Malo je to nadamo se većem broju karata
NK Čelik
Re: NK Čelik
Kad smo već kod financija kako napreduje vraćanje duga Zenela Treid, da nam to ne bi postalo neki veći problem?Almir2018 je napisao/la: ↑27 lis 2025, 17:32 Uđem na temu vidim vi se raspisali o PL
Polako ljudi nismo još ni završili polusezonu moze svašta biti jos do kraja
Ne treba letit korak po korak
Sto se tice ovdje dileme treba li ići u PL ako osvojimo ligu
Slažem se da financijski nismo sposobni trenutno ali na polusezoni ako budemo prvi treba sjest sa gradom i kantonom da nas jos podrže više
Sponzore nove naći
Postojeće sponzore pojačati ugovore sa njima
Sam Robi je rekao na pressu na pauzi ce klub odraditi internu reviziju i vidjeti sta nam treba pl
Tako da vjerujem uprava neće srljati u pl
Ali isto tako ko nam garantuje da ćemo uci sledece sezone u pl ne možeš biti siguran da ćeš 100% uci kad ti hoćeš tako da iskoristit treba ako izborimo PL
Ali naravno uz osiguranu lovu
Sto se tice pl I igraca moje je mišljenje da malo igrača u našoj ligi mogu igrati pl iz svih klubova
Sta ovo nema danas objave za kafiće i kupovinu karata nadao sam se da ce se akcija i za kup nastaviti
Nadamo se 1,2 mil. od ZDK
- BatistutA19
Pravite Temu novu posebnu VIP SEAD TUKAR ,gotovi smo sto smo pisali pisali smo eno ga sad taman uz kafu pise novo nesto 

Gledam Zrinjski-Borac pa mi da igramo ovu utakmicu da smo drugi i dolazi nam orvi ja mislim prvo oko stadiona ne bi mogo naci mjesto da pivu popijes a na stadionu bi sve gorilo ,ovi se necuju a fino popunjen im Zapad ali za ovakvu utakmicu odkucuje o prvaku je cista nula.Kod nas je jaci ambijent bio vatreniji sa Buducnosti nego ovo u Mostaru.
A definitivno je velika razlika izmedju Wwin lige i 1 lige ,koliko su ovde brzi igraci koliko se brze igra koliko su igraci fizicki jaci ili tehnicki ,da na ovaj nivo dodjes trebat ce nam puno godina a mozda necemo nikad ni doci na ovaj nivo nego mozda stabilan ligas ili borba za opstanak
Gledam Zrinjski-Borac pa mi da igramo ovu utakmicu da smo drugi i dolazi nam orvi ja mislim prvo oko stadiona ne bi mogo naci mjesto da pivu popijes a na stadionu bi sve gorilo ,ovi se necuju a fino popunjen im Zapad ali za ovakvu utakmicu odkucuje o prvaku je cista nula.Kod nas je jaci ambijent bio vatreniji sa Buducnosti nego ovo u Mostaru.
A definitivno je velika razlika izmedju Wwin lige i 1 lige ,koliko su ovde brzi igraci koliko se brze igra koliko su igraci fizicki jaci ili tehnicki ,da na ovaj nivo dodjes trebat ce nam puno godina a mozda necemo nikad ni doci na ovaj nivo nego mozda stabilan ligas ili borba za opstanak
Niko kao Tukar Sead iz Zenice

Fan shop
Derbi je tu! 1/16 finala Kupa BiH i derbi s starim rivalom iz Premijer lige, prilika je da još jednom pokažemo koliko Zenica voli Čelika!
Mi iz Fanshopa NK Čelik koristimo tu energiju da pokrenemo LAST BUY akciju ljetnih artikala!
Vrijeme je da napunimo Bilino Polje i pošaljemo u svijet sliku pune tribine navijača koji nose službene Čelikove artikle!
Obuci svoje boje, stani uz klub i uzmi posljednje komade po sniženim cijenama dok ih još ima!
Macron majice – 30% POPUSTA!
• “Zlatni grb” – 34 KM
23,80 KM
• “Delirijum” – 34 KM
23,80 KM
• “Klasa radnička” – 34 KM
23,80 KM
• “Čelik
” – 34 KM
23,80 KM
Ostale majice – 20% POPUSTA!
• “Tradicija” - 35 KM
28,00 KM za članove 24,50 KM
• “80 godina” - 35 KM
• “1945” - 35 KM
Macron gostujući dres – 20% POPUSTA: 95 KM
76,00 KM za članove 70,00 KM
Macron polo majice – 20% POPUSTA: 70 KM
56,00 KM za članove 50,00 KM (ograničene veličine, samo crna boja)
Podmetač za stolicu – 30% POPUSTA: 7 KM
5,00 KM
Zalihe su ograničene!
Posjeti nas u fanshopu na istočnoj tribini stadiona!
Fanshop će na dan utakmice raditi u period od 11:00 do 18:00, a nakon toga se selimo na štand na zapadnoj tribini!
Također, napominjemo da će se i ulaznice za utakmice od utakmice s Posušjem biti moguće kupiti u Fanshopu!
KUP JE NAŠ!

