NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

prisonbreak

Re: NK Čelik

Post Postao/la prisonbreak »

Cinvict35 je napisao/la: 29 lis 2025, 21:35
prisonbreak je napisao/la: 29 lis 2025, 21:15 Najzalosnije od svega, sto na izlogu imamo dragulja, a nema profesionalni ugovor.
Neko kaze potpisao 3 godine, neznam nesto i sumnjam al et tako se prica
Sve dati da momak potpise malo duzi ugovor. Mislim da bi se to jako brzo isplatilo.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

habuba je napisao/la: 29 lis 2025, 20:16 Samo se umrijeti mora. Puno se mi zanosimo sa PL. Ja sam misljenja da jos uvijek imamo bitnije stvari od PL. Ne bjezim od toga, ali ne bi ni da ulazimo po svaku cijenu, pogotovo ako ne saniramo jos malo nesto tih dugovanja. Treba nam prosirenija baza sponzora, za mene izvor finansiranja nije dobar niti mislim da se treba oslanjati na njega kroz budzete. Taj izvor finansiranja kako dodje tako ce i otici. Samo polahko i uzivajte u ovoj pobjedi i stvaro velikoj borbi nasih momaka.
Pa ovako se stvaraju finansije kroz hajp ulazak u Pl a ta tvoja ne pije vode i nema veze sa vezom, mozes i ispast ali finncije bi popravio liga je organizaciski jeftinija pa kad bi i sa ovom ekipom krenuo zasluzili su svi( igraci uprava navijaci) a od prava i spozora lige na kraju legne dobra lova oko 300k ili cak i vise Truhlo zna i nemoj mi vise te patetike oko finansija od institucija pa to i Barcelona i svi klubovi dobijaju od grada drzave
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Kakvo ludilo, kakva utakmica, kakva atmosfera :pray:
Moram priznati da sam pozitivno iznenađen. Mozda sam ja jos pod dojmom i euforiom, al' ovo veceras je bilo odlicno, pogotovo kad uzmemo u obzir protivnika i da je utakmica između dva vikenda. Od samog pocetka utakmice se uslo dobro i disciplinovano. Mislio sam da ce biti pad u drugom poluvremenu kad stigne umor, al' osim onih 10-ak minuta oko 80-e minute, svi su bili na visokom nivou. Ovaj Masicev gol je bio prava nagrada i dokaz koliko se trud i volja isplate i nagrade i njemu i citavom timu jer su momci stvarno odigrali srcano. Koliki se pritisak pravio na njihove igrace, a opet u odbrani bili cvrsti i sigurni. Sjajna partija. Ovu utakmicu su bas odigrali za sve nas i za ovo ludilo na Bilinom.

Svaka cast momci i daj sad te Hadzice da napokon padnu!
DRZAVO GLEDAJ ZASTO JE SLAVNI, LEGENDARNI, JEDAN OD NAJVECIH!!!!
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

O ugovoru je trebalo ranije misliti. Ako ovakav talenat ode dzaba ili za mizeriju jbg onda. Nema kluba dok se takve stvari ne srede i dok nasi mladi talentovani igraci ne budu potpisivali dugorocne ugovore.
goku

Post Postao/la goku »

Nek uprava zove ove iz Radnika, braco ide nas 2000
limvolikce
12. igrač

Post Postao/la limvolikce »

Daj nam Famos u osmini, pa da se pomarišemo s nekim jačim u četvrtfinalu.
Dobro smo stajali na terenu i ovo nam je pokazatelj da se može igrati s premijerligašima, bar ovim ispod 4. mjesta. Posušje je npr. prije nas dobilo Radnik iz Bijeljine 4:0.

Premijer liga donosi nove i bolje sponzore, sad, naravno, treba biti pametan i dobro procijeniti situaciju. Mada, nikad se ne zna šta preko noći može biti. Vitez preko noći izgubi sponzora, tako ga mi možemo nenadano dobiti preko noći, nikad se ne zna. Ali cijela atmosfera, što neko reče, tukne na PL. Nadat se da će koji miliončić leći... :)
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Svaka čast igračima na igri,Mašiću za gol zaslužio je.
Svaka čast Bojanu na postavci igre,jednostavno mora se ganjat uefa pro licenca.
Zaslužen prolaz protiv ekipe koja je prije početka sezone najavljivala borbu za evropu.
Daj nam Famos dalje.
Sad radnik za rekord,teža utakmica nego ova.
c'mon likČe
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

JonSnow je napisao/la: 29 lis 2025, 18:50
Guest.1945 je napisao/la: 29 lis 2025, 18:47 Ćulov vidi se iskustvo izlaženja na loptu,kad treba uhvatit loptu a kad zajebat igrača.

Igra dobra to je to što imamo više ne može.Za PL se pojačat trebamo.
Ma to je ono što ljudi ne razumiju. Možemo se mi, s ovim rosterom nosit s premijerligašima, ali jedno poluvrijeme ili max jednu utakmicu. Kad ih zareda par takvih utakmica, na površinu će isplivat (ne)sprema i (ne)kvalitet.
Pojačanja, pojačanja i pojačanja.
Kao prvo, ne znam jesam li ziv nakon gola Masica :D Kakvo je ono ludilo bilo. Svim momcima iskrene cestitke, svi su dali svoj maksimum i odigrali su do jaja svi.

A potpuno se se slazem s tobom. U ovaj roster treba ubaciti jos kvalititenijih igraca, da bi uopste mogli pricati o Premijer Ligi. Nije problem uci u PL, problem je tamo se zadrzati, a to je upravo ono sto mi zelimo. Jer onda smo dzaba krecili. Uz to kvalitetne pripreme obaviti i napucati momke snagom
. Ali o tom potom, uzivajmo u ovom sto smo postigli veceras.

A debilima sa bakljama na zapadu, kao i onim bacanjem predmeta, nemam rijeci. Na zapad treba spustiti s krova zicanu mrezu, kad smo majmuni da nas tako i tretiraju.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

RubikovaKocka je napisao/la: 29 lis 2025, 21:41 O ugovoru je trebalo ranije misliti. Ako ovakav talenat ode dzaba ili za mizeriju jbg onda. Nema kluba dok se takve stvari ne srede i dok nasi mladi talentovani igraci ne budu potpisivali dugorocne ugovore.
Stvarno ce bit steta ako se ne potpise i ne uzmemo dobre pare za njega, pitanje kad ce opet ovakav potencijal naletit. Ovi iz Sarajeva nocas gledali tekmu a prate ga sigurno i Zrinjski i ostali pa samo je pitanje kad ce dobit ponudu dobru, tesko ce tada biti sa njima se takmicit.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

RubikovaKocka je napisao/la: 29 lis 2025, 21:41 O ugovoru je trebalo ranije misliti. Ako ovakav talenat ode dzaba ili za mizeriju jbg onda. Nema kluba dok se takve stvari ne srede i dok nasi mladi talentovani igraci ne budu potpisivali dugorocne ugovore.
Cak mislim da je tek u kadetima poceo igrati u Celiku, tako da i naknada za treniranje je mizerija.. ovdje se mora potpisati ugovor.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Daj nam Krusevo ili Tekstilac u osmini finala, da prodjemo dalje onako tek iz zime izasli, pa u jos jacem sastavu u 1/4 finalu udariti na najjace.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Osvajamo KUP, Roberte Jonjicu pripremaj licencu za Evropska takmičenja :lol: :lol: :lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
objektivnost

Post Postao/la objektivnost »

Avenija je napisao/la: 29 lis 2025, 21:55 Osvajamo KUP, Roberte Jonjicu pripremaj licencu za Evropska takmičenja :lol: :lol: :lol:
That’s the spirit!! Hahaha⚫️🔴
ᴏɴᴏ ꜱᴛᴏ ᴄᴇʟɪᴋ ᴄᴇᴋᴀ ɴɪᴊᴇ ᴛᴏ ᴛᴀᴊɴᴀ ɴᴇᴋᴀ...⚫🔴
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Cinvict35 je napisao/la: 29 lis 2025, 21:39
Pa ovako se stvaraju finansije kroz hajp ulazak u Pl a ta tvoja ne pije vode i nema veze sa vezom, mozes i ispast ali finncije bi popravio liga je organizaciski jeftinija pa kad bi i sa ovom ekipom krenuo zasluzili su svi( igraci uprava navijaci) a od prava i spozora lige na kraju legne dobra lova oko 300k ili cak i vise Truhlo zna i nemoj mi vise te patetike oko finansija od institucija pa to i Barcelona i svi klubovi dobijaju od grada drzave
Komentar ti je u najmanju ruku debilan. Od "hajpa" se ne zivi. Moze stvoriti prividan napredak (sjeti se utakmice protiv Sarajeva) i to je otprilike to. Ako nema strukturalnih promjena, potpune eliminacije dugova (svih osim poreza) i stabilnog izvora finansiranja, nema od toga nista. Ti prihodi o kojim pricas su samo jedan i definitivno nedovoljan dio za odrzivost kluba u PL. Razumijem adrenalin sada nakon ove pobjede ali on ne smije biti razlogom glupih i neodgovornih odluka. Prckas tu o 300k za ucesce u PL a to je bukvalno MOZDA dovoljno za jedan mjesec da se plate plate igracima i kolektivu u PL (ako zelimo biti koliko toliko konkurentni za opstanak). Slazem se da svi dobijaju, dobijamo i mi ali kazem glavonja da to ne smije biti osnova na kojoj se pravi plan za ulazak u PL. To je nezrelo razmisljanje koje nas je i dovelo u ove probleme.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Svašta bi napisao ali bojim se da neću moći do sabaha stat,tako da zaustavljam se ovde.Volim te Čelik.
Odgovori