+1
Premijer liga - aktuelno
Re: Premijer liga - aktuelno
Neko nazvao sudiju Topuzovica i predstavio se kao trener Veleza, ovaj se pravdao kako je sudio
Hahahhaha koji q
Kad vidim šta se radi u PL, nekako mi se svejedno, ne bi volio da uđemo i gledamo cirkus i lakrdije svako kolo...
Ispuho mi Rudar
Da hoće ova pogana sloga doboj nekako ispasti iz lige, nema poganijeg kluba u državi, pa njih niko živ ne gleda, služe za trgovinu i trguju sa svima
Nadam se da će kojim čudom Rudar Prijedor ostati ispred njih, pravo osvježenje za ligu, imaju navijače, pune stadion, nisu neka vukojebina a i simpatični su sa špancima u ekipi.
Nadam se da će kojim čudom Rudar Prijedor ostati ispred njih, pravo osvježenje za ligu, imaju navijače, pune stadion, nisu neka vukojebina a i simpatični su sa špancima u ekipi.
-
prisonbreak
Velez se malo vratio, veceras Siroki ocajan.Truhlo je napisao/la: ↑25 lis 2025, 22:54 Da hoće ova pogana sloga doboj nekako ispasti iz lige, nema poganijeg kluba u državi, pa njih niko živ ne gleda, služe za trgovinu i trguju sa svima![]()
Velez ak bude imao jos jednu krizu bas bi bilo gusto.
I definitivno velika razlika izmedju PL i Federacije. Pa to je atomski fudbal u osnovu na prvu ligu fbih. Morat cemo dobro skautirati i dovesti sta valja na ljeto
Jašta je brate, isto da si federalku ubrzao 10×prisonbreak je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:00Velez se malo vratio, veceras Siroki ocajan.Truhlo je napisao/la: ↑25 lis 2025, 22:54 Da hoće ova pogana sloga doboj nekako ispasti iz lige, nema poganijeg kluba u državi, pa njih niko živ ne gleda, služe za trgovinu i trguju sa svima![]()
I definitivno velika razlika izmedju PL i Federacije. Pa to je atomski fudbal u osnovu na prvu ligu fbih. Morat cemo dobro skautirati i dovesti sta valja na ljeto
Ne smije nas zavarati eventualni prolaz protiv Posušja, oni sutra ako dobiju eto ih sa rezervama na kup.
Realno trenutnih prvih 11 će biti klupa u PL, moramo dovesti 10 igrača za prve postave. Jedini Telalović ima potencijal da bude starter zbog U21 i eto eventualno da se još jedan iz ove ekipe nametne, npr Kalesić ako nastavi ovako i bude imao brutalnu sezonu.
-
prisonbreak
Jasta baTruhlo je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:07Jašta je brate, isto da si federalku ubrzao 10×prisonbreak je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:00Velez se malo vratio, veceras Siroki ocajan.Truhlo je napisao/la: ↑25 lis 2025, 22:54 Da hoće ova pogana sloga doboj nekako ispasti iz lige, nema poganijeg kluba u državi, pa njih niko živ ne gleda, služe za trgovinu i trguju sa svima![]()
I definitivno velika razlika izmedju PL i Federacije. Pa to je atomski fudbal u osnovu na prvu ligu fbih. Morat cemo dobro skautirati i dovesti sta valja na ljeto![]()
Ne smije nas zavarati eventualni prolaz protiv Posušja, oni sutra ako dobiju eto ih sa rezervama na kup.
Realno trenutnih prvih 11 će biti klupa u PL, moramo dovesti 10 igrača za prve postave. Jedini Telalović ima potencijal da bude starter zbog U21 i eto eventualno da se još jedan iz ove ekipe nametne, npr Kalesić ako nastavi ovako i bude imao brutalnu sezonu.
Gledam i svi mi izgledaju kao Kalesic, reko majko draga sta je ovo
Telalovic ako gdje ne ode, ja mislim da on vec vaga cim do sada nije potpisoa profi ugovor.
Mozda nam ne treba novih 11 za prvu postavu. Trebat ce 5-6 sigurno, plus rezerve dobre.
Kada igras sa boljim igracima, onda te i oni nose i guraju naprijed. Evo vidimo Kalesica da je potencijal, Masic isto, jos neko ce se podignuti na veci level uz takve igrace.
Jedino sto bi morali paziti, je dobar skauting novih igraca. Necemo imati bas prostora za neke velike greske. Ako jos budemo tanki sa parama, nade polagati u neke strance i da ubodemo sa njima.
Kada igras sa boljim igracima, onda te i oni nose i guraju naprijed. Evo vidimo Kalesica da je potencijal, Masic isto, jos neko ce se podignuti na veci level uz takve igrace.
Jedino sto bi morali paziti, je dobar skauting novih igraca. Necemo imati bas prostora za neke velike greske. Ako jos budemo tanki sa parama, nade polagati u neke strance i da ubodemo sa njima.
Da ti brat kaže iskreno, 11 novih je optimističnoRedbull je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:13 Mozda nam ne treba novih 11 za prvu postavu. Trebat ce 5-6 sigurno, plus rezerve dobre.
Kalesića niko nije uzeo iz PL, jer boljih od njega ima 50. Čekao je do zadnjeg trenutka, nije mogao da se progura u Posušje, Rudar, itd, pa sad skontaj kolika je razlika.
