Buljubasic,stara lopinaLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:03 Također, sijedi stariji lik sto na zapadu kida karte, pušta raju koja mu da na kafu pare...to sam vidio svojim ocima, nije mi niko rekao.
Vjecno je on na stadionu, tako da ga treba pripaziti.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Stvarno je lijepo zaspati veceras kao navijac Celika. Prelijepa atmosfera i velika pobjeda. Nadam se da cemo idalje rasti i da ce protiv Posusja biti jos vise ljudi. Treba biti ponosan na sve sto smo uradili. Sjetite se samo korona perioda, pa i onog prije. Izronio je stari, a sada polijece, a samo je nebo granica.
Takodze Babica pohvalit momak odigrao odlicno na neprirodnoj poziciji par puta spasio sto mi se svidza kod njega ima pas kros sredinu ne boji se i ne panici sa loptom za razliku od Hozica kad igra zadnjeg veznog a vecerss je bio odlican na soperu i tu bi ga trebalo forsirat.Babic igrqo do sad zadnjeg veznog( Stupcanica) stoperq ( Jedinstvo) centralni vezni evo veceras.Tako je i u juniorima pokrivao skoro sve pozicije.Zenicanin988 je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:10 Ljudi meni mali Plackic fenomenalno izgleda na terenu. Bez imalo straha, super tehnika. Hodjicu 5 puta bolje lezi pozicija stopera nego zadnjeg veznog, super i on odigro. Niko nije podbacio veceras, jedino mozda malo Smajlovic al eto nista puno. Za igraca tekme glasat cu za Kalesica.
Svima pohvale veceras, malo skripalo lijevo ali prolazno uglavnom predobro smo izgledali veceras kroz sredinu po krilima top jedino Masketov go falio ali sta bi.Publika pokidala top top sve
Zdanzbula je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:45Buljubasic,stara lopinaLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:03 Također, sijedi stariji lik sto na zapadu kida karte, pušta raju koja mu da na kafu pare...to sam vidio svojim ocima, nije mi niko rekao.
Treba takvu bagru rastjerati sto dalje od kluba i u startu se rjesavati hamelja. Takvi kradu ovako sitno al ako se njima pusti sutra ce doci slicni njima u klub pa krasti na opremi, ugovorima... treba pomoci ovim momcima koji su tu i ovako srcano se bore za klub.
To se lahko rijesi, postavis 5 momcica iz mladje podgrupe da rade na kartama i problem rijesen. Ja ti garantujem da od njih niko marke nece uzet, a momci se bez problema otic uradit poso da se dokazu starijim ko sto smo se mi nekad dokazivali na neki drugaciji nacinBrotherze je napisao/la: ↑26 lis 2025, 00:18Zdanzbula je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:45Buljubasic,stara lopinaLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:03 Također, sijedi stariji lik sto na zapadu kida karte, pušta raju koja mu da na kafu pare...to sam vidio svojim ocima, nije mi niko rekao.
Treba takvu bagru rastjerati sto dalje od kluba i u startu se rjesavati hamelja. Takvi kradu ovako sitno al ako se njima pusti sutra ce doci slicni njima u klub pa krasti na opremi, ugovorima... treba pomoci ovim momcima koji su tu i ovako srcano se bore za klub.
Dize se prasina
-
KakhaKaladze
Nije se pomjerio sekunde od juniorskog fudbala. Dzaba mu tehnika Pedrija kad ga juniori jedu fizikom. Pogledajte Hodzica i Smajlovica prije 2 godine i Palackica. Na slikama u pet deka. Pogledajte ih danas. Sve se samo kaze koliko su se ova dvojica razvila a koliko je Palackic ostao na nivou juniora.Zenicanin988 je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:10 Ljudi meni mali Plackic fenomenalno izgleda na terenu. Bez imalo straha, super tehnika. Hodjicu 5 puta bolje lezi pozicija stopera nego zadnjeg veznog, super i on odigro. Niko nije podbacio veceras, jedino mozda malo Smajlovic al eto nista puno. Za igraca tekme glasat cu za Kalesica.
