NK Čelik
Re: NK Čelik
Igrac utakmice Durmo, a prolazna ocjena jos za Horica i Kalesica. Horic je dobio namjerno 3 zuti da se ocisti protiv Tuzle
Dobra utakmica I pokazatelj na kojem smo nivou, mi realno trebamo se boriti za PL al jako smo daleko od tog nivoa, ne samo mi nego bilo koja ekipa iz ove lige. I dalje sam misljenja da u PL treba uci kad ovakve utakmice budemo mogli rutinirati 2-3:0
Danasnji bod nam je durmo donio I bio je def igrac utakmice, al I pored toga nama treba bolji I sigurniji golman. Svaki centarsut ili visoka lopta je bila strepnja meni, a mogu misliti odbrambenim igracima.
I Jos jednom da dodam ovdje da smo I izgubili ne bi pravilo neku razliku, jer TOSK ne moze u PL.
Danasnji bod nam je durmo donio I bio je def igrac utakmice, al I pored toga nama treba bolji I sigurniji golman. Svaki centarsut ili visoka lopta je bila strepnja meni, a mogu misliti odbrambenim igracima.
I Jos jednom da dodam ovdje da smo I izgubili ne bi pravilo neku razliku, jer TOSK ne moze u PL.
Ma dobar bod al losa igra na sredini terena i prema naprjed.Eugen je napisao/la: ↑19 lis 2025, 16:45Trebaš znati kad imaju termini za izmjene danas smo jedan zbog povrede Telalovica ispustili, poremetila nas je ta izmjena siguran sam drugacije bi bilo u drugom dijelu s izmjenama. Bod kod ekipe koja je postigla 19 golova sigurno je dobro, kod nas ljudi su nezadovoljni iako smo 18 utakmica bez poraza, ja ne znam sta se s nama događa zar smo toliko nerealniKontras'88 je napisao/la: ↑19 lis 2025, 16:34 Marin ako imalo voli ovaj klub treba reci, ljudi ja nisam spreman i nemam taj kapacitet i kvalitet da igram na nivou koji se trazi i da ulazi sa klupe i to je to.
Najlosiji pojedinac danas
Nasi igraci koji su na razini amaterske lige i igre su Smajlovic, Hodzic, Masetic (iako je Masetic solidan igrac u odnosu na ova dva), Sivac me razocarao danas.
Zamjerka Regoji na izmjenama, kasno kao uvijek, i Ali umjesto Delića.
Sce u svemu bod dobar, i trebaju nam dobre igracke popune.
Neznam sta hoce od Marina . Svi tanki na svoj nacin . On slab realno jer je nizak i dosta spor ajmo reci. Al daje svoj doprinos maxsimalni . Nista drugcije od ostalih hajmo reci najmanje sedam igraca danas na terenu.
Dobro smo i prosli, moramo biti zadovoljni. Prvo htjeli priznati ili ne, bio je derbi i napeta ta neka atmosfera. Povreda Telalovica nas je bas nekako poremetila, plus teren los na to sve. Sudije su bile domacinski naklonjene i to sve kad saberemo, mozemo i moramo biti zadovoljni.
Liga se osvaja na malim utakmicama, Tuzla se mora sa vise razlike dobiti. Mozda vec sljedece kolo se bodovno izjednacimo sa toskom.
Liga se osvaja na malim utakmicama, Tuzla se mora sa vise razlike dobiti. Mozda vec sljedece kolo se bodovno izjednacimo sa toskom.
Steta sto je stupcanica dosla u 95oj do pobjede 
Marin je vecinu vremena igrao na neprirodnoj poziciji pa je i to razlog slabe predstave danas, ali kako su ostali igrali i on se samo uklopio u sivilo, vise od pola ekipe je danas bilo za izmjene.
Bas su nas ubili po krilima, kako su nekoliko puta izbacili citavu nasu odbranu pa njihovo krilo ostanesamo i nesmetano centrira.
Bas su nas ubili po krilima, kako su nekoliko puta izbacili citavu nasu odbranu pa njihovo krilo ostanesamo i nesmetano centrira.
Mašetić na razini amaterske lige?Kontras'88 je napisao/la: ↑19 lis 2025, 16:34 Marin ako imalo voli ovaj klub treba reci, ljudi ja nisam spreman i nemam taj kapacitet i kvalitet da igram na nivou koji se trazi i da ulazi sa klupe i to je to.
Najlosiji pojedinac danas
Nasi igraci koji su na razini amaterske lige i igre su Smajlovic, Hodzic, Masetic (iako je Masetic solidan igrac u odnosu na ova dva), Sivac me razocarao danas.
Zamjerka Regoji na izmjenama, kasno kao uvijek, i Ali umjesto Delića.
Sce u svemu bod dobar, i trebaju nam dobre igracke popune.
Nadam se da se zezaš,danas je bio loš slažem se ali dosadašnji nastupi u Čeliku,na svakoj utakmici momak je odigro odlično.
Na krilima su nas ubili, pogotovo na lijevom krilu, a od bekova Skrijelj im je sve skoro zaustavio.
