje jedni drugima mrtve redovno psuju.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Samo jos da dodam jer izgleda niko nije :) Delicevo dodavanje Masicu - klasa! :like:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori