Ma i najvise bi volio da iz neke bolje akademije nekom vezama dovedemo 3 comuga pa da pokusamo nekog i prodat u buducnosti, pa nije valjda da Sarajevo moze dovodit onakve igrqce u B tim gdje nigdje ne igraju a da mi nemozemo nekog boljeg uhvatit garantirat minute i borbu za promociju.Samo nahvatat mendzerske agencije i ponidit tu poziciju i tu borbu za prvaka i igrqnje u PL i siguran sam dq bi pogodili, kqd moze ta Stupcanica pa valjda sad napokon mozemo i mi j..bt..Guest.1945 je napisao/la: ↑12 lis 2025, 11:52Sad ovaj zimski prelazni rok je težak za naći kvalitet sem negdje po nekakvog čamugu.Durmiš je više prodorniji od Marina ali obojica su za klupe.Fali nam to krilo i napadač, a od golmana smo se ogrješili koji je trebao potpisati ali Ćulova čekali ko da je TITO lik se premišljao da ga zovu u PL i eto to nas je stiglo, ali hele nejse.Cinvict35 je napisao/la: ↑12 lis 2025, 11:43Ma mini su oni u 5 deka , imaju bolje strane jedan od drugog a tako i slabije, Durmis prodorniji agilniji brzi a Marin ima malo bolji centarsut ali slabo dolazi u situacije tako da jedno top lijevo krilo pod moranje i jednog napadaca i veznog zbog povreda kartona ( mozda i golamana).Dobra stvar je sto nam eto treba 3 igraca i to nije mnogo i moze se to odradit da se ekipa nadogradi 30% cisto da nam se ova gostovanja Sloboda Travnik Jedinstvo , gdje si bolji a ne pobjedis da se to odvuce na nasu stranu i da budu pobjede
NK Čelik
Re: NK Čelik
Jest ljepsi osjecaj probuditi se kad Čelik pobjedjuje i čitava sedmica bude drugačija. Kako bi bio sada sjeban da smo izgubili sinoc jbt. Volim te Čelik.
Joj šta će biti u Tešnju majko draga.
Još im sigurno i kamere dolaze prvi put. Samo da je stave na kontra stranu kod klupa za rezerve da se vidi u prenosu milijarda Convictsa
Kako Mašić kaze odmoriti se dobro i pripremati dobro jer znamo kakvi na uslovi dole čekaju misleći na travnjak.
Sve prate, sve znaju to je lijepo cuti. Samo ne znaju da će biti domaćini u crno crvenom Tešnju
Joj šta će biti u Tešnju majko draga.
Još im sigurno i kamere dolaze prvi put. Samo da je stave na kontra stranu kod klupa za rezerve da se vidi u prenosu milijarda Convictsa
Kako Mašić kaze odmoriti se dobro i pripremati dobro jer znamo kakvi na uslovi dole čekaju misleći na travnjak.
Sve prate, sve znaju to je lijepo cuti. Samo ne znaju da će biti domaćini u crno crvenom Tešnju
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ja kako znam Buskec nikad nije bio povrijedjen
Jest bolji i kreativniji al kad igra a rijetki su i sve redji trenutci kad igra
Pocetni sastav sa Durmom i Alijem protiv Viteza a imas Delica i Culova na klupi je po meni izuzetno rizicno.
Pojedinacnog kvaliteta i nema u ekipi a imalo kvalitetan igrac se.pokaze.kao Dino Maske i naprave.razliku kad tad sto nas dovodi do toga da treba imati jos par igraca kvalitetom boljih prije svega na.krilima za sad i pored Masketa jos jedan golgeter
Problem sa golmanima vidim u treneru golmana i rade bi da na toj poziciji u klub dovedemo nekog tj da trening golmana dignemo na visi nivoi mislim da bi i Durmo i Culov napredovali.
