Kako bi valjala 3 boda s gostovanja ovdje
NK Čelik - Omladinski pogon
Re: NK Čelik - Omladinski pogon
1:3
Bravoooo
Bravoooo
Bravo momci!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
U 15h danas na Kamberovića polju juniori PL protiv Veleža
5'
NK Čelik 1:0 FK Velež
Beganović
NK Čelik 1:0 FK Velež
Beganović
Samo Čelik zenički !!!
21'
NK Čelik 2:0 FK Velež
Krehmić
NK Čelik 2:0 FK Velež
Krehmić
Lagana pobjeda 3-0, Sehic opet zabio go, mogao bi on naredne sezone lagano u prvi tim pa da vidimo sta moze.
Od ostalih nisam vidio da se neko istice, Huzejrovic je dobijao poziv za repku ali on je jos mlad.
Napadac Krehmic mi se onako cinio dobar u pojedinim trenucima al eto vidjecemo na kraju sezone.
Sad neka samo ovako nastave da budemo stabilni u ovoj ligi i super.
Od ostalih nisam vidio da se neko istice, Huzejrovic je dobijao poziv za repku ali on je jos mlad.
Napadac Krehmic mi se onako cinio dobar u pojedinim trenucima al eto vidjecemo na kraju sezone.
Sad neka samo ovako nastave da budemo stabilni u ovoj ligi i super.
Svaka cast momcim na 3boda i dobroj igri,a pogotovo sehicu malom na golovima i sto jekonstantan..
Svi ste odlicni nadajmo se vrhu tabele jer ovi decki to zasluzUjU
Svi ste odlicni nadajmo se vrhu tabele jer ovi decki to zasluzUjU
Jučer u Sarajevu poraz od FK Sarajevo rezultatom 5:3.