-
PatrickBateman
Ali kakav disasterclass Jamakovica i Sivca. Kod Jamaka se vidi da je tu samo da u21 pravilo popuni, a Sivi ubacaji 1/10.
Tosk je bio agresivnija i rastrcanija ekipa, mi poslije izlaska Telalovica nismo nikako mogli uspostaviti kontrolu
Tosk je bio agresivnija i rastrcanija ekipa, mi poslije izlaska Telalovica nismo nikako mogli uspostaviti kontrolu
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 19 lis 2025, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
Ohladite se do večeras, zar ne vidite sa kakvim rasporedom i gostovanjima uvjerljivo najtežim u ligi jos ne znamo za poraz.
Ukratko na zimu dovesti Šrijelja i Hegića i završiti pricu o plasmanu u PL.
Danas nam ubjedljivo najefikasnija ekipa lige sa 7-8 golova iznad druge po broju golova nije dala gol na svom grbavom stadionu uz blagu pomoc sudija.
Bolje su nas skautirali i odigrali namazano tako sto su ciljano znali sta uraditi da nam se sve raspadne a to je povrediti u-21 Telalovića.
Protiv Tuzle pobjedom ćemo se izjednačiti na mjestu 1 a onda jos jedna epska invazija na Hadzice ovaj put.
NASTAVI NIZ! MASOVNO NA BILINO POLJE!
DAJ TUZLU MAKAR U 17 SATI RADI RAJE KOJA RADI. BIT ĆE 4500-5000 ŠTO JE 1-0 U STARTU PREDNOST !
Ovo što rade Robijaši uz pomoć bivsih navijaca danas simpatizera sa zapada je nerealno! A tek će biti nerealnije kada Čelik konačno preuzme mjesto broj 1!
Ukratko na zimu dovesti Šrijelja i Hegića i završiti pricu o plasmanu u PL.
Danas nam ubjedljivo najefikasnija ekipa lige sa 7-8 golova iznad druge po broju golova nije dala gol na svom grbavom stadionu uz blagu pomoc sudija.
Bolje su nas skautirali i odigrali namazano tako sto su ciljano znali sta uraditi da nam se sve raspadne a to je povrediti u-21 Telalovića.
Protiv Tuzle pobjedom ćemo se izjednačiti na mjestu 1 a onda jos jedna epska invazija na Hadzice ovaj put.
NASTAVI NIZ! MASOVNO NA BILINO POLJE!
DAJ TUZLU MAKAR U 17 SATI RADI RAJE KOJA RADI. BIT ĆE 4500-5000 ŠTO JE 1-0 U STARTU PREDNOST !
Ovo što rade Robijaši uz pomoć bivsih navijaca danas simpatizera sa zapada je nerealno! A tek će biti nerealnije kada Čelik konačno preuzme mjesto broj 1!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nadam se da nije nista ozbiljno kod Telelovica i da nece propustiti tekmu repke radi tog.
Imal ko snimak navijanja kad smo napadali pred kraj Robijasi pjevali Delirijum, grmilo je
Imal ko snimak navijanja kad smo napadali pred kraj Robijasi pjevali Delirijum, grmilo je
Dajte tu Tuzlu poslije radnog vremena u subotu da prekucamo sada sve sa posjetom. Ovo Posusje u 18 iduce sedmice jebeno kup nije ni 10% važan koliko utakmica protiv Tuzle gdje sam siguran da ćemo se izjednačiti na mjestu broj 1 na tabeli.
Još samo 4 kola ! Idemo zavrsiti na mjestu broj 1!
I sa velikom hipotekom onda čista obraza tražiti finansijska sredstva za siguran plasman uz mnogo lakši raspored na proljeće !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
Guest.1945
Trener im je dobar.Na početku kaže voli napadački da igra i pokazao je to.Bili su bolji ruku na srce, fali nama još pure za PL.Kad ovo dobiješ rutinski onda možeš pričati o PL.Ovo danas je loše.Igrači utakmice Durmo,Kalesić rutinski radi,Šero,Horić i Mašić.Regoje ne znam koju si ti utakmicu gledo i koje prilike si ti vidio al imali smo dva šuta na gol.Šutaj se nogama u zicagu do Zenice i šuti.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 19 lis 2025, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Bod ko lamela.
Uživancija danas, kakva ekipa na tribinama od 7 do 77 godina
ROBIJAŠI ZENICA ČELIK 
Uživancija danas, kakva ekipa na tribinama od 7 do 77 godina
Nemojte zaboraviti da smo imali 4 gostovanja kod prve 4 ekipe na tabeli (Jedinstvo, Sloboda, Travnik, Tosk) i da smo opet u 3 boda za liderom.
Danas na onom terenu i uz dobrog protivnika, bod odličan!
Na zimu 3 igrača su obavezna, ako mislimo u PL!

Danas na onom terenu i uz dobrog protivnika, bod odličan!
Na zimu 3 igrača su obavezna, ako mislimo u PL!