NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa traje do: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Allgunsblazing

Re: NK Čelik

Post Postao/la Allgunsblazing »

Al' kad Sero nije izginuo u Tesnju od onog topovskog pa dize ruke kao da nista nije bilo. Koja je ono budala, u rangu sa ovim na tribini.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Allgunsblazing je napisao/la: 27 lis 2025, 14:59 Al' kad Sero nije izginuo u Tesnju od onog topovskog pa dize ruke kao da nista nije bilo. Koja je ono budala, u rangu sa ovim na tribini.
Šerex je totalni zaluđenik Čelikom, baš mi je drago da je zabio onu golĉinu Tuzli :srce: On i Mašić baš imaju emociju, a i Kalesića polako obuzima ludilo :mrgreen:
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Avenija je napisao/la: 27 lis 2025, 14:18 slika

Kalesić igrač utakmice protiv TC.

Ja cu dodati samo da sam prvi put zadovoljan Sivcem. Nadam se da se vratio u formu a bio je do sada jedan od najlosijih.
30 puta je probio po strani i centrirao.
Opet cu napisati mislim da je problem njegov pritisak sa tribina koji nosi na ledjima ako pogreši i da mu je još u mozgu ono sa Željom. Opusti se momak cim si doveden u Čelik nazad halalilo ti se. Igraj opusteno i probijaj tu stranu kao nekad bez ikakvog straha i zadrške.
Idalje tvrdim ono sto sam pisao ranije. Sivac je prodoran bek i trosi puno lopti i prilika po utakmici. Vise puta napad ide preko njegove strane nego preko druge strane tko god bio bek. Nazalost, njegovi centarsutevi su 80% 5 metara od gol auta. Vecinom zato i idu po podu jer nema snage iz poluokreta vratiti kako treba. Neka se uigravaju i pokusavaju sto vise lopti ubaciti 20 metara udaljeni od gol aut linije. Iz te pozicije proizilaze pravi centarsutevi.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Oj ja teme ne moze tu covjek bit pametan sta rec ali prvo sto cu rec ovi klubovi Radnik,Posusje,Sloga,Rudar nista oni nisu organizovaniji od Celika i da sve imaju te skautinge analiticare itd ,ovdje odskacu samo Zrinjski,Borac,Zeljeznicar i Sarajevo po tome..
Radnik je isto uso pa osto ,Rudar nije znao ni hoce li uci pa gura nekako i tacno ko tebi garantuje nekad da ces uci kad ti odredis mozda i drugi hoce a to ce se vrtit oko ekipa Celika,Slobode,Travnika,Posusja pa cak i Veleza onda imas Gosk imas Igman imas mozda nekad i Jedinstvo ,ko zna i Stupcanica ,otprilike sad za sad su te ekipe koje cu ulazit ispadat ali to je 8 timova pa ko.
Po meni neka nadogradnja tima kluba u hodu ,ti ako budes ceko analitacare skautinge ostale neces uci.za 10 godina.
Mada ja ovaj Celik volim sto puta u ovoj ligi nego onaj kad smo igrali PL e sad je pitanje tzv simpatizera koklko oni imaju zivaca celat ,tako je bilo u 2 ligi mozemo li uci ,nama su nekad igraci kao Zuna nosioci igre bili a sad takvi ne mogu ni medju 30 igraca tako ce i ovi neki kako rastes.Vidjet cemo malo i u Srijedu tu razliku..Treba upratit upravu kako god ja im vjerujem jer imamo upravo sto je nema niko i naravno treba je pojacat i Horica odmah iz kopacka u odijelo u upravu.
Kako god treba korak po korak sve i nadogradjivat ali imat taj plan nadogradnje kakav treba i mora bit a ne da lutas da mijenjas nesto
Od igraca bi pohvalio Sivca i Seru pogotovo Seru koji vec ulazi u formu ,Delica,Kalesica kojeg mislim publika nosi i pogledaj samo onaj gol on je orimio u nasoj polovini 20 metara loptu i priso kroz dva igraca i onakav pas dat je pravo remek dijelo i kapa do poda Masicu za nesebicnost.
Meni je najveca pobjeda i od rezultatata veca to zajednistvo ,nema sebicnosti kao prije,vracanje publike na stadion jer publika se vraca to je definitivno pa bolan zadnji na tabeli ti dolazi 6000 a Sloboda jucerasnjom pobijedom dolazi na 3 boda i njih 300 na stadionu jer kakva je razlika 3 boda nikakva e to je najveci poraz Tuzle i od poraza jucer prazan stadion a nama najveca pobjeda sve puniji stadio.Uzmi u Srbiji samo Zvezda i Partizan ispred nas a gdje Novi Sad,Nis,Kragujevac i sve 3 grada veca od Zenice a da ne pricamo o ostalima.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 27 lis 2025, 14:15 Mali offtopic:

