Napravimo nesnosnu gužvu na naplatnim kućicima prema Sarajevu. 1000+ vozila
Čelik mora biti domaćin u Hadžićima

Samo se paziti penala, oni padaju cim pridju blizu 16 metara. Zadnjih 4-5 tekmi na svakoj su dobili penal, nekad i 2 tako da imaju iskustva sa tim.
Samo da Hadžići ovo kolo odigraju na nivou Kantonalne lige i sve će biti savršeno za Konjic tamo i ovdje GOŠKlaudrup je napisao/la: ↑30 lis 2025, 09:11 Gledao sam u Vitezu utakmicu između NK Vitez i FK Radnik, kada ih je Vitez mlatno po ušima.
Par iskusnjaka imaju koji nisu fizički spremni, borili su se s povredama. Jedini kvalitet koji imaju su igrači na dvojnoj registraciji koji imaju oscilacije. Odigrat će utakmicu nivoa Premijer lige, a onda sljedeće kolo Kantonalne lige...
Samo da TOŠK i Travnik odigraju 0-0 i bilo bi savršenoAvenija je napisao/la: ↑30 lis 2025, 19:59 .............................Čulov..................
Sivac..........Horić.............. Mašetić.......Popović
................Hodžić(u-21)......Kalesić.........
Šero................. Telalović(u-21)...........Jamaković(u-21)..
.............................Mašić.....................
Na poluvremenu odmah Delić i Durmiš.
To bi ja izveo ali ipak se pita sir Alex Regoje pa je sastav skoro pa poznat.
Durmo Horić Mašetić Sivac Smajlović Telalović Hodžić Popović Kalesić Šero Mašić.
Ovi već izveli ili tako reći iznudili 6 penala![]()
Samo jednu pobjedu kod kuce protiv juniora Slobode imaju.
Ali strasno namazana ekipa koja je odmarala igrače protiv Sarajeva u kupu. Bekici su cigani i gledati će da zakuhaju a ostatak sve mladi igrači Zelje i Sarajeva koji će ici u kost jer znamo koliko nas vole. Ali daleko smo tehnički jača ekipa pa se tako treba i postaviti.
Dati maksimum i ovdje ako pobjedimo mislim da smo jesenji prvaci 90%. Prvo od tri finala jesenjeg dijela.
Mislim da će i tribine odigrati bitnu ulogu tako da je bitno da bude više navijača Čelika nego domaćih. Lagano se moze uzeti ulaznica za njihovu tribinu i doci skroz lijevo do Robijaša.
Sudio nam prosle godine u Hadzicima, oni brzo dobili crveni. 1-1 zavrsilo.RealMadrid je napisao/la: ↑30 lis 2025, 19:29 FK RADNIK-NK ČELIK (Hadžići, 02.11.2025. - 13:30 sati)
Glavni sudija: Berbić Benjamin (Banovići)
Prvi asistent: Ibrahimović Adnan (Brčko)
Drugi asistent: Zlatić Mihret (Brčko)
Četvrti sudija: Osmanović Edin (Kalesija)
Posmatrač suđenja: Gašić Luka (Odžak)
Delegat: Tanjo Nedžad (Goražde)
Prijenos utakmice na YouTube.
prisonbreak je napisao/la: ↑30 lis 2025, 22:40Sudio nam prosle godine u Hadzicima, oni brzo dobili crveni. 1-1 zavrsilo.RealMadrid je napisao/la: ↑30 lis 2025, 19:29 FK RADNIK-NK ČELIK (Hadžići, 02.11.2025. - 13:30 sati)
Glavni sudija: Berbić Benjamin (Banovići)
Prvi asistent: Ibrahimović Adnan (Brčko)
Drugi asistent: Zlatić Mihret (Brčko)
Četvrti sudija: Osmanović Edin (Kalesija)
Posmatrač suđenja: Gašić Luka (Odžak)
Delegat: Tanjo Nedžad (Goražde)
Prijenos utakmice na YouTube.
Ove godine nam sudio protiv Tomislava.