NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

PatrickBateman

Re: NK Čelik

Post Postao/la PatrickBateman »

Eldin Mehmedovic je top igrac, samo steta sto je veliki pakaš. Da nije valjao bi nam itekako
Srce, čast i ponos!
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Rz88 je napisao/la: 26 lis 2025, 15:56
Truhlo je napisao/la: 26 lis 2025, 15:46 Ideeee Stupčanica, ide Olovo :rock:
Ima li igraca iz Stupcanice za nas? Na pocetku sezone sam rekao i idalje mislim da imaju najbolji roster. Povrede 2 glavna igraca iz prosle sezone koji nisu upisali ni minut, los strucni stab, malo tezi raspored i losa forma Mujarica i Gasala su razlozi zasto nisu prvi. Ne budu li imali ambicije na proljece, mislim da ima kandidata za Bilino.
Mozda ne bi bilo lose probati sa ovim Efendicem da se pojaca to lijevo krilo. Jos plus je zasticeno godiste.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Objavili su da da smo 2. u bih i u top 10 u regionu, samo bez ovih tabela
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

3 kiksa od pocetka sezone.

1. Buducnost kuci, taj remi nikako da prezalim.
2. Travnik prvo kolo, pa mi smo tu njih demolirali cijelu utakmicu
3. Sloboda u gostima, pa nemoguce da tako losu ekipu nismo dobili, katasteofalna ekipa.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 26 lis 2025, 16:27 3 kiksa od pocetka sezone.

3. Sloboda u gostima, pa nemoguce da tako losu ekipu nismo dobili, katasteofalna ekipa.
Ne treba to tako gledati, vratili su nam se neki kiksevi, uzeli smo bod u tešnju gdje smo trebali izgubiti. Samo gledati naprijed i odraditi ovu polusezonu maksimalno do kraja. Zapeti sve tri u ligi ko da su finale svaka.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Truhlo je napisao/la: 26 lis 2025, 16:29

Ne treba to tako gledati, vratili su nam se neki kiksevi, uzeli smo bod u tešnju gdje smo trebali izgubiti. Samo gledati naprijed i odraditi ovu polusezonu maksimalno do kraja. Zapeti sve tri u ligi ko da su finale svaka.
Kiksali 6 bodova, dobili 1 jebemu :D

Meni je zao, logicno da se gleda samo naprijed.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 26 lis 2025, 16:31
Truhlo je napisao/la: 26 lis 2025, 16:29

Kiksali 6 bodova, dobili 1 jebemu :D

Meni je zao, logicno da se gleda samo naprijed.
Ma dobro, vratit će se negdje, eto u tešnju bod, ko zna možda u Hadžićima budemo 50:50, a prevagne na našu stranu :srce:
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Ljudi kad pisete koga treba dovesti odmah napisite koga treba otjerat! Ne moze se samo dovoditi a ne tjerati.
Po ovim dovodjenjima i zeljama imat cemo roster od 35 igraca sto je nemoguce. :D
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sreca ne stize nas Sloboda po posjeti a strepio sam ako ih bude 5800😂😂😂Realno njih 500 nije bilo ukupno kad sve saberes na stadionu,forumu,na tv prenosu i po fb stranicama 😂😂Ja bi volio onu dvojicu iz Toska Hegic i Skrijelja I Mozda nekog iz Stupcanice..
Bgm evo Posuje 4-0 vodi protiv Radnika a Radnik egal.igro sa Sarajevom recimo.
Po meni je kiks samo protiv Buducnosti ovi bodovi to ce se tek osjetit kako sezona odmice mada smo mogli dobit i u Bihacu Tuzli i Travniku aa realno smo se na sadaku izvukli u Tesnju
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

