NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

Igrac utakmice Durmo, a prolazna ocjena jos za Horica i Kalesica. Horic je dobio namjerno 3 zuti da se ocisti protiv Tuzle
sale
12. igrač

Post Postao/la sale »

Dobra utakmica I pokazatelj na kojem smo nivou, mi realno trebamo se boriti za PL al jako smo daleko od tog nivoa, ne samo mi nego bilo koja ekipa iz ove lige. I dalje sam misljenja da u PL treba uci kad ovakve utakmice budemo mogli rutinirati 2-3:0
Danasnji bod nam je durmo donio I bio je def igrac utakmice, al I pored toga nama treba bolji I sigurniji golman. Svaki centarsut ili visoka lopta je bila strepnja meni, a mogu misliti odbrambenim igracima.

I Jos jednom da dodam ovdje da smo I izgubili ne bi pravilo neku razliku, jer TOSK ne moze u PL.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Eugen je napisao/la: 19 lis 2025, 16:45
Kontras'88 je napisao/la: 19 lis 2025, 16:34 Marin ako imalo voli ovaj klub treba reci, ljudi ja nisam spreman i nemam taj kapacitet i kvalitet da igram na nivou koji se trazi i da ulazi sa klupe i to je to.
Najlosiji pojedinac danas

Nasi igraci koji su na razini amaterske lige i igre su Smajlovic, Hodzic, Masetic (iako je Masetic solidan igrac u odnosu na ova dva), Sivac me razocarao danas.

Zamjerka Regoji na izmjenama, kasno kao uvijek, i Ali umjesto Delića.

Sce u svemu bod dobar, i trebaju nam dobre igracke popune.
Trebaš znati kad imaju termini za izmjene danas smo jedan zbog povrede Telalovica ispustili, poremetila nas je ta izmjena siguran sam drugacije bi bilo u drugom dijelu s izmjenama. Bod kod ekipe koja je postigla 19 golova sigurno je dobro, kod nas ljudi su nezadovoljni iako smo 18 utakmica bez poraza, ja ne znam sta se s nama događa zar smo toliko nerealni
Ma dobar bod al losa igra na sredini terena i prema naprjed.
Neznam sta hoce od Marina . Svi tanki na svoj nacin . On slab realno jer je nizak i dosta spor ajmo reci. Al daje svoj doprinos maxsimalni . Nista drugcije od ostalih hajmo reci najmanje sedam igraca danas na terenu.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Dobro smo i prosli, moramo biti zadovoljni. Prvo htjeli priznati ili ne, bio je derbi i napeta ta neka atmosfera. Povreda Telalovica nas je bas nekako poremetila, plus teren los na to sve. Sudije su bile domacinski naklonjene i to sve kad saberemo, mozemo i moramo biti zadovoljni.

Liga se osvaja na malim utakmicama, Tuzla se mora sa vise razlike dobiti. Mozda vec sljedece kolo se bodovno izjednacimo sa toskom.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Steta sto je stupcanica dosla u 95oj do pobjede :(
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Marin je vecinu vremena igrao na neprirodnoj poziciji pa je i to razlog slabe predstave danas, ali kako su ostali igrali i on se samo uklopio u sivilo, vise od pola ekipe je danas bilo za izmjene.
Bas su nas ubili po krilima, kako su nekoliko puta izbacili citavu nasu odbranu pa njihovo krilo ostanesamo i nesmetano centrira.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Kontras'88 je napisao/la: 19 lis 2025, 16:34 Marin ako imalo voli ovaj klub treba reci, ljudi ja nisam spreman i nemam taj kapacitet i kvalitet da igram na nivou koji se trazi i da ulazi sa klupe i to je to.
Najlosiji pojedinac danas

Nasi igraci koji su na razini amaterske lige i igre su Smajlovic, Hodzic, Masetic (iako je Masetic solidan igrac u odnosu na ova dva), Sivac me razocarao danas.

Zamjerka Regoji na izmjenama, kasno kao uvijek, i Ali umjesto Delića.

Sce u svemu bod dobar, i trebaju nam dobre igracke popune.
Mašetić na razini amaterske lige?
Nadam se da se zezaš,danas je bio loš slažem se ali dosadašnji nastupi u Čeliku,na svakoj utakmici momak je odigro odlično.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Na krilima su nas ubili, pogotovo na lijevom krilu, a od bekova Skrijelj im je sve skoro zaustavio.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ali kakav disasterclass Jamakovica i Sivca. Kod Jamaka se vidi da je tu samo da u21 pravilo popuni, a Sivi ubacaji 1/10.

Tosk je bio agresivnija i rastrcanija ekipa, mi poslije izlaska Telalovica nismo nikako mogli uspostaviti kontrolu
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 19 lis 2025, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Ohladite se do večeras, zar ne vidite sa kakvim rasporedom i gostovanjima uvjerljivo najtežim u ligi jos ne znamo za poraz.

Ukratko na zimu dovesti Šrijelja i Hegića i završiti pricu o plasmanu u PL.

Danas nam ubjedljivo najefikasnija ekipa lige sa 7-8 golova iznad druge po broju golova nije dala gol na svom grbavom stadionu uz blagu pomoc sudija.

Bolje su nas skautirali i odigrali namazano tako sto su ciljano znali sta uraditi da nam se sve raspadne a to je povrediti u-21 Telalovića.

Protiv Tuzle pobjedom ćemo se izjednačiti na mjestu 1 a onda jos jedna epska invazija na Hadzice ovaj put.

NASTAVI NIZ! MASOVNO NA BILINO POLJE!

DAJ TUZLU MAKAR U 17 SATI RADI RAJE KOJA RADI. BIT ĆE 4500-5000 ŠTO JE 1-0 U STARTU PREDNOST !

Ovo što rade Robijaši uz pomoć bivsih navijaca danas simpatizera sa zapada je nerealno! A tek će biti nerealnije kada Čelik konačno preuzme mjesto broj 1!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Nadam se da nije nista ozbiljno kod Telelovica i da nece propustiti tekmu repke radi tog.

Imal ko snimak navijanja kad smo napadali pred kraj Robijasi pjevali Delirijum, grmilo je
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

:srce: :pray:

Dajte tu Tuzlu poslije radnog vremena u subotu da prekucamo sada sve sa posjetom. Ovo Posusje u 18 iduce sedmice jebeno kup nije ni 10% važan koliko utakmica protiv Tuzle gdje sam siguran da ćemo se izjednačiti na mjestu broj 1 na tabeli.
Još samo 4 kola ! Idemo zavrsiti na mjestu broj 1!

I sa velikom hipotekom onda čista obraza tražiti finansijska sredstva za siguran plasman uz mnogo lakši raspored na proljeće !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Trener im je dobar.Na početku kaže voli napadački da igra i pokazao je to.Bili su bolji ruku na srce, fali nama još pure za PL.Kad ovo dobiješ rutinski onda možeš pričati o PL.Ovo danas je loše.Igrači utakmice Durmo,Kalesić rutinski radi,Šero,Horić i Mašić.Regoje ne znam koju si ti utakmicu gledo i koje prilike si ti vidio al imali smo dva šuta na gol.Šutaj se nogama u zicagu do Zenice i šuti.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 19 lis 2025, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Bod ko lamela.

Uživancija danas, kakva ekipa na tribinama od 7 do 77 godina :pray: ROBIJAŠI ZENICA ČELIK :pray:
Hardzavi

Post Postao/la Hardzavi »

Nemojte zaboraviti da smo imali 4 gostovanja kod prve 4 ekipe na tabeli (Jedinstvo, Sloboda, Travnik, Tosk) i da smo opet u 3 boda za liderom.

Danas na onom terenu i uz dobrog protivnika, bod odličan!

Na zimu 3 igrača su obavezna, ako mislimo u PL!🖤❤️
Odgovori