NK Čelik
Re: NK Čelik
Dumiš Delić moraju dobiti šansu odmah do 60 minute.
To jedino zamjerim Bojanu ali mu čestitam na postavljanju granitne odbrane koju imamo i 20 bez poraza u nizu.
I nek nam kaže ako Ali Medjuseljac mora igrati da se ne sikiram. Igrač manje.
To jedino zamjerim Bojanu ali mu čestitam na postavljanju granitne odbrane koju imamo i 20 bez poraza u nizu.
I nek nam kaže ako Ali Medjuseljac mora igrati da se ne sikiram. Igrač manje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Luis Nazario da Lima
Ono kad pocnes srat po svom treneru, sve znalci neki.
Regoje je odlican trener, disciplinovan, napravio je u ekipi sto ne bi mogao niko u prvoj ligi, toliko visokih ega u ekipi a svi sute i rade, i cekaju sansu.
Najbolja odbrana osvaja sve, a mi smo najbolji do sada.
Covjek ne sjedi, vodi utakmicu i prozivljava sve s ekipom.
To je trener, i sve cestitke Regoju.
Tako da ne dizite negativu kada imamo toliko pozitivne price oko kluba.
Regoje je odlican trener, disciplinovan, napravio je u ekipi sto ne bi mogao niko u prvoj ligi, toliko visokih ega u ekipi a svi sute i rade, i cekaju sansu.
Danas katastrofalna igra. Ne znam da smo tri izgledne šanse imali. Durmo nas spasio ko nikad.
Tošk definitivno dobra ekipa, poderali nas. Na kraju možemo biti prezadovoljni bodom.
O Robiji sta reci vise, svaka cast. Seljacima iz tešnja uzvratiti istom mjerom na Bilinom, i na terenu i na tribinama. Kartu im lupit 20 KM, na terenu ih isprebijat.
Tošk definitivno dobra ekipa, poderali nas. Na kraju možemo biti prezadovoljni bodom.
O Robiji sta reci vise, svaka cast. Seljacima iz tešnja uzvratiti istom mjerom na Bilinom, i na terenu i na tribinama. Kartu im lupit 20 KM, na terenu ih isprebijat.
Delic mora ispred Alija, ocigledna je razlika u ta dva igraca. Danas sam se bas iznenadio kad je Ali usao i nista nije donio, vidio se nije.
Ok, poremetila nas je izmjena Telalovica i dobro je uradio Jamakovica sto je uveo, a Popovica smo morali trpiti do poluvremena na neprirodnoj poziciji. Odmah na pol. je morao Delica uvesti umjesto Popovica. Krila i bekovi su nam porazeni u ovoj utakmici.
Ok, poremetila nas je izmjena Telalovica i dobro je uradio Jamakovica sto je uveo, a Popovica smo morali trpiti do poluvremena na neprirodnoj poziciji. Odmah na pol. je morao Delica uvesti umjesto Popovica. Krila i bekovi su nam porazeni u ovoj utakmici.
Pa mora se reci kad pravi greske, Marin nikad nije veznog igrao a on ga tu strpa i normalno da se nece snaci.Luis Nazario da Lima je napisao/la: ↑19 lis 2025, 20:04 Ono kad pocnes srat po svom treneru, sve znalci neki.
Ljudi nas poderali danas i da nije Durme lagano bi 2 razlike zijanili.
U ovakvim tekmama trener treba pokazati znanje a ne kad si svakako duplo jaci pa samo poredas igrace.
Samo dovesti ovu dvojicu iz toska na pauzi i eto premijer lige ako Bog da. A sad imamo sve uslove za dovodjenje kvalitetnih imena. Vjerujem da ce se igraci sami nuditi da dodju kod nas
Dize se prasina
Ma samo dogovoriti Skrijelja Hegića i to je to što se tiče plasmana.
....................Hegić..........
Šrijelj..........Mašić.........Šero
..........Telalović...Kalesić...
Po 5-0 svakoga iznabijati
Ali što kaze batistuta mašta je besplatna
Zato jos maksimalno smrtno ozbiljno odigrati jos zadnja 4 kola. Uzeti Tuzlu i još 3. Idemo prezimiti na prvom mjestu.
....................Hegić..........
Šrijelj..........Mašić.........Šero
..........Telalović...Kalesić...