BatistutA19 je napisao/la: 26 lis 2025, 17:01 Sreca ne stize nas Sloboda po posjeti a strepio sam ako ih bude 5800😂😂😂Realno njih 500 nije bilo ukupno kad sve saberes na stadionu,forumu,na tv prenosu i po fb stranicama 😂😂Ja bi volio onu dvojicu iz Toska Hegic i Skrijelja I Mozda nekog iz Stupcanice..
Po meni je kiks samo protiv Buducnosti ovi bodovi to ce se tek osjetit kako sezona odmice mada smo mogli dobit i u Bihacu Tuzli i Travniku aa realno smo se na sadaku izvukli u Tesnju
Da budemo precizniji 450 prema delegatu :lol:
Živi bili pa vidjeli za srijedu.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Cr7legia je napisao/la: 26 lis 2025, 17:05
BatistutA19 je napisao/la: 26 lis 2025, 17:01 Sreca ne stize nas Sloboda po posjeti a strepio sam ako ih bude 5800😂😂😂Realno njih 500 nije bilo ukupno kad sve saberes na stadionu,forumu,na tv prenosu i po fb stranicama 😂😂Ja bi volio onu dvojicu iz Toska Hegic i Skrijelja I Mozda nekog iz Stupcanice..
Delegat im oduzeo 50 ljudi na kraju :lol:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Cr7legia je napisao/la: 26 lis 2025, 17:05
Ne pratim ja delegate ali kad je prikazalo u toku utakmice nema 200 ljudi na Zapadu i 27 na Sijeveru razbacani ,dodo im jos 200 😂😂U Srijedu jakobogda a mislim oko 7000 bi moglo bit pa da vidimo i klub iz Wwin lige kolika je razlika ,mislim da mozemo parirat ali eto vidjet cemo ,
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Od sutra imamo tri dana samo jedan zadatak. A to je pred kamerama arene napuniti stadion što je više moguće i pokazati šta je Zenica. Nagraditi igrače za partije u ligi i 20 utakmica niz bez poraza.

Sinergija i zajedništvo svih, od kluba, navijačke grupe, simpatizera, medija, svakog pojedinca je prisutna i svi dišemo kao jedno. Iskoristiti momenat koji smo dočekali konačno i odmjeriti se sa premijerligašem, napuniti klupsku kasu i popraviti dodatno imidž u javnosti kao jedne od najboljih publika u BIH i regiji. Plakate, parole, pozivi, marketing, ulaznice, pozivati ekipe, rodjake, raju na stadion koji ne idu dugo i jačati bazu za budućnost. Sada je sve mnogo lakše jer nikad nije bila pozitivnija atmosfera u gradu od istupanja iz PL.

3 dana još. Konačno i vrijeme da nas posluzi. U srijedu bez kapi kiše, sunčano sto odmah privlači više onih obicnih simpatizera koji se nećaku bi ili ne bi na utakmicu. Sve se poklopilo za jos jednu odličnu noć na Bilinom polju.

Bez obzira na rezultat treba iskoristiti ovu utakmicu i veliki broj publike i nekom parolom ili preko razglasa ili navijanjem pozvati sve u Hadžiće u nedjelju na mnogo bitniju utakmicu.

Svi zajedno. :srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Avenija je napisao/la: 26 lis 2025, 18:48 Od sutra imamo tri dana samo jedan zadatak. A to je pred kamerama arene napuniti stadion što je više moguće i pokazati šta je Zenica. Nagraditi igrače za partije u ligi i 20 utakmica niz bez poraza.

Sinergija i zajedništvo svih, od kluba, navijačke grupe, simpatizera, medija, svakog pojedinca je prisutna i svi dišemo kao jedno. Iskoristiti momenat koji smo dočekali konačno i odmjeriti se sa premijerligašem, napuniti klupsku kasu i popraviti dodatno imidž u javnosti kao jedne od najboljih publika u BIH i regiji. Plakate, parole, pozivi, marketing, ulaznice, pozivati ekipe, rodjake, raju na stadion koji ne idu dugo i jačati bazu za budućnost. Sada je sve mnogo lakše jer nikad nije bila pozitivnija atmosfera u gradu od istupanja iz PL.

3 dana još. Konačno i vrijeme da nas posluzi. U srijedu bez kapi kiše, sunčano sto odmah privlači više onih obicnih simpatizera koji se nećaku bi ili ne bi na utakmicu. Sve se poklopilo za jos jednu odličnu noć na Bilinom polju.

Bez obzira na rezultat treba iskoristiti ovu utakmicu i veliki broj publike i nekom parolom ili preko razglasa ili navijanjem pozvati sve u Hadžiće u nedjelju na mnogo bitniju utakmicu.

Od subote do srijede pazarit 40 hiljada maraka. Lijepih para zaradit do kraja prvenstva
Dize se prasina
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Avenija je napisao/la: 26 lis 2025, 18:48 Od sutra imamo tri dana samo jedan zadatak. A to je pred kamerama arene napuniti stadion što je više moguće i pokazati šta je Zenica. Nagraditi igrače za partije u ligi i 20 utakmica niz bez poraza.

Nadam se da radni dan nece pokvariti posjetu. Moja ekipa nece zbog obaveza stici, nadam se da su u manjini. Bez obzira na sve opravdane i neopravdane izgovore, 2000 je minimum prodanih ulaznica.
Odgovori