I te tako ko Zeljković treba pratiti, ima ih masa što odu u Indiju, Kazahstan, Kirgistan, Iran, uzmu lovu pa se vraćaju nakon pola godine, ili godinu.Rz88 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 00:16Potpisao je Zeljkovic za neki indijski klub. A sta mislis o Ajdinu Redzicu? Igrao za Slogu, otisao u Grcku, ali su ga povrede kostale. Pocetkom sezone se povrijedio, a ugovor raskinuo 9.10. Ne znam koja je povreda u pitanju, ali ako se oporavi do februara taman moze uhvatiti formu na proljece u Federaciji.Truhlo je napisao/la: ↑26 lis 2025, 00:10Valjalo bi na zimu zaganjati par mačaka u vreči, a PL su kvalitet. Spominjao sam golmana Ćemana što je za Igman branio, onda onaj Zeljković što ga je Dudić sa sobom povukao u Kragujevac, igrao za Velež i Sarajevo. To su igrači npr koji su bez kluba 6 mjeseci, na proljeće se mogu vratiti u formu za PL.
Roviti, kopati, čupati, zvati, lobirati, nuditi, vući za rukav![]()
![]()
Ma yebeno skroz jbt, eto uzmi tu smrdljivu slogu za primjer, pa kod ljudi igraju Pršeš, Tatar, Jović, Kvesić, kamara rutonja a do 30 godina. I tu strašno moramo biti oprezni, iskreno nikog preko 30 godina ne dovoditi i nema tu emocije, zasluga, itd. Hora npr nema šta tražiti u PL, Popović isto, Vardo, par ovih starijih kod nas. Šero, Delić, Kalesić, Sivac, Mašić za klupe/rotacije
Al hajd o tom po tom, bitno je da izvučemo max na jesen, da završimo prvi, kako bi ikako imali šansu da tražimo pare od grada/kantona/sponzora za PL.
Mislim da Ajdin nije neki kvalitet da nam unaprijedi vezni red. Nama treba dobar zadnji vezni, zato sam spomenuo Zeljkovića, zadnji vezni koji je defanzivno beton, a zna sačuvati loptu.
Moramo biti oprezni jako na zimu, da ne sjebemo timski duh ekipe, ja ne bih dovodio više od 3 igrača, plus Jusić nam se vraća i sjesti vidjeti sa Burekovićem ima li smisla držati ga, 3 godine bez ozbiljne utakmice.