Po 5-0 svakoga iznabijati
Ali što kaze batistuta mašta je besplatna
Zato jos maksimalno smrtno ozbiljno odigrati jos zadnja 4 kola. Uzeti Tuzlu i još 3. Idemo prezimiti na prvom mjestu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
prisonbreak
Covjek dobro postavi utskmicu, i onda katastrofalno vodi istu. I ovo nije prvi put. Vidjelo se protiv Viteza da Ali ne moze, al bukvalno ne moze, i ti njega forsiras..
Denin Jamakovic je brza opcija Martinovića po svemu prikazanom ali kao i Martinović igraju zato sto su U21 igraci I zato sto imaju slabu ili nikakvu konkurenciju.
Odavno sam piso da je Sivac jedan od najslabijih u ekipi,nadam se da ste se uvjerili u to.
Pod hitno nam treba lijevi bek,danas Smajlovic skrivi penal koji realno nije bio,imo je milion greska i zamalo autogol.
Durmo majstore svaka čast,začepio si nam usta i to bas ono momački.
Kalesic po meni dobro odigro,al mogo je i bolje jer znam da je čovjek igracina mada po ovakvom terenu i protiv onakvih mesara zadovoljan sam.
Odavno sam piso da je Sivac jedan od najslabijih u ekipi,nadam se da ste se uvjerili u to.
Pod hitno nam treba lijevi bek,danas Smajlovic skrivi penal koji realno nije bio,imo je milion greska i zamalo autogol.
Kalesic po meni dobro odigro,al mogo je i bolje jer znam da je čovjek igracina mada po ovakvom terenu i protiv onakvih mesara zadovoljan sam.
-
crnocrvenaarmija
Regoje nema kvaliteta. On vise igra odbranu a u napadu ako nešto napravimo. Očito je bio zadovoljan bodom kad Delica uvodi u 88 sa aladinom da uzima vrijeme na izmjenama sto je poniženje za takvog igraca. Ne svidja mi se sto kod njeg ne vidim da tjera igrače da daju golove nego mu je bitnije da odbranu cuvaBrotherze je napisao/la: ↑19 lis 2025, 19:55Klinac trenercina, za ove lige moze proci nekako. Imao je srece dosta pred kraj sezone prosle a i raspored nije bio pretezak tada.
Mi ipak imamo sad dosta jacu ekipu od ostalih, on je dobio 2 dobra vezna igraca za razliku od prijasnjih trenera kojima su Vardo i Medjuseljac bili glavni vezni.
U ovakvim tekmama se treba pokazati trener kad je ekipa u panici a on nijednu izmjenu ne radi na poluvremenu.
Ja njega ne vidim kao trenera za PL al eto vidjecemo.
Na zimu pojacati na pozicijama napadac, lijevo krilo, zadnji vezni i desni bek po mogucnosti. Ciljati bar 1 od ovih u21 za orve postave i to je to.
Jusic kad se vrati pitanje je kakav ce biti, ali sigurno u formi kad je bio, da bi Sivca ostavio na klupi. Kako sam se iznervirao na njegova ubacivanja danas, nevjerovatno.
Hodzic takodjer, ne moze u prvu postavu pa ga jebi.
Jusic kad se vrati pitanje je kakav ce biti, ali sigurno u formi kad je bio, da bi Sivca ostavio na klupi. Kako sam se iznervirao na njegova ubacivanja danas, nevjerovatno.
Hodzic takodjer, ne moze u prvu postavu pa ga jebi.
Nemoj još dirati Smajlovića tek se vratio iz povrede, svaka čast Durmi. Bilo je malih grešaka u napadu, ali sve u svemu dobro je. Računajte nema Hore protiv TC, možda se i Sivac trebao očistiti.R0B1J4SH je napisao/la: ↑19 lis 2025, 20:15 Denin Jamakovic je brza opcija Martinovića po svemu prikazanom ali kao i Martinović igraju zato sto su U21 igraci I zato sto imaju slabu ili nikakvu konkurenciju.
Eno lijevog beka u filijali u Vitezu Jašarević, uzeti njega a poslat im burekaR0B1J4SH je napisao/la: ↑19 lis 2025, 20:15 Denin Jamakovic je brza opcija Martinovića po svemu prikazanom ali kao i Martinović igraju zato sto su U21 igraci I zato sto imaju slabu ili nikakvu konkurenciju.
Sivac ni sjena onog igrača, jedva čekam da se Jusić vrati na proljeće.