9.kolo NK TOŠK Tešanj : NK Čelik Zenica
-
RutonjasaZapada
Re: 9.kolo NK TOŠK Tešanj : NK Čelik Zenica
1 bus popunjen od 19:30 do 19:55 h ide ovo ljudi fino...
0:2 Kalesic i Maske,za 4000 hiljade dusa protiv Tuzle narednog vikenda.
Tosk objavio da je prodano 1000 ulaznica, danas su bas imali druzenje sa navijacima. Nabrijani su i oni, sto je i razumljivo, dugo cekaju dobar fudbal u Tesnju i konacno se potrefila jedna ovakva utakmica.
Konvoj kren'o???

Jos 24 sata

Jos 24 sata
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Velik si ČeliČe !!OBAVJEŠTENJE
Ulaznice
Obaveza svakog gledaoca na tribinama stadiona “Luke”, izuzev maloljetnika je da ima ulaznicu (ulaz bez ulaznice neće biti moguć). Prodaja ulaznica će se vršiti na standardnom mjestu na ulazu (10,00 KM).
Dozvola unosa
Zbog bezbjednosti neće biti moguć unos bilo kakvih pića. Osvježenje ćete moći kupiti na stadionu.
Saobraćaj
Služba za finansije, privredu, komunalne i inspekcijske poslove općine Tešanj rješavajući po zahtjevu NK TOŠK Tešanj, na osnovu člana 62. Odluke o organizaciji i sigurnosti saobraćaja na cestama ("Službeni glasnik Općine Tešanj", broj: 3/10,1/12), člana 27. Odluke o lokalnim i nerazvrstanim cestama na području općine Tešanj ("Službeni glasnik Općine Tešanj", broj: 11/17) i člana 200. Zakona o upravnom postupku ("Sl. novine FBiH", broj:2/98, 48/99), donosi rješenje.
1. Odobrava se privremeno preusmjeravanje saobraćaja u ulici Patriotske lige u Tešnju za dan 19.10.2025. godine (nedjelja) u periodu od 13:00 do 18:00h, a radi održavanja nogometne utakmice, na način da se saobraćaj sa mosta kod stadiona Luke do skretanja za Dolac odvija jednosmjerno iz pravca Tešnja prema Raduši.
2. Privremeno preusmjeravanje saobraćaja obilježiti vertikalnom saobraćajnom signalizacijom.
3. Taksi stajalište kod JP Rad se oslobađa za potrebe regulacije saobraćaja, policije i hitnih službi.
4. Policijska uprava Tešanj će dodatno pratiti stanje sigurnosti saobraćaja na tom dijelu općine, poduzimat će mjere sigurnog odvijanja saobraćaja i usmjeravati vozila na korištenje alternativnih pravaca.
Više na:
https://tosk.ba/novosti/novosti/vazno-o ... 0814116350
Ljudi mijenjaju znakove u ulicama, preusmjeravaju ulice, novi semafor, stadion se uredjuje... jer im dolazi, ko?
ČELIK
Ustaj vojsko, jos malo pa treba da se krene. 
Samo Čelik zenički !!!
Iz Zeniceeee dolazimo miii …..
-
prisonbreak
Na lajvu tampon je postavljna kao i prosle godine, kako su zamislili 1400 karti.m
Isto sam pomislio, cak i na izvjestaju ima slika gdje smo mi smjesteni. Ovdje ne moze stati ovoliki broj ljudi ili je to predvidjeno samo za Robijase.prisonbreak je napisao/la: ↑19 lis 2025, 09:24 Na lajvu tampon je postavljna kao i prosle godine, kako su zamislili 1400 karti.m
- Privitak/ci
-
- 1760814114830_3953.jpeg (63.68 KiB) Pogledano 477 puta.
Nije ko prošle, duplo je veći, skinuli su stolice...prisonbreak je napisao/la: ↑19 lis 2025, 09:24 Na lajvu tampon je postavljna kao i prosle godine, kako su zamislili 1400 karti.m
Al svakako tu se nagura 600, 700 ljudi, valjda ćemo moći svi stati. Vidimo se, vakat da se krene
Ima li link neki za tekmu ( ja imam moja TV , ali pajdo na terenu ) ?