Ali nasi momci koliko god nas nadigra jebeniVitez u prvom poluvremenu sto je meni iritantno gledati i opravdava lose komentare na forumu opet imaju to zajednistvo i borbu i to je nas kvalitet ove polusezone i uz dobar dvojac na trenerskoj poziciji pravi razliku. I naravno Robovi koji su 12 igrac a bgm i uprava kluba i drzimo klub u pravom smjeru uz puno,puno ljubavi i zrtvovanja
Pojedinacnog kvaliteta i nema u ekipi a imalo kvalitetan igrac se.pokaze.kao Dino Maske i naprave.razliku kad tad sto nas dovodi do toga da treba imati jos par igraca kvalitetom boljih prije svega na.krilima za sad i pored Masketa jos jedan golgeter
Problem sa golmanima vidim u treneru golmana i rade bi da na toj poziciji u klub dovedemo nekog tj da trening golmana dignemo na visi nivoi mislim da bi i Durmo i Culov napredovali.
Ali nasi momci koliko god nas nadigra jebeniVitez u prvom poluvremenu sto je meni iritantno gledati i opravdava lose komentare na forumu opet imaju to zajednistvo i borbu i to je nas kvalitet ove polusezone i uz dobar dvojac na trenerskoj poziciji pravi razliku. I naravno Robovi koji su 12 igrac a bgm i uprava kluba i drzimo klub u pravom smjeru uz puno,puno ljubavi i zrtvovanja
Zadnja izmjena: AeroMs33, dana/u 12 lis 2025, 14:05, ukupno mijenjano 2 puta.
-
KakhaKaladze
Ja cu samo reci jednu stvar. Upravo ako citas ovo, odrijesi kesu obecajte momcima premije za tri boda iz Tesnja. Kad ako ne sad?
Celik na vrhu tablice garantuje 5000 rutavih sociosa i ta ce se premija brzo vratiti.
Celik na vrhu tablice garantuje 5000 rutavih sociosa i ta ce se premija brzo vratiti.
Sivac je totalno van forme. On još igra pod pritiskom i boji se pogriješiti da mu se publika ne popne na ledja. Igra pod ručnom od straha. Osjetim to. Daj neka mu neko kaže halalili smo ti majstore i klub te je vratio u svoje redove, opusti se, igraj sa više rizika kao nekada i probijaj tu stranu 10x po utakmici.
Ali M. jest dao prevažan gol ali cijelu utakmicu igrač manje. Ne znam kako da opišem šta radi na terenu, kao kad te cura prevari, spustena glava, bez želje, govor tijela kao da je momak u depresiji. Nigdje krvi nigdje želje, kada vidis pored njega sta evo npr Mašić radi pa covjek se zapita kako to on moze gledati na terenu da neko izgine a ti bez neke želje. On mi je baš drag momak, vidi se da je vaspitan i kulturan ali ipak Čelik ne moze ispaštati ni zbog koga. Moraju igrati najbolji. Čelik je na prvom mjestu pa da mi je babo u rosteru.
Naravno i ja mislim da je Čulov za klasu bolji golman i da ga je Regoje zamjenio samo zbog pritiska javnosti. Što se ne bi smjelo dešavati nijednom šefu struke da mu iko utiče pa ni publika na njegov odabir.
To su neke tri stvari negativne od sinoc.
Durmiš fantastičan do 16 i odradi fenomenalan posao po krilu lagano uvuče skroz protivničku ekipu u 16 ali kad dodje do 16 metara tu je kraj njegov. Ako to uspije prelomiti i da bude upotrebljiv u zadnjem pasu ili šutu blizu je prvih 11.
Šero je ipak daleko najbolje naše krilo sada se to vidi već nakon 9 utakmica.
Još jedna stvar a potražiti cu taj detalj na Čelikovom kanalu baš da vidim..Kao što Telalović nije pao u Bihaću kada ga je onaj čupao sa ledja za ruku i tako rjesio utakmicu sinoc izgleda slicna situacija. Igrač Viteza pravi penal sudija čak stavlja pištaljku usta a Durmiš ustaje i šuta ili je bio Jamaković.
Dajte momci malo namazanosti i lukavosti i mozga
Ali M. jest dao prevažan gol ali cijelu utakmicu igrač manje. Ne znam kako da opišem šta radi na terenu, kao kad te cura prevari, spustena glava, bez želje, govor tijela kao da je momak u depresiji. Nigdje krvi nigdje želje, kada vidis pored njega sta evo npr Mašić radi pa covjek se zapita kako to on moze gledati na terenu da neko izgine a ti bez neke želje. On mi je baš drag momak, vidi se da je vaspitan i kulturan ali ipak Čelik ne moze ispaštati ni zbog koga. Moraju igrati najbolji. Čelik je na prvom mjestu pa da mi je babo u rosteru.
Naravno i ja mislim da je Čulov za klasu bolji golman i da ga je Regoje zamjenio samo zbog pritiska javnosti. Što se ne bi smjelo dešavati nijednom šefu struke da mu iko utiče pa ni publika na njegov odabir.
Durmiš fantastičan do 16 i odradi fenomenalan posao po krilu lagano uvuče skroz protivničku ekipu u 16 ali kad dodje do 16 metara tu je kraj njegov. Ako to uspije prelomiti i da bude upotrebljiv u zadnjem pasu ili šutu blizu je prvih 11.
Još jedna stvar a potražiti cu taj detalj na Čelikovom kanalu baš da vidim..Kao što Telalović nije pao u Bihaću kada ga je onaj čupao sa ledja za ruku i tako rjesio utakmicu sinoc izgleda slicna situacija. Igrač Viteza pravi penal sudija čak stavlja pištaljku usta a Durmiš ustaje i šuta ili je bio Jamaković.
Dajte momci malo namazanosti i lukavosti i mozga
Gledao sam sinoc ponovo utakmicuAvenija je napisao/la: ↑12 lis 2025, 14:30 Sivac je totalno van forme. On još igra pod pritiskom i boji se pogriješiti da mu se publika ne popne na ledja. Igra pod ručnom od straha. Osjetim to. Daj neka mu neko kaže halalili smo ti majstore i klub te je vratio u svoje redove, opusti se, igraj sa više rizika kao nekada i probijaj tu stranu 10x po utakmici.
Još jedna stvar a potražiti cu taj detalj na Čelikovom kanalu baš da vidim..Kao što Telalović nije pao u Bihaću kada ga je onaj čupao sa ledja za ruku i tako rjesio utakmicu sinoc izgleda slicna situacija. Igrač Viteza pravi penal sudija čak stavlja pištaljku usta a Durmiš ustaje i šuta ili je bio Jamaković.![]()
Dajte momci malo namazanosti i lukavosti i mozga![]()
-
Delirijum1988
Durmis je bio u toj situaciji i mislim da je bilo van 16, al' opet poprilicno glup potez jer nije bio u toliko dobroj poziciji. Vjerovatno ga povuklo jer je i on zeljan igre i dokazivanja to se vidi itekako.Avenija je napisao/la: ↑12 lis 2025, 14:30 Sivac je totalno van forme. On još igra pod pritiskom i boji se pogriješiti da mu se publika ne popne na ledja. Igra pod ručnom od straha. Osjetim to. Daj neka mu neko kaže halalili smo ti majstore i klub te je vratio u svoje redove, opusti se, igraj sa više rizika kao nekada i probijaj tu stranu 10x po utakmici.
Još jedna stvar a potražiti cu taj detalj na Čelikovom kanalu baš da vidim..Kao što Telalović nije pao u Bihaću kada ga je onaj čupao sa ledja za ruku i tako rjesio utakmicu sinoc izgleda slicna situacija. Igrač Viteza pravi penal sudija čak stavlja pištaljku usta a Durmiš ustaje i šuta ili je bio Jamaković.![]()
Dajte momci malo namazanosti i lukavosti i mozga![]()
https://streamable.com/ufa9w4
Evo ga, noga igrača Viteza unutra, sudija je stavio pištaljku usta, ali naši ne znaju ostati da leže. Šta je htio svirati ne znam ja sam već vidio kada je uzeo pištaljku da rukom pokazuje ka 11 metara
medjutim Durmiš ustaje u 16 iako je oboren
, Nismo jos sazrili i lukavi dovoljno
Pa nama nije sviran penal od 2002 godine.
Evo ga, noga igrača Viteza unutra, sudija je stavio pištaljku usta, ali naši ne znaju ostati da leže. Šta je htio svirati ne znam ja sam već vidio kada je uzeo pištaljku da rukom pokazuje ka 11 metara
Culov nije doveden da zamijeni durmu nego da mu bude konkurencija. Realno je Culov bolji golman, a ova konkurencija im moze pomoci obojici, od cega celik treba profitirati. Nazalost, do sada su nam golmani krivi za trecinu pola primljenih golova, a to nije dobro.
Sto se tice postavke, razumijem sto je regoje rizikovao jer je ovo dobra prilika da ali i durmis dobij sansu, a da neki igraci odrade kartone ili da malo odmore. Nazalost ni jedan nije iskoristio priliku da se nametne i polazali su zasto nisu u prvoj postavi i da du bas igraci za ulazak s klupe i podrsku.
U tesnju bih bio zadovoljan i bodom jer njima ide jako tezak raspored, a nama laksi (iako 3 od 4 utakmice igramo na strani).
Sto se tice postavke, razumijem sto je regoje rizikovao jer je ovo dobra prilika da ali i durmis dobij sansu, a da neki igraci odrade kartone ili da malo odmore. Nazalost ni jedan nije iskoristio priliku da se nametne i polazali su zasto nisu u prvoj postavi i da du bas igraci za ulazak s klupe i podrsku.
U tesnju bih bio zadovoljan i bodom jer njima ide jako tezak raspored, a nama laksi (iako 3 od 4 utakmice igramo na strani).
-
Guest.1945
Eh tu ti zato fali sportski direktor.On ti tu vedri i oblači.Ne smijemo da zaboravimo da nam fale pojačanja i van zelenog terena.Ovi momci su svi neiskusni i nikad nisu radili taj posao.Cinvict35 je napisao/la: ↑12 lis 2025, 12:44Ma i najvise bi volio da iz neke bolje akademije nekom vezama dovedemo 3 comuga pa da pokusamo nekog i prodat u buducnosti, pa nije valjda da Sarajevo moze dovodit onakve igrqce u B tim gdje nigdje ne igraju a da mi nemozemo nekog boljeg uhvatit garantirat minute i borbu za promociju.Samo nahvatat mendzerske agencije i ponidit tu poziciju i tu borbu za prvaka i igrqnje u PL i siguran sam dq bi pogodili, kqd moze ta Stupcanica pa valjda sad napokon mozemo i mi j..bt..Guest.1945 je napisao/la: ↑12 lis 2025, 11:52Sad ovaj zimski prelazni rok je težak za naći kvalitet sem negdje po nekakvog čamugu.Durmiš je više prodorniji od Marina ali obojica su za klupe.Fali nam to krilo i napadač, a od golmana smo se ogrješili koji je trebao potpisati ali Ćulova čekali ko da je TITO lik se premišljao da ga zovu u PL i eto to nas je stiglo, ali hele nejse.Cinvict35 je napisao/la: ↑12 lis 2025, 11:43
Ma mini su oni u 5 deka , imaju bolje strane jedan od drugog a tako i slabije, Durmis prodorniji agilniji brzi a Marin ima malo bolji centarsut ali slabo dolazi u situacije tako da jedno top lijevo krilo pod moranje i jednog napadaca i veznog zbog povreda kartona ( mozda i golamana).Dobra stvar je sto nam eto treba 3 igraca i to nije mnogo i moze se to odradit da se ekipa nadogradi 30% cisto da nam se ova gostovanja Sloboda Travnik Jedinstvo , gdje si bolji a ne pobjedis da se to odvuce na nasu stranu i da budu pobjede
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 12 lis 2025, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
https://youtu.be/DX2I4fpWhu8?si=TVozEWzBtNO5lL7Y
"Generacije nove sad uče od tebe
Kako se voli klub više nego sebe
Mirso Fiesta, legendo sa juga"
Sretan rodjendan braco !
"Generacije nove sad uče od tebe
Kako se voli klub više nego sebe
Mirso Fiesta, legendo sa juga"
Sretan rodjendan braco !
-
Delirijum1988
Nakon smirenih utisaka i pregledanog snimka utakmice nekoliko stvari koje sam primijetio.
Prvo poluvrijeme i nije toliko lose bilo koliko se pisalo. Generalno poprilicno "nelose" odrađeno poluvrijeme sa cak i nekoliko jako dobrih prilika. Vitez apsolutno nista nije napravio i pokazao osim tog visokog presinga koji nas je iznenadio i to se dalo odmah vidjeti, ali unatoc tome opet se lopta iznosila poprilicno dobro i otvarao prostor naprijed sto kod nas dugo nije bio slucaj prijasnjih godina. Individualno lose odigrano prvo poluvrijeme od nekih pojedinaca, a vec svi znamo koji su to. Odbrana i dalje ima svoje momente pada sto se je i rezultiralo onim primljenim golom. Previse prostora na lijevoj strani i slaba reakcija Durme po ko zna koji put, a Bgm i rijetko lose postavljanje Kene na onaj centarsut.