- BatistutA19
I ja koju da kazem eo stigo sam malo pregledo golove procito komentare po fb ovde sve i eo vec pola 2 ali veceras brzo se sat vraca unazad ..
Sto se tice tekme nemam sta rec cestitke upravi,trenerima,igracima 5 golova plus 2 precke i jos mozda 5 dobrih sansi ,ko je najbolji ne znam vecinom je Kalesic svaku ali mozda Delicu glas dat gol i asistencija i dobar je bio i pohvalio bi Seru sve je bolji mada svi su se borili i raduje me nisu sebicni dokaz je 1 gol.Popovica.
Meni je isto pobjeda sto se raja vraca na stadion sve vise i ide kuci radosni i ovo sve sto je bilo veceras doci ce u Srijedu i plus novih jer veceras 6000 i prosjek 3840 u 1 ligi odmah iza nedostiznog Zeljeznicara mislim da smo sad u ex yugi medju 10 mada to Truhlo zna sve i prati i sve racuna..
Sto se tice ovih karti ne treba pisat gratis jer ce neko i gratis preprodat isto je to ,samo mozda sugerirat uprava sa ovim kaficima otprilike oni konobari znaju svi goste svoje i treba davat za koga znas da ce 100% doci a ne svakom da dajes ,mada je opet bio solidan Istok..Sve u svemu da je ovo mozda najbolji ambijent posle Klisa u ovih posljednjih 6 godina.Zapad treba pratit Jug ali i Jug kad hoce se Zapadom najbbolje ono Celik Zenica i Delirijum,veceras Zapad odlican bio puno je se stajalo navijalo mada Zapad nema kondicije za navijanjem.
U Srijedu cemo vidjet odmjerit snage sa Wwin ligom sa Posusjem moze se proci Posusje uz jak ambijent i borbu a i srecu ,ocekujem 7000 protiv Posusja pa onda razmisljat za Hadzice a dotad cekat na 1 mjestu.

Sto se tice tekme nemam sta rec cestitke upravi,trenerima,igracima 5 golova plus 2 precke i jos mozda 5 dobrih sansi ,ko je najbolji ne znam vecinom je Kalesic svaku ali mozda Delicu glas dat gol i asistencija i dobar je bio i pohvalio bi Seru sve je bolji mada svi su se borili i raduje me nisu sebicni dokaz je 1 gol.Popovica.
Meni je isto pobjeda sto se raja vraca na stadion sve vise i ide kuci radosni i ovo sve sto je bilo veceras doci ce u Srijedu i plus novih jer veceras 6000 i prosjek 3840 u 1 ligi odmah iza nedostiznog Zeljeznicara mislim da smo sad u ex yugi medju 10 mada to Truhlo zna sve i prati i sve racuna..
Sto se tice ovih karti ne treba pisat gratis jer ce neko i gratis preprodat isto je to ,samo mozda sugerirat uprava sa ovim kaficima otprilike oni konobari znaju svi goste svoje i treba davat za koga znas da ce 100% doci a ne svakom da dajes ,mada je opet bio solidan Istok..Sve u svemu da je ovo mozda najbolji ambijent posle Klisa u ovih posljednjih 6 godina.Zapad treba pratit Jug ali i Jug kad hoce se Zapadom najbbolje ono Celik Zenica i Delirijum,veceras Zapad odlican bio puno je se stajalo navijalo mada Zapad nema kondicije za navijanjem.
U Srijedu cemo vidjet odmjerit snage sa Wwin ligom sa Posusjem moze se proci Posusje uz jak ambijent i borbu a i srecu ,ocekujem 7000 protiv Posusja pa onda razmisljat za Hadzice a dotad cekat na 1 mjestu.
-
Guest.1945
Pripaziti u kupu na baklje.Odradit dobru koreografiju na jugu i zapadu to bi bilo ljepše nego baklje koje ti još izbijaju iz džepa pare.
Šteta što jug nije puniji ali realno ono samo da sa članskom možeš ući na jug je bezveze i zbog toga ih je neki broj na zapadu.
