NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

Cestitke juniorima na pobjedi danas u Sirokom.i ovo je plod prvi ovog sistema,samo treba ovim putem nastavit u mladjim kategorijama da ne smijemo dozvolit neki prazan prostor pogotovo kadeti i juniori taj prelaz.Gledam tabelu sve mi ok Borac,Zrinjski ,Sarajevo u vrhu ,Zeljeznicar mislio sam bolji ali nikako mi nije jasno ovaj klub Igman Ilidza ni koji je to klub ili sta da je on bolji od Zeljeznicara a mozda i od Sarajeva.
Sutra akobogda srce na teren navijaci glas salovi zastave napravit zenicku atmosferu pa cemo vidjet rezultat,,prizeljkujem pobijedu a najbitnije neizgubit🖤❤️
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

BatistutA19 je napisao/la: 18 lis 2025, 19:05 Cestitke juniorima na pobjedi danas u Sirokom.i ovo je plod prvi ovog sistema,samo treba ovim putem nastavit u mladjim kategorijama da ne smijemo dozvolit neki prazan prostor pogotovo kadeti i juniori taj prelaz.Gledam tabelu sve mi ok Borac,Zrinjski ,Sarajevo u vrhu ,Zeljeznicar mislio sam bolji ali nikako mi nije jasno ovaj klub Igman Ilidza ni koji je to klub ili sta da je on bolji od Zeljeznicara a mozda i od Sarajeva.
Sutra akobogda srce na teren navijaci glas salovi zastave napravit zenicku atmosferu pa cemo vidjet rezultat,,prizeljkujem pobijedu a najbitnije neizgubit🖤❤️
Igrali smo mi prosle godine sa njima razigravanje za PL, to je ona generacija Hodzic, Palackic, Ahmetspahic... Sjecam se da smo bili dosta bolji ali oni na kraju prosli dalje na penale i eto na kraju zavrsili u PL. Ove godine bas dobro igraju, nas su dobili na Kamberovica polju.
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Jel se prvo gleda međusobni omjer ili gol razlika, ako je gol razlika onda smo mi opet 2. :?
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Cr7legia je napisao/la: 18 lis 2025, 20:53 Jel se prvo gleda međusobni omjer ili gol razlika, ako je gol razlika onda smo mi opet 2. :?
Kako god ostat cemo na drugoj poziciji, ali nema veze, samo neka bude isto bodova.
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

:lol: :lol:

Mucki provokatori sa portala sportbc-a

Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Brotherze je napisao/la: 18 lis 2025, 20:00
BatistutA19 je napisao/la: 18 lis 2025, 19:05 Cestitke juniorima na pobjedi danas u Sirokom.i ovo je plod prvi ovog sistema,samo treba ovim putem nastavit u mladjim kategorijama da ne smijemo dozvolit neki prazan prostor pogotovo kadeti i juniori taj prelaz.Gledam tabelu sve mi ok Borac,Zrinjski ,Sarajevo u vrhu ,Zeljeznicar mislio sam bolji ali nikako mi nije jasno ovaj klub Igman Ilidza ni koji je to klub ili sta da je on bolji od Zeljeznicara a mozda i od Sarajeva.
Igrali smo mi prosle godine sa njima razigravanje za PL, to je ona generacija Hodzic, Palackic, Ahmetspahic... Sjecam se da smo bili dosta bolji ali oni na kraju prosli dalje na penale i eto na kraju zavrsili u PL. Ove godine bas dobro igraju, nas su dobili na Kamberovica polju.
Ma znam ja smo mi igrali sa njima taj paraz cini mi se polufinale i izgubili ali nije mi jasno da je klub sa Ilidze koji nema seniorski klub u rangu Sarajeva a bolji od Zeljeznicara ,ko njih gura ne kontam ali nije ni bitno ali cudno bas gledo tabelu bolji i od Zrinjskog a cini mi se i nas pobijedili u ovoj sezoni u Zenici 2-3 .
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Ajmo Nedjelja jos malo i ide ludilo u najavi....
Ako pobjedimo Tosk padaju regordi sljedece sedmice...
phillies
12. igrač

Al se rano ide :D :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Samo da napadnu odmah kao u Travniku.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 18 lis 2025, 21:31 :lol: :lol:

Al gdje nadjose ovu sliku haha
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

slika
phillies
12. igrač

Redbull je napisao/la: 18 lis 2025, 22:42

Džipalo Junuz. :lol:
Samo Čelik zenički !!!

Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

phillies je napisao/la: 18 lis 2025, 23:11
Redbull je napisao/la: 18 lis 2025, 22:42

Džipalo Junuz. :lol:
Kad hoće uzeti pare od kluba neka malo i provokacije od sportbc-a :lol: :lol: