NK Čelik
Re: NK Čelik
Gdje god dolazi SLAVNI, LEGENDARNI, JEDAN OD NAJVEĆIH , tu ide cijena na cenera
, mobilizacija provincije, utakmica visokog rizika 
Džabe prave zone, kad će nas opet biti među domaćim navijačima

Gdje god gostuje slavni Čelik iz Zenice, domaćini idu u sektor za gostujuće a gostima se prepušta ostatak stadionaMontaža i osiguranje privremenih ograda, dodatna tehnička priprema i označavanje zona kretanja.- Ograničen broj mjesta za domaće navijače.
I onda mi neko dođe ovdje i kuka , skup zapad skup istok. Boli me ona stvar svakako neću kupovati za naš sektor karte, nek ostane raji koja kasnije dođe. Jutros pao dogovor da oko 9 krenemo za Tešanj 
Zato kažem džabe stavljaju ograde i zone neke prave, kad rutonje sa zapada idu sa atomcima
Idemo naprijed, finansijski pomazemo ruralne klubove
Velik si starČe!!!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Guest.1945
Neka nam daju cijeli stadion i neka povećaju na 15 KM to im je najisplatnije.Nema tampon zone dodatna mjesta i još skuplja karta za 5 KM.
Ja neznam sta se vi čudite za cijene to se zna čim mi dolazimo oni povećaju
Pa prošle godine sjećam se išao ja u Tuzlu na utakmicu nas i Tuzla city i prije te utakmice besplatan ulaz sve bio na domaće i mi kad dođemo onda 10 KM bila
Svi znaju da dođemo u velikom broju i da zarade na nama
Pa prošle godine sjećam se išao ja u Tuzlu na utakmicu nas i Tuzla city i prije te utakmice besplatan ulaz sve bio na domaće i mi kad dođemo onda 10 KM bila
Svi znaju da dođemo u velikom broju i da zarade na nama
Neka povecavaju, ionako im je to dogadjaj sezone. Samo da ne prave probleme i ogranicavaju nas sa brojem navijaca, a ovo sto su povecali na 10 KM, neka im.
Ma biće cirkus u Tešnju... Premali je stadion, kačio sam onu sliku, ako nam daju pola tribine to je 600 max ljudi, onaj sektor na sredini gdje piše TOŠK prima 250 i to će vjerovatno biti tampon zona, ostatak stadiona njima i tu max može stati 1000 ljudi (500 iza gola i 500 na preostala 2 sektora).
Jbt ba ovo, ko da gledam platit ćemo cenera da gledamo sa parkinga
nema šanse da nas dođe samo 600, pa 300 će doći samo iz okolice tešnja, maglaja, doboja...
Jbt ba ovo, ko da gledam platit ćemo cenera da gledamo sa parkinga
Jbt dokle smo došli, 600 "malo"