NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

phillies
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Ma ne treba puno ni komentarisati do kraja utakmice. Onda sabrati utiske i koliko toliko realniju sliku sebi stvoriti o utakmici. Ovako ispada prvo poluvrijeme sve invalidi, drugo poluvrijeme Galaktikosi :D

Ali ide ovo kako treba. U odnosu na prve utakmice vidi se napredak i hemija u ekipi je na visokom nivou. Slijedi nam derbi, koji opet malo sta odlucuje jer ima jos dosta utakmica do kraja, ali bilo bi lijepo zadrzati korak sa trenutnim liderom na tabeli i ne dati mu da ode na +6.
Podrska naravno nece izostati i vec sutra trebaju krenuti pripreme svih nas kako bi invazija na Tesanj sto bolje prosla.

NAPRIJED ČELIK!
SVANI NEDELJO!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Avenija je napisao/la: 12 lis 2025, 19:52 slika

Kakav duo 8-)

slika
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Rz88 je napisao/la: 12 lis 2025, 22:37
Cinvict35 je napisao/la: 12 lis 2025, 18:35
Rz88 je napisao/la: 12 lis 2025, 15:48 Mislim da nije spomenuto, a treba. Gol Viteza uslijedio je iz duge lopte i duela koji Babic gubi od Dilavera. Ne vraca se na svoju poziciju i ne prati Dilavera, vec ide ka Ramljaku i ne stize izblokirati centarsut. Ostaje u medjuprostoru ni blizu strijelca ni blizu asistenta. Gol jeste Durmin, ali krivica ide i Babicu. Vec dvije utakmice se muci u duelima sa Salkanovicem i Dilaverom. Mora poraditi na tom segmentu. Pisao sam dok je bio u juniorima da mi se svidja njegov stil igre. Mislim da igra pod strahom i bez iskustva i da su to kljucni problemi. Ima bolji pas od Hodzica, ali vecinu lopti ispucava jer igra kao pod kocnicom.
Kakva amaterska analiza , kao prvo takve duele je Hora sinoc izgubio 70% od Dilavera jer je jak ledzimq i kad se zagradi , druga stvar opet Se Babic izvukao i stigao koliko toliko da stigne da bar malo zatvara centarsut( vidim da nisi primjetio uvijek ko god igra sa Horom u paru izlqzi na centarsuteve a Hora ostqje i na 5m brani glavom UVIJEK SE UVLACI U 16 ILI NA 11M ILI NA 5M bas kao i sinoc) a ako cemo kod krivca ovde je najvise ispao Hora , kao amater pa i Durmo.Hajmo onda krivce pravit od pocetka akcije a u sustini neko mora i pogrijesit da bi neko dao go to je obicno tako.Sto se tice Bihaca i te opaske pa samo se sjeti prosle godine si dole primio 3 komada osale i jos si mogao 3, sad ces rec mi kao bolji , pa jesmo al je i Jedinstvo troduplo bolje zato ovo ti bas ne pije vode za Babica koji ce imat gresaka kai i svi mladi igraci , pa sjtite se gresaka Hodzica pa i Horica a ne momka koji je nedavno napunio 19 godina
A onaj truhli neka se drzi statistika i nek nam sredi Mehica na polusezoni :mrgreen:
Gubi duel i ne prati igraca, nego ide na centarsut i kao sto kazes skoro ga zatvara, ali ne zatvara i iz tog centarsuta proizilazi gol od igraca protiv kojeg je izgubio skok. Babic ima veci potencijal od Hodzica, ali sve je u glavama dva igraca tko je spreman za vecu karijeru.
Opet nisi citao a ni skontao, njegov posao i jest bio da ide na igraca a Horicev da zatvara peterac ali da je mogao i jedan i drugi bolje i da su trebali jesu a Durmo najvise.Beze polemisemo Regoje pohvalio momka za fantasticnu igru u Bihacu bez greske ti i Truhlo pisete drugacija, pola zapada i foruma i faceboka govori greska Durme ili Horica a samo vas dvojica strucnjaka po svom.
Pisao sam neko mora pogrijesit , slabo zatvorit ili bilo sta da bi se desio pogodak ali ima greske koje su sastavni dio fudbala a imaju krupne greske koje su direktno doprinjele golu( prelose postavljanje Hore i jos gore ne izletanje i neboksovanje Durme na onako spor centarsut).Necemo vise tusit brate raju ovde imamo svi svoje analize i misljenje i treba to postovat :like:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 13 lis 2025, 00:20 Ma ne treba puno ni komentarisati do kraja utakmice. Onda sabrati utiske i koliko toliko realniju sliku sebi stvoriti o utakmici. Ovako ispada prvo poluvrijeme sve invalidi, drugo poluvrijeme Galaktikosi :D

