To za semafor mi nije jasno. Kad reprezentacija igra, semafor radi, eventualno fali neka kockica, a kod nas citava linija preko njega.limvolikce je napisao/la: ↑11 lis 2025, 21:31Nekad je sve to bilo na semaforu, izgleda to više ne radi. Jedva da se i rezultat očita u kakvom je stanju.
NK Čelik
Re: NK Čelik
U veznom redu svaku utakmicu moraju pocet Riki Kalesic i Delic,svaku!!!
Po njima trojici krojiti ostalih 8 to jest 7 jer DURMI ZABRANITI USTAVOM DA VISE BRANI ZA KLUB!!
Prelos golman za ove lige,sigurno jedan od najslabijih golmana lige!!! Na zimu probati dovesti jos 1 -2 vezna igraca a Vardu otjerat koji ce kurac u klubu 3 utakmice odigro 4 povrijedjen noga ba. S Borekovicem pod hotno ugovor raskinut i ne racunat ga ni u sta.
Publika nikad nabrijanija za navijanje i jedna od boljih atmosfera u zadnje vrijeme.
Amer Masetic opet dobar od Horica puno uci i usvaja i uz njeg podigao je i svoju igru na veci nivo.
Sivac moze igrat samo klasicnog beka,nema on vise ni ideje ni znanja za bilo sta u napadu da uradi. Ali ima nos za gol dati sto jest jest.Popovic na kraju ispade sebicni magarac sto ne dodade loptu da damo gol za 4 - 1.
Sve u svemu nije lose,u Tesanj po tri bobe ali mislim da ce domacin sve dati da i bod iscupa!
Po njima trojici krojiti ostalih 8 to jest 7 jer DURMI ZABRANITI USTAVOM DA VISE BRANI ZA KLUB!!
Prelos golman za ove lige,sigurno jedan od najslabijih golmana lige!!! Na zimu probati dovesti jos 1 -2 vezna igraca a Vardu otjerat koji ce kurac u klubu 3 utakmice odigro 4 povrijedjen noga ba. S Borekovicem pod hotno ugovor raskinut i ne racunat ga ni u sta.
Publika nikad nabrijanija za navijanje i jedna od boljih atmosfera u zadnje vrijeme.
Amer Masetic opet dobar od Horica puno uci i usvaja i uz njeg podigao je i svoju igru na veci nivo.
Sivac moze igrat samo klasicnog beka,nema on vise ni ideje ni znanja za bilo sta u napadu da uradi. Ali ima nos za gol dati sto jest jest.Popovic na kraju ispade sebicni magarac sto ne dodade loptu da damo gol za 4 - 1.
Sve u svemu nije lose,u Tesanj po tri bobe ali mislim da ce domacin sve dati da i bod iscupa!

Imas na stranici saveza. Kao sto vidis izmjene na poluvremenu se ne računaju tj kada su ušli Delić i Marin.
Tri prozora za izmjene su iskorištena za Smajlovića, Spahića i Palačkića
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
1.pol Duvnjak postavio ekipu u visoki presing što je momcima stvorilo problem u protoku lopte između linija i unijelo nervozu što se dalo i osjetiti i nema se tu šta dodati,taktička zamisao koja nas je poremetila i osujetila da preuzmemo kontrolu i nametnemo incijativu,s izlaskom na teren u drugom druga i priča,kad kreneš hrabro obično se sve i okrene,momcima se nema šta prigovoriti jer ovo je sad jedna ozbilja ekipa i ozbiljna priča i ovaj hype treba maksimalno podržati…Tešanj obojen u crno i crveno…
Kakva utakmica , odnosno vec druga po redu mladog Babica bez greske i nije panican , zna i odigrat bice on bolji za klasu od Hodzica.Za iduci godina u21 top moze stoper moze vezni
Dodao bih još da je pored Durme, Jamaković kriminalan bio, najgora njegova partija, puno bolji na lijevom krilu. Babić isto tanak, Regoje i Jusić dobro čitaju igru i njihovim izmjenama odmah smo prodisali.
Durmiš onako, može dat neke ruke sa klupe protiv ovako lošijih protivnika, daleko je od starterske pozicije. Međuseljac isto, ima njuh za gol i ništa više.
Golman nam je prioritet broj 1 na zimu, ni Drmo ni Ćulov ne valjaju, Ćulov za nijansu bolji od Drume. Ovdje bi trebalo pucati na PL golmana, npr onaj Ćeman što je branio za Igman, a Posušje ga otjeralo nedavno. On bi bio dobar za proljeće.
Durmiš onako, može dat neke ruke sa klupe protiv ovako lošijih protivnika, daleko je od starterske pozicije. Međuseljac isto, ima njuh za gol i ništa više.
Golman nam je prioritet broj 1 na zimu, ni Drmo ni Ćulov ne valjaju, Ćulov za nijansu bolji od Drume. Ovdje bi trebalo pucati na PL golmana, npr onaj Ćeman što je branio za Igman, a Posušje ga otjeralo nedavno. On bi bio dobar za proljeće.

Planirajte put!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Kakav bolan Babić, pa najgori on i Jamaković bili, čim ih je izvadio i vratio Mašetića na stopera, nebo i zemlja od igre. Da nije U21 ne bi startao ni danas ni u Bihaću. Dido Dilaver ga školovao, duela nije dobio.
Spahica bi volio vidjeti jednu citavu utakmicu. Proslu u kupu je dobro odigrao, vidi se da ