12. Igrač 2025
Re: 12. Igrač 2025
Trenutni saldo: 1700 KM 
De mi reci, kad se planira krenuti sa uplatama, konkretno da se ode u klub i odnesu pare
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Mozes odmah sto se mene tice, na priznanici u klubu naznaci da je akcija 12ti igrac Forumasi u pitanju i tvoj nick pored i to je to. Skupljat cemo jos neko vrijeme uplate, da sto vise ljudi vidi akciju, pa cemo krenuti sa uplatama.
Sljedece sedmice cu vidjeti sa nekim iz kluba da osiguramo sve nacine uplate i da znaju da obnavljamo akciju
Piši plus 100 , online 
Jos dvojica, da zaokruzimo na 2000 i sto se mene tice mozemo temu i zakljucati

Ne kljucaj nista
Nek ostane akcija do kraja novembra, nek se raja prijavljuje i usput nek uplacuje na neki nacin koji joj odgovara. Na kraju novembra/pocetak decembra zakljuciti prijave, sacekati ove sto nisu jos uplatili da uplate i sredinom decembra zatvoriti akciju.

Evo za objave jedna

Evo za objave jedna

Samo Čelik zenički !!!
Nek akcija traje cijeli novembar a konacni iznos u klub da se uplati u decembru.
Kao i prosle godine. Mozda poslije Toska,Posusja i prvog mjesta na polusezoni to ode i na 3000
Kao i prosle godine. Mozda poslije Toska,Posusja i prvog mjesta na polusezoni to ode i na 3000
Nek traje, zajebajem se. Kao sto smo i planirali, cijeli novembar nek ostane za prijavu, a u decembru planirati sve uplate da izvrsimo.
Trebali smo se bolje rasporedit pa da tema bude aktivna cijelo vrijeme, ovako se svi prijavili u 5 dana i dalje nista. Moracemo sad jos 1 krug uplata hehe
Ja sutra uplatim "joju"...