Mi iz Fanshopa NK Čelik koristimo tu energiju da pokrenemo LAST BUY akciju ljetnih artikala!
Vrijeme je da napunimo Bilino Polje i pošaljemo u svijet sliku pune tribine navijača koji nose službene Čelikove artikle!
Obuci svoje boje, stani uz klub i uzmi posljednje komade po sniženim cijenama dok ih još ima!
• “Zlatni grb” – 34 KM
• “Delirijum” – 34 KM
• “Klasa radnička” – 34 KM
• “Čelik
• “Tradicija” - 35 KM
• “80 godina” - 35 KM
• “1945” - 35 KM
Fanshop će na dan utakmice raditi u period od 11:00 do 18:00, a nakon toga se selimo na štand na zapadnoj tribini!
Također, napominjemo da će se i ulaznice za utakmice od utakmice s Posušjem biti moguće kupiti u Fanshopu!
KUP JE NAŠ!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Konacno prava stvar ULAZNICE U FAN SHOPU!
Treba stalno da se ulaznice prodaju za svaku tekmu u fan shopu.
Jer doci ce neko po ulaznicu pa onda vidi upaljac,magnet,zastavicu i kupi nesto usput sto nije ni planirao.
Mislim da bi opet akcija " napunimo istok" protiv Goška dala jos bolje rezultate nego protiv Tuzle i da bi odziv bio puno veci i masovniji.
Mozda i sjever pocet puniti
Pustite ljudi tamo Seju nek im forum unisti
Jer doci ce neko po ulaznicu pa onda vidi upaljac,magnet,zastavicu i kupi nesto usput sto nije ni planirao.
Mislim da bi opet akcija " napunimo istok" protiv Goška dala jos bolje rezultate nego protiv Tuzle i da bi odziv bio puno veci i masovniji.
Mozda i sjever pocet puniti
Pustite ljudi tamo Seju nek im forum unisti
- limvolikce
- 12. igrač
Samo treba tamo neko od muških da bude kad je tekma, nije lako onoj djevojci sa pijanim budalama kada dođu...Zamorano je napisao/la: ↑27 lis 2025, 20:21 Konacno prava stvar ULAZNICE U FAN SHOPU!
Mozda i sjever pocet puniti![]()
Pustite ljudi tamo Seju nek im forum unisti![]()
Lik je dijagnoza
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
https://www.facebook.com/share/r/17Qjfbb6FV/
Jel teško like, share, post, comment, story? Aj da guramo objave kluba.
Valjda nekada i naucimo da se dolazi na stadion ranije 10 i više minuta radi himne a ne da se uvijek ulazi do 15 minute utakmice.
Jel teško like, share, post, comment, story? Aj da guramo objave kluba.
Valjda nekada i naucimo da se dolazi na stadion ranije 10 i više minuta radi himne a ne da se uvijek ulazi do 15 minute utakmice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
Luis Nazario da Lima
Raja, nema od kalkulacija nista, idemo u PL i to je to.
Zab ste jednu stvar, imali smo blokiran račun i to je odbijalo sve sponzore....
Bili smo prosjecni i to je odbijalo sponzore....
Sad je Čelik in, i nečiju reklamu na našem stadionu vidi pola BiH, sve su marketinski trikovi koji donose sponzore, a sa sponzorima i keš, a sa kešom i mogucnost placanja boljih igraca.
Treba nam samo ozb rad i treninzi, po meni, nemamo teretanu svoju, igraci osim Telalovica i jos par nekih, bez dobre građe, a snaga danas sve pobjeđuje.
Plus ovo sa akademijom je top, Šehic bi mogao biti top al mu treba snage, i jos par dječaka.
Ma ovo kod nas je pozitiva na najjače, i trebamo to iskoristiti.
Tako da PL bez kalkulacija
Zab ste jednu stvar, imali smo blokiran račun i to je odbijalo sve sponzore....
Bili smo prosjecni i to je odbijalo sponzore....
Sad je Čelik in, i nečiju reklamu na našem stadionu vidi pola BiH, sve su marketinski trikovi koji donose sponzore, a sa sponzorima i keš, a sa kešom i mogucnost placanja boljih igraca.
Treba nam samo ozb rad i treninzi, po meni, nemamo teretanu svoju, igraci osim Telalovica i jos par nekih, bez dobre građe, a snaga danas sve pobjeđuje.
Plus ovo sa akademijom je top, Šehic bi mogao biti top al mu treba snage, i jos par dječaka.
Ma ovo kod nas je pozitiva na najjače, i trebamo to iskoristiti.
Tako da PL bez kalkulacija
Ne brini bit će momaka za togalimvolikce je napisao/la: ↑27 lis 2025, 20:32Samo treba tamo neko od muških da bude kad je tekma, nije lako onoj djevojci sa pijanim budalama kada dođu...Zamorano je napisao/la: ↑27 lis 2025, 20:21 Konacno prava stvar ULAZNICE U FAN SHOPU!
Mozda i sjever pocet puniti![]()
Pustite ljudi tamo Seju nek im forum unisti![]()
Lopatom ih Sejo
Radi chat svu noc samo opleti

Radi chat svu noc samo opleti
Covjek sam 5 stranica ispisao, hahaha