Međutim, ono sto sve treba da nas raduje i da budemo zadovoljni je to kako su momci nakon toga okrenuli utakmicu. Drugo poluvrijeme cak i iznad ocekivanja. Napokon imamo igraca u veznom redu koji zna povuci loptu pod pritiskom 15-20 metara i napraviti razliku i to se odmah primijeti.
Ovakve utakmice su itekako vazne i dodatno dizu samopouzdanje, zato je sad jako bitno jos vise dizati grad i publiku da ponese ove momke i da nakon sljedeceg kola osvanemo na vrhu tabele. Mislim da je i Tosk ispucao svoje jokere vrijeme je da ih stavimo gdje im je mjesto.
Vise me strah stanja terena nego Toska.
Bravo Dino, bravo Maške, bravo momci. Odlicna partija i uvertira pred derbi i invaziju na Tešanj
Prvo poluvrijeme i nije toliko lose bilo koliko se pisalo. Generalno poprilicno "nelose" odrađeno poluvrijeme sa cak i nekoliko jako dobrih prilika. Vitez apsolutno nista nije napravio i pokazao osim tog visokog presinga koji nas je iznenadio i to se dalo odmah vidjeti, ali unatoc tome opet se lopta iznosila poprilicno dobro i otvarao prostor naprijed sto kod nas dugo nije bio slucaj prijasnjih godina. Individualno lose odigrano prvo poluvrijeme od nekih pojedinaca, a vec svi znamo koji su to. Odbrana i dalje ima svoje momente pada sto se je i rezultiralo onim primljenim golom. Previse prostora na lijevoj strani i slaba reakcija Durme po ko zna koji put, a Bgm i rijetko lose postavljanje Kene na onaj centarsut.
Međutim, ono sto sve treba da nas raduje i da budemo zadovoljni je to kako su momci nakon toga okrenuli utakmicu. Drugo poluvrijeme cak i iznad ocekivanja. Napokon imamo igraca u veznom redu koji zna povuci loptu pod pritiskom 15-20 metara i napraviti razliku i to se odmah primijeti.
Ovakve utakmice su itekako vazne i dodatno dizu samopouzdanje, zato je sad jako bitno jos vise dizati grad i publiku da ponese ove momke i da nakon sljedeceg kola osvanemo na vrhu tabele. Mislim da je i Tosk ispucao svoje jokere vrijeme je da ih stavimo gdje im je mjesto.
Vise me strah stanja terena nego Toska.
Bravo Dino, bravo Maške, bravo momci. Odlicna partija i uvertira pred derbi i invaziju na Tešanj
- BatistutA19
O utakmici manje vise sve receno o igracima,ambijentu i od mene i od svakog .
Mene jos i ovo raduje sto smo napokon prelomili i sa navijacima jer obicno prije bio hajp i sjebemo i izgubimo i onda cujes komentare na tribinama sad sam bio i bog zna kad cu opet.
Sad je obratno ljudi se zadrzavaju i povecava broj ljudi bez obzira i na vreme i sad ne izgubis u Tesnju isti broj ces zadrzat a kad bi pobijedili povecovo bi se jos broj navijaca.I onda kad je neko prico ne treba tv prenos ne treba klub radit tv prenos ili ako radi treba naplacivat i to vidi se da tv prenos uopce nema znacaja nit utice na broj publike.
Mene jos i ovo raduje sto smo napokon prelomili i sa navijacima jer obicno prije bio hajp i sjebemo i izgubimo i onda cujes komentare na tribinama sad sam bio i bog zna kad cu opet.
Sad je obratno ljudi se zadrzavaju i povecava broj ljudi bez obzira i na vreme i sad ne izgubis u Tesnju isti broj ces zadrzat a kad bi pobijedili povecovo bi se jos broj navijaca.I onda kad je neko prico ne treba tv prenos ne treba klub radit tv prenos ili ako radi treba naplacivat i to vidi se da tv prenos uopce nema znacaja nit utice na broj publike.