A to sa 5, 6 novih, objesi mačku o rep, to ti je kopija Slobode iz prošle sezone. Tako su i oni mislili, pa na kraju imali jednocifren broj bodova.
Znas bolje od mene sigurno, jebeno ce biti. Treba sklopiti ekipu za to, kako znanjem, tako i finansijski.Truhlo je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:38Da ti brat kaže iskreno, 11 novih je optimističnoRedbull je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:13 Mozda nam ne treba novih 11 za prvu postavu. Trebat ce 5-6 sigurno, plus rezerve dobre.
Jedino sto bi morali paziti, je dobar skauting novih igraca. Necemo imati bas prostora za neke velike greske. Ako jos budemo tanki sa parama, nade polagati u neke strance i da ubodemo sa njima.Vrlo vjerovatno za opstanak će trebati i 15ak PL igrača. Vjeruj gledam svaki vikend PL, drugi sport u odnosu ovo što mi igramo.
Kalesića niko nije uzeo iz PL, jer boljih od njega ima 50. Čekao je do zadnjeg trenutka, nije mogao da se progura u Posušje, Rudar, itd, pa sad skontaj kolika je razlika.
A to sa 5, 6 novih, objesi mačku o rep, to ti je kopija Slobode iz prošle sezone. Tako su i oni mislili, pa na kraju imali jednocifren broj bodova.
Valjalo bi na zimu zaganjati par mačaka u vreči, a PL su kvalitet. Spominjao sam golmana Ćemana što je za Igman branio, onda onaj Zeljković što ga je Dudić sa sobom povukao u Kragujevac, igrao za Velež i Sarajevo. To su igrači npr koji su bez kluba 6 mjeseci, na proljeće se mogu vratiti u formu za PL.Redbull je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:52Znas bolje od mene sigurno, jebeno ce biti. Treba sklopiti ekipu za to, kako znanjem, tako i finansijski.Truhlo je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:38Da ti brat kaže iskreno, 11 novih je optimističnoRedbull je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:13 Mozda nam ne treba novih 11 za prvu postavu. Trebat ce 5-6 sigurno, plus rezerve dobre.
Jedino sto bi morali paziti, je dobar skauting novih igraca. Necemo imati bas prostora za neke velike greske. Ako jos budemo tanki sa parama, nade polagati u neke strance i da ubodemo sa njima.Vrlo vjerovatno za opstanak će trebati i 15ak PL igrača. Vjeruj gledam svaki vikend PL, drugi sport u odnosu ovo što mi igramo.
Roviti, kopati, čupati, zvati, lobirati, nuditi, vući za rukav
Ma yebeno skroz jbt, eto uzmi tu smrdljivu slogu za primjer, pa kod ljudi igraju Pršeš, Tatar, Jović, Kvesić, kamara rutonja a do 30 godina. I tu strašno moramo biti oprezni, iskreno nikog preko 30 godina ne dovoditi i nema tu emocije, zasluga, itd. Hora npr nema šta tražiti u PL, Popović isto, Vardo, par ovih starijih kod nas. Šero, Delić, Kalesić, Sivac, Mašić za klupe/rotacije
Al hajd o tom po tom, bitno je da izvučemo max na jesen, da završimo prvi, kako bi ikako imali šansu da tražimo pare od grada/kantona/sponzora za PL.
Potpisao je Zeljkovic za neki indijski klub. A sta mislis o Ajdinu Redzicu? Igrao za Slogu, otisao u Grcku, ali su ga povrede kostale. Pocetkom sezone se povrijedio, a ugovor raskinuo 9.10. Ne znam koja je povreda u pitanju, ali ako se oporavi do februara taman moze uhvatiti formu na proljece u Federaciji.Truhlo je napisao/la: ↑26 lis 2025, 00:10Valjalo bi na zimu zaganjati par mačaka u vreči, a PL su kvalitet. Spominjao sam golmana Ćemana što je za Igman branio, onda onaj Zeljković što ga je Dudić sa sobom povukao u Kragujevac, igrao za Velež i Sarajevo. To su igrači npr koji su bez kluba 6 mjeseci, na proljeće se mogu vratiti u formu za PL.Redbull je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:52Znas bolje od mene sigurno, jebeno ce biti. Treba sklopiti ekipu za to, kako znanjem, tako i finansijski.Truhlo je napisao/la: ↑25 lis 2025, 23:38
Da ti brat kaže iskreno, 11 novih je optimističnoVrlo vjerovatno za opstanak će trebati i 15ak PL igrača. Vjeruj gledam svaki vikend PL, drugi sport u odnosu ovo što mi igramo.
Roviti, kopati, čupati, zvati, lobirati, nuditi, vući za rukav![]()
![]()
Ma yebeno skroz jbt, eto uzmi tu smrdljivu slogu za primjer, pa kod ljudi igraju Pršeš, Tatar, Jović, Kvesić, kamara rutonja a do 30 godina. I tu strašno moramo biti oprezni, iskreno nikog preko 30 godina ne dovoditi i nema tu emocije, zasluga, itd. Hora npr nema šta tražiti u PL, Popović isto, Vardo, par ovih starijih kod nas. Šero, Delić, Kalesić, Sivac, Mašić za klupe/rotacije
Al hajd o tom po tom, bitno je da izvučemo max na jesen, da završimo prvi, kako bi ikako imali šansu da tražimo pare od grada/kantona/sponzora za PL.