9.kolo NK TOŠK Tešanj : NK Čelik Zenica

Iz kola u kolo WWIN Prve lige Federacije BIH

Koga bi stavili na gol Čelika u Tešnju?

Anketa je završila: 18 lis 2025, 16:01.

Nejir Čulov
25
86%
Adi Durmo
4
14%

Ukupno glasova: 29

limvolikce
12. igrač

Re: 9.kolo NK TOŠK Tešanj : NK Čelik Zenica

Post Postao/la limvolikce »

Samo da sudije budu korektne, ne sumnjam u pozitivan ishod. Sad, budu li oni srali, uvuče se dodatna nervoza zbog pritiska, onda može biti zajebano, jer oni imaju igrače da zabiju, a još ih vjerovatno nosi i ova neočekivana forma. Međutim, i mi imamo sjajan niz, tako da, samo pametno, rezultat će doći.
habuba
12. igrač

Post Postao/la habuba »

Mislim da smo ovu tekmu samo bez Varde, ostali bi trebali biti u pogonu. Ovo je jedna od onih utakmica koje su istinska prekretnica. Ako pobjedimo, postajemo ozbiljan pretend na prvo mjesto i otvaramo sebi vrata da kontrolisemo ostatak sezone. Ako izgubimo, to nas ozbiljno unazdjuje i taj put cini tezim. S nerijesenim su ni na nebu ni na zemlji :). Iskreno se nadam pobjedi, ne toliko zbog bodovnog salda (ako ima smisla u ovom sto pisem) koliko zbog momenta koji ce nam pomoci da podebljamo posjetu kod kuce, da dignemo kup na jedna visi nivo i da privucemo sto vise ljudi na stadion i da imamo finansijsku korist od toga. Nadam se 0:2, jer smo sigurno kvalitetniji, mislim da smo i nabrijaniji od njih iako su se oni pravo nahajcali ovim dobrim rezultatima.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Ko bude jače ulazio u duel uzima utakmicu.

Inače ranije su nam igrači pod pritiskom tesko igrali medjutim ova ekipa se već navikla, svako kolo derbi, svako kolo najvise publike i pritiska, svako kolo pred kamerama. Dugo zajedno.
Bez respecta po tri boda. Čvrsto i agresivno. Kada pogledas tribine ne treba ti motivacija nikakva više. Kad se sve skupi to treba poentirati sa tri boda.

U slučaju vodstva treba uvjezbati istrčavanje kontri i zavrsiti utakmicu. Ne treba praviti glupe prekrsaje oko 16, kornera nepotrebne ili nedaj Boze iznudjeni penal.

Složit će to Emir i Bojan ne sumnjam samo malo sreće, želje, borbe, pameti i to je to. Mali je teren, los, grbav, cim na 30 metara dodjes sutaj :)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Hladne glave, jako u duel, i da se dobro potučemo i dobiti ćemo :rock:
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

habuba je napisao/la: 15 lis 2025, 18:42 Mislim da smo ovu tekmu samo bez Varde, ostali bi trebali biti u pogonu. Ovo je jedna od onih utakmica koje su istinska prekretnica. Ako pobjedimo, postajemo ozbiljan pretend na prvo mjesto i otvaramo sebi vrata da kontrolisemo ostatak sezone. Ako izgubimo, to nas ozbiljno unazdjuje i taj put cini tezim. S nerijesenim su ni na nebu ni na zemlji :). Iskreno se nadam pobjedi, ne toliko zbog bodovnog salda (ako ima smisla u ovom sto pisem) koliko zbog momenta koji ce nam pomoci da podebljamo posjetu kod kuce, da dignemo kup na jedna visi nivo i da privucemo sto vise ljudi na stadion i da imamo finansijsku korist od toga. Nadam se 0:2, jer smo sigurno kvalitetniji, mislim da smo i nabrijaniji od njih iako su se oni pravo nahajcali ovim dobrim rezultatima.
Ne bih rekao da poraz utice na plasman i borbu za prvo mjesto. Trenutno da ali generalno 3 boda kao i svaka druga utakmica. Ovo vise uticw na ppsjetu i kao mamac za simpatozere nego sto je prekretnica sezone u rezultatskom smislu. Ja idalje gledam samo Slobldu Stupcankcu i GOSK kao ekipe koje su bitne. Sve ostalo ce pasti na tabeli prije ili kasnije jer ili nemaju kapacitet ili nemaju zelju za borbu za PL.
Ono u cemu se slazem da je ovo jako bitno za dobiti zbog publike i posjete u buducim utakmicama.
Ja sam bas zbog toga rekao da sam ja neko ko se pita u klubu, obecao bih premije igracima u slucaju pobjede. Prvo mjesto na tabeli garantuje jako dobru posjetu u to sam 100% siguran.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

