NK Čelik
-
Guest.1945
Re: NK Čelik
Negde u decembru je izvlačenje 1/8 finala, tako je bilo prošle godine.Da hoćemo biti domaćini majku mu da napunimo kasu a ovi što pale baklje nema smisla.
Ovi baklje sto pale materi svojoj u guzicu turi i zapali!!!
CESTITKE MOMCIMA NA TERENU I STRUCNOM STABU NA SJAJNOJ BORBENOSTI I POBJEDI!!!
ROBIJASI sa cijelim stadionom prepoznali su momentum pada nase ekipe oko 82 minute i od tad do kraja svojom podrskom i gromoglasnim navijanjem dali su snage i adrenalina momcima da izdrze do kraja i da i sebe i sve nas obraduju pobjedonosnim golom!
Prijenos na areni grozan kao i komentator,kao da je dzenazu prenosio,strasno los.
Nadam se da je klub zaradio od ove dvije tekme Tuzla i Posušje oko 50000 km.
I jos cu samo reci svi su se borili,trcali,zalagali al rutonje su rutonje na terenu,vidi se ogromna razlika izmedju rutonja i djece na terenu.
CESTITKE MOMCIMA NA TERENU I STRUCNOM STABU NA SJAJNOJ BORBENOSTI I POBJEDI!!!
ROBIJASI sa cijelim stadionom prepoznali su momentum pada nase ekipe oko 82 minute i od tad do kraja svojom podrskom i gromoglasnim navijanjem dali su snage i adrenalina momcima da izdrze do kraja i da i sebe i sve nas obraduju pobjedonosnim golom!
Prijenos na areni grozan kao i komentator,kao da je dzenazu prenosio,strasno los.
Nadam se da je klub zaradio od ove dvije tekme Tuzla i Posušje oko 50000 km.
I jos cu samo reci svi su se borili,trcali,zalagali al rutonje su rutonje na terenu,vidi se ogromna razlika izmedju rutonja i djece na terenu.
- objektivnost
Preponosan na čitavu ekipu. Mašić velika radilica, kapa do poda majstore!!
ᴏɴᴏ ꜱᴛᴏ ᴄᴇʟɪᴋ ᴄᴇᴋᴀ ɴɪᴊᴇ ᴛᴏ ᴛᴀᴊɴᴀ ɴᴇᴋᴀ...

Ludilooo, srce je zarobilo, na Bilinom, delirijum...
-
Luis Nazario da Lima
Gdje su oni sto su govorili da je Regoje neznalica i sl., pa jbt Posusje u 2 pol tek 2 šanse, do tada se uopste nisam bojao za gol, defanzivno smo prejaki.
Po meni Marin treba na klupu, u drugom moze pomoci uvijek, svi ostali odlicno, Smajlovic snage fali, Sivac topcina...realno su bolji ali mi smo mnogo jaki.
U Hadzice invazija lagano.
Po meni Marin treba na klupu, u drugom moze pomoci uvijek, svi ostali odlicno, Smajlovic snage fali, Sivac topcina...realno su bolji ali mi smo mnogo jaki.
U Hadzice invazija lagano.
Za ovo se zivi. Volim te Starce!
-
Guest.1945
Kaže žena što ti uši gore.Kontam se imam veću ljubav od tebe.
Pitam se kolika je ukupna posjeta, neki pišu 4k drugi 5k, a treći 6k

-
prisonbreak
Najzalosnije od svega, sto na izlogu imamo dragulja, a nema profesionalni ugovor.
-
RealMadrid
-
PonosniSmogovci
USTATI PA REĆI AMER HODŽIĆ!!
Neko kaze potpisao 3 godine, neznam nesto i sumnjam al et tako se pricaprisonbreak je napisao/la: ↑29 lis 2025, 21:15 Najzalosnije od svega, sto na izlogu imamo dragulja, a nema profesionalni ugovor.
Ajmo Gorki da se ganjamo u februaru jebo li vas Aco ali i sisoje