Šteta što jug nije puniji ali realno ono samo da sa članskom možeš ući na jug je bezveze i zbog toga ih je neki broj na zapadu.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 26 lis 2025, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
- BatistutA19
I jos dodam nije mi jasno kako nece svi upalit blic na telefonu pa zar je to tesko jebemu a svi imaju tel a onaj video na Zenica blogu je prekijep sa blicevima pa upalite blic svi.
I za baklje ko nije bio na Jugu ne razumije ,ja sam na Jugu non stop bio znam sta su baklje i taj adrenalin i razumijem kad se nekad zapale ali to treba bit organizivano pa nek gori nekad sve koga jebe ali ne treba svaku utakmicu ,ne treba po jednu dvije baklje i dobijat kazne glupe pogotovo kad se udje ili kup.
Apel za Robijase za Srijedu ne paljite bakle ovo je kup.,veceras ova bakljada kad bi ponovili ne bi prosli ispod 5000 i mozda do 10000 kazne i ni slucajno neki trans kao onda sa Zrinjskim pa dobismo 17 000 kazne .
I za baklje ko nije bio na Jugu ne razumije ,ja sam na Jugu non stop bio znam sta su baklje i taj adrenalin i razumijem kad se nekad zapale ali to treba bit organizivano pa nek gori nekad sve koga jebe ali ne treba svaku utakmicu ,ne treba po jednu dvije baklje i dobijat kazne glupe pogotovo kad se udje ili kup.
Apel za Robijase za Srijedu ne paljite bakle ovo je kup.,veceras ova bakljada kad bi ponovili ne bi prosli ispod 5000 i mozda do 10000 kazne i ni slucajno neki trans kao onda sa Zrinjskim pa dobismo 17 000 kazne .
Druze, 10 ili 20 KM je godisnja ( ne sezonska) clanska. Ja je imam iako sam mozda jednom ili dvaput bio na Jugu ove godine, a tako i mnogi koji budu na zapadnoj tribini. Ako je razlog ljudima clanarina Udruzenja da ne idu na Jug, vjeruj onda ti ljudi i nisu za Juga.Guest.1945 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 01:51
Sta treba da na Jugu ponovo penzioneri sjede po coskovima da bi efekat mnogobrojnosti Juga bio upotpunjen? Meni je draze ovakav Jug vidjeti, kad su svi u navijackom fazonu i daju sebe 90+ minuta, pa makar ih 200 bilo. A krenuce masovnije i tamo, samo polako.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
RubikovaKocka
Hegić u napad konkurencija Mašiću i Škrijelj na krilnu poziciju na zimu
Škrijelj je igrač kojeg nismo dugo imali, brz, prodoran, lagan. Hegić ima samo 21 godinu.
Bila bi veoma dobra pojačanja na ovu ekipu što imamo.
-
prisonbreak
Definitivno dva igraca koja su privukla najvise paznje.RubikovaKocka je napisao/la: ↑26 lis 2025, 07:11 Hegić u napad konkurencija Mašiću i Škrijelj na krilnu poziciju na zimuŠkrijelj je igrač kojeg nismo dugo imali, brz, prodoran, lagan. Hegić ima samo 21 godinu.
- limvolikce
- 12. igrač
Ne znam da li su te stare driponje uposlenici kluba na neodređeno? Ako jesu, skinuti ih sa pozicije gdje imaju bilo kakav doticaj s novcem i staviti ih na neko drugo radno mjesto dok se ne dođe do love za otpremninu, pa šutnuti nogom iz kluba. Na njihovo mjesto staviti mlađe volontere, članove kluba. Ne možeš ti zenički švercerski mentalitet tako lako iskorijeniti, to je naviklo da se iz kluba samo krade, a ne donosi u klub!
-
RubikovaKocka
Ima tih hapaca sto se vrte dole oko kluba i sto samo gleda da se ogrebe il da nesto il na necemu klepi. Treba mladje ljude navijace dole instalirati a ovi sto su tu iz onog vremena kad se hapalo odstraniti i ukloniti jednom zauvijek.
Dole ima jos uposlenika u klubu koji ne obavljaju svoje poslove, uzimaju platu na guzove.
Dole ima jos uposlenika u klubu koji ne obavljaju svoje poslove, uzimaju platu na guzove.