KakhaKaladze je napisao/la: 15 lis 2025, 20:07
habuba je napisao/la: 15 lis 2025, 18:42 Mislim da smo ovu tekmu samo bez Varde, ostali bi trebali biti u pogonu. Ovo je jedna od onih utakmica koje su istinska prekretnica. Ako pobjedimo, postajemo ozbiljan pretend na prvo mjesto i otvaramo sebi vrata da kontrolisemo ostatak sezone. Ako izgubimo, to nas ozbiljno unazdjuje i taj put cini tezim. S nerijesenim su ni na nebu ni na zemlji :). Iskreno se nadam pobjedi, ne toliko zbog bodovnog salda (ako ima smisla u ovom sto pisem) koliko zbog momenta koji ce nam pomoci da podebljamo posjetu kod kuce, da dignemo kup na jedna visi nivo i da privucemo sto vise ljudi na stadion i da imamo finansijsku korist od toga. Nadam se 0:2, jer smo sigurno kvalitetniji, mislim da smo i nabrijaniji od njih iako su se oni pravo nahajcali ovim dobrim rezultatima.
Ne bih rekao da poraz utice na plasman i borbu za prvo mjesto. Trenutno da ali generalno 3 boda kao i svaka druga utakmica. Ovo vise uticw na ppsjetu i kao mamac za simpatozere nego sto je prekretnica sezone u rezultatskom smislu. Ja idalje gledam samo Slobldu Stupcankcu i GOSK kao ekipe koje su bitne. Sve ostalo ce pasti na tabeli prije ili kasnije jer ili nemaju kapacitet ili nemaju zelju za borbu za PL.
Ono u cemu se slazem da je ovo jako bitno za dobiti zbog publike i posjete u buducim utakmicama.
Ja sam bas zbog toga rekao da sam ja neko ko se pita u klubu, obecao bih premije igracima u slucaju pobjede. Prvo mjesto na tabeli garantuje jako dobru posjetu u to sam 100% siguran.
Tako nekako, pobjeda u Tešnju donosi minimalno 5000 ulaznica protiv Tuzle i Posušja i to 4000 zapada pa računajte. Prihod od preko 30 000 KM u 3 dana, mislim da bi se isplatile neke premije do 10 000KM. Ovo je i oprezna prognoza, malo više u odnosu na Vitez, a ko zna kako bi se grad zapalio...
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

A ja bas neki dan htio napisati, da hoce staviti Sarajkica da sudi u Tesnju :D Cini mi se ponajbolji sudija ove lige.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

phillies je napisao/la: 16 lis 2025, 10:19 A ja bas neki dan htio napisati, da hoce staviti Sarajkica da sudi u Tesnju :D Cini mi se ponajbolji sudija ove lige.
Ma ove godine imamo top sudjenje.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Travnik se ponavlja :mrgreen: Invazija sociosa, Sarajkić sudi, mytv prijenos, teren grbav :mrgreen: samo da bude pobjeda naša :srce: bod nije loš, al pobjeda bi nas samo tako lansirala :alkohol:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Je li vrijeme da Šerex jednim golom i asistencijom baci stotine sociosa u delirijum :grljenje:
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 16 lis 2025, 10:31 Je li vrijeme da Šerex jednim golom i asistencijom baci stotine sociosa u delirijum :grljenje:
slika

8-)
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 16 lis 2025, 15:11
Truhlo je napisao/la: 16 lis 2025, 10:31 Je li vrijeme da Šerex jednim golom i asistencijom baci stotine sociosa u delirijum :grljenje:
slika

8-)
:grljenje:
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Tošku lova od karata, nama bodovi :alkohol: :srednjak:
Osvani nedeljo :pray:
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Je li Riki za vikend s nama ili s U18 reprezentacijom?
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Rz88 je napisao/la: 16 lis 2025, 18:31 Je li Riki za vikend s nama ili s U18 reprezentacijom?
Susret je na programu 22. oktobra u 12:00 sati. Selektor Dubravko Orlović je za ovu reprezentativnu akciju odabrao sljedeće igrače:

Teo Beridan (Željezničar), Tarik Banjić (Partizan, Srbija), Adem Mustafić (Austria Klagenfurt, Austrija), Daris Dizdarević (Sarajevo), Ajdin Raščić (Željezničar), Leon Bogović (Mladost Ždralovi, Hrvatska), Stefan Višekruna (Borac), Ivan Jelić (Široki Brijeg), Božidar Dimitrić (Radnik), Emin Hrnjić (Zrinjski), Ante Šunjić (Zrinjski), Milenko Vasić (Laktaši), Danijel Širić (Posušje), Emin Kamberović (Sloboda), Rijad Telalović (Čelik), Anan Baltić (Travnik), Darko Savić (Sloga Doboj), Ivan Bošnjak (Široki Brijeg), Kenan Vrban (Sarajevo), Anes Mehmedović (Sarajevo).

Igrači će se okupiti 19. oktobra u Bijeljini, a dan poslije putuju u Mađarsku.

Poslije Tešnja moze u Bijeljinu. Putuju u ponedeljak. Svakako je jebena prijateljska utakmica. Važniji je nama 1000 puta i očekujem ga u prvih 11.
Zaključano