Sejo Tukar pronasao "anamo onaj" forum i Čelikovu temu na njemu :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Sve je dobro, dok nas ovdje ne pronadje :mrgreen:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Redbull je napisao/la: 27 lis 2025, 15:44

Sejo Tukar pronasao "anamo onaj" forum i Čelikovu temu na njemu :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
A tek sad usao i vidio hahaha
R0b
12. igrač

Post Postao/la R0b »

Redbull je napisao/la: 27 lis 2025, 15:47
Redbull je napisao/la: 27 lis 2025, 15:44

A tek sad usao i vidio hahaha
Ako ovdje on dodje treba mu posebnu temu napravit i rec mu da samo tu pise :lol:
pasha
12. igrač

Post Postao/la pasha »

Ko je lik? Vidim, već 2 strane ispisao 🤣
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

pasha je napisao/la: 27 lis 2025, 16:12

Nakucace za sedmicu postova ko mi svi zajedno za citavu godinu :rock: :mrgreen:
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

40-50 komentara preko ljeta u nizu pisao ispod svake objave Čelika na Facebooku. Inače veliki i dugogodišnji simpatizer Čelika.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Cinvict35 je napisao/la: 27 lis 2025, 16:14

Nakucace za sedmicu postova ko mi svi zajedno za citavu godinu :rock: :mrgreen:
Odma preventivno blok hahaha
Dize se prasina
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Sve hocu napisati od subote i zaboravim, svaka čast za dovodjenje cijele akademije u lozu na istoku protiv Tuzle. Neka se momci i dječaci upoznaju sa Čelikom, Bilinim poljem, atmosferom i kako Bilino diše.

Lijepo je vidjeti ono, svi u istoj opremi, sve Čelikova djeca. Nadam se da će se praksa nastaviti i dalje već od srijede i Posusja.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

slika

Još 48 sati. :grljenje:
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Uđem na temu vidim vi se raspisali o PL 🤣🤣
Polako ljudi nismo još ni završili polusezonu moze svašta biti jos do kraja
Ne treba letit korak po korak
Sto se tice ovdje dileme treba li ići u PL ako osvojimo ligu
Slažem se da financijski nismo sposobni trenutno ali na polusezoni ako budemo prvi treba sjest sa gradom i kantonom da nas jos podrže više
Sponzore nove naći
Postojeće sponzore pojačati ugovore sa njima
Sam Robi je rekao na pressu na pauzi ce klub odraditi internu reviziju i vidjeti sta nam treba pl
Tako da vjerujem uprava neće srljati u pl
Ali isto tako ko nam garantuje da ćemo uci sledece sezone u pl ne možeš biti siguran da ćeš 100% uci kad ti hoćeš tako da iskoristit treba ako izborimo PL
Ali naravno uz osiguranu lovu
Sto se tice pl I igraca moje je mišljenje da malo igrača u našoj ligi mogu igrati pl iz svih klubova
Sta ovo nema danas objave za kafiće i kupovinu karata nadao sam se da ce se akcija i za kup nastaviti
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

150 karata za Hadzice ? :vješanje: :twisted:
Odgovori