NK Čelik
-
PatrickBateman
Re: NK Čelik
Nasa prednost je sto ulazimo bez prevelikog pritiska, za razliku od njih jer im gori pod nogama u PL. Imamo kvalitet da se nosimo sa njima i treba dati sve od sebe da se prođe dalje, kup utakmice donose dosta benefita..
Srce, čast i ponos!
O kako sunčan
Nisam sasvim svoj
Haluciniram
Cijeli svijet je moj
Nešto tjera me
Da poletim
I osjetim
Slavu pobjede
Jer sprema se
Ta divna noć
Čelik, ljubav će
Pokazati moć
MA HAJDE ČEEEEELIIIIKKK
Ovaj Salcin je zanimljiv igrač valjalo bi ga na zimu zaganjat.
Eh sad ne znam kakav mu je ugovor i plata tamo,ali trenutno bi svi voljeli igrati u slavnom,legendarnom,jednom od najvećih klubova u državi.
Eh sad ne znam kakav mu je ugovor i plata tamo,ali trenutno bi svi voljeli igrati u slavnom,legendarnom,jednom od najvećih klubova u državi.
Dobar je, baš sam ga gledao 2, 3 puta ove sezone, al realno onako ne bi bio veliki upgrade u odnosu na Delića, tako da nam ne treba. Trebamo samo dovoditi igrače ako će biti upgrade u odnosu na trenutne i po mogućnosti da mogu igrati PL.
Gledaj Jacksona al ga zabi
Ide likČe danas laganih 2-0, ko plitak potok.
Igrac za Premijer lige, moze igrati na 3-4 pozicije u ekipi. Kakav Delic kakvi bakraci, nama trebaju igraci ko Salcin na zimu prava 3-4 pojacanja i na proljece sve pomest u ovoj ligi
Slažem se covjek u onakvom Gosku na 11 utakmica u svim takmičenjima ima 7 golova i 4 asistencijeEugen je napisao/la: ↑29 lis 2025, 11:09Igrac za Premijer lige, moze igrati na 3-4 pozicije u ekipi. Kakav Delic kakvi bakraci, nama trebaju igraci ko Salcin na zimu prava 3-4 pojacanja i na proljece sve pomest u ovoj ligi
-
prisonbreak
Salcin je top igrac. Bas to nam i treba.Eugen je napisao/la: ↑29 lis 2025, 11:09Igrac za Premijer lige, moze igrati na 3-4 pozicije u ekipi. Kakav Delic kakvi bakraci, nama trebaju igraci ko Salcin na zimu prava 3-4 pojacanja i na proljece sve pomest u ovoj ligi
Hajde Zenico i okolino osvjetlaj obraz danas još jednom pred očima fudbalske javnosti. 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
6 penala zabioR0B1J4SH je napisao/la: ↑29 lis 2025, 11:21Slažem se covjek u onakvom Gosku na 11 utakmica u svim takmičenjima ima 7 golova i 4 asistencije
Zvijezda Goška, cijela ekipa njemu podređena, izvodi sve prekide, šuta kuda hoće, niko mu ne smije ništa reći. Kažem dobar je, kvalitetan, al ne bi bio neko pojačanje kod nas u odnosu na Delića. Qrko bi se kod nas mogao šetati bez lopte po terenu ko u GOŠKu.prisonbreak je napisao/la: ↑29 lis 2025, 11:21Salcin je top igrac. Bas to nam i treba.
Nama više treba kvalitetan zadnji vezni koji zna sa loptom, da ispred njega igraju Kalesić i Telalović, nego još jedna 10ka za koju trebaju dvojica trčati.
-
PatrickBateman
Taj Salcin je bio u Sarajevu pa meda nije mogao, dobro pojacanje ako se hoce odmah ispast
Srce, čast i ponos!
Nama sest penala u tri godine nisu svirali, ako ne i vise 
Sto kaze Truhlo, cijela ekipa njemu podredjena.
Ne znam jel dobro poredjenje, ali evo Jaganjac prosle godine, prvi strijelac Lige dok je u Bratstvu igrao. Ove godine nidje ga. Mozda ce tako dogodine biti i sa Skriljejom iz TOSKA i Salcinom iz GOSKA ako predju u neki bolji tim, gdje nece sve njima biti podredjeno.
Ali vjerujem da struka ima i vise znanja i vise informacija o igracima koji im trebaju, koje zele i koji ce biti napredak u odnosu na sadasnji roster, nego forumski puk
Sto kaze Truhlo, cijela ekipa njemu podredjena.
Ne znam jel dobro poredjenje, ali evo Jaganjac prosle godine, prvi strijelac Lige dok je u Bratstvu igrao. Ove godine nidje ga. Mozda ce tako dogodine biti i sa Skriljejom iz TOSKA i Salcinom iz GOSKA ako predju u neki bolji tim, gdje nece sve njima biti podredjeno.
Ali vjerujem da struka ima i vise znanja i vise informacija o igracima koji im trebaju, koje zele i koji ce biti napredak u odnosu na sadasnji roster, nego forumski puk
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."