Jest da navijamo za zvijezdu 09 :mrgreen:
phillies
12. igrač

:lol:
Jbn je dijaspori, razumijem, gleda na yt tekmu, i nema s kim ni zagalamiti, ni o'sovati, pa haj na forum
:like:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Hocemo li obnoviti akciju 12ti igrac?
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Cinvict35 je napisao/la: 13 lis 2025, 08:35
Rz88 je napisao/la: 12 lis 2025, 22:37
Cinvict35 je napisao/la: 12 lis 2025, 18:35

Kakva amaterska analiza , kao prvo takve duele je Hora sinoc izgubio 70% od Dilavera jer je jak ledzimq i kad se zagradi , druga stvar opet Se Babic izvukao i stigao koliko toliko da stigne da bar malo zatvara centarsut( vidim da nisi primjetio uvijek ko god igra sa Horom u paru izlqzi na centarsuteve a Hora ostqje i na 5m brani glavom UVIJEK SE UVLACI U 16 ILI NA 11M ILI NA 5M bas kao i sinoc) a ako cemo kod krivca ovde je najvise ispao Hora , kao amater pa i Durmo.Hajmo onda krivce pravit od pocetka akcije a u sustini neko mora i pogrijesit da bi neko dao go to je obicno tako.Sto se tice Bihaca i te opaske pa samo se sjeti prosle godine si dole primio 3 komada osale i jos si mogao 3, sad ces rec mi kao bolji , pa jesmo al je i Jedinstvo troduplo bolje zato ovo ti bas ne pije vode za Babica koji ce imat gresaka kai i svi mladi igraci , pa sjtite se gresaka Hodzica pa i Horica a ne momka koji je nedavno napunio 19 godina
A onaj truhli neka se drzi statistika i nek nam sredi Mehica na polusezoni :mrgreen:
Gubi duel i ne prati igraca, nego ide na centarsut i kao sto kazes skoro ga zatvara, ali ne zatvara i iz tog centarsuta proizilazi gol od igraca protiv kojeg je izgubio skok. Babic ima veci potencijal od Hodzica, ali sve je u glavama dva igraca tko je spreman za vecu karijeru.
Opet nisi citao a ni skontao, njegov posao i jest bio da ide na igraca a Horicev da zatvara peterac ali da je mogao i jedan i drugi bolje i da su trebali jesu a Durmo najvise.Beze polemisemo Regoje pohvalio momka za fantasticnu igru u Bihacu bez greske ti i Truhlo pisete drugacija, pola zapada i foruma i faceboka govori greska Durme ili Horica a samo vas dvojica strucnjaka po svom.
Pisao sam neko mora pogrijesit , slabo zatvorit ili bilo sta da bi se desio pogodak ali ima greske koje su sastavni dio fudbala a imaju krupne greske koje su direktno doprinjele golu( prelose postavljanje Hore i jos gore ne izletanje i neboksovanje Durme na onako spor centarsut).Necemo vise tusit brate raju ovde imamo svi svoje analize i misljenje i treba to postovat :like:
Slazem se ja. Prvenstveno krivica Durme, a onda oba stopera podjednako. Ja vise ovo pisem jer se momka hvali vise nego sto treba. Bolje da se manje razocaramo nego vise ako ne ispuni ocekivanja koja su mu nametnuta. Jeste ga Regoje pohvalio, ali ono sto sam ja vidio je bila borba na granici svaki duel u obe utakmice. Jednostavno meni ne ulijeva povjerenje kada ide na skok kao Hora npr. da ce gotovo sigurno otkloniti opasnost.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Dajte nam glasanje za igrača utakmice, proslo je 2 dana.
Pišem ovo isključivo iz razloga jer bi bila nepravda prema Kalesicu da se ne proglasi igračem utakmice nakon onoga sto je pružio a pogotovo kakvu je srčanost i emocije prema grbu pokazao nakon golova itd. Neka ima dodatni motiv još u Tešnju.

https://nkcelik.ba/glasaj-za-betole-igr ... iv-viteza/

Evo ga tu je i glasanje :like:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Redbull je napisao/la: 13 lis 2025, 09:32 Hocemo li obnoviti akciju 12ti igrac?
Izgleda da si na ignore kod vecine pa ne vide sta si napisao :mrgreen: Na zalost ili na moju radost ne vidim ni ja sta si napisao :lol:
phillies
12. igrač

Zamorano je napisao/la: 13 lis 2025, 10:21
Izgleda da si na ignore kod vecine pa ne vide sta si napisao :mrgreen: Na zalost ili na moju radost ne vidim ni ja sta si napisao :lol:
Ima vaznijih pitanja za debatu, moj bruda :) :)
Samo Čelik zenički !!!

Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Post je postao/la Redbull, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 13 lis 2025, 10:40 Post je postao/la Redbull, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post
:lol: :lol: :lol:
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

https://www.facebook.com/share/v/19pfjCgfdb/
Neko je tražio video sa blicevima,tu je
c'mon likČe
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Zmijuga loma redbulle :mrgreen:
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 13 lis 2025, 11:19
Zmijuga loma redbulle :mrgreen:
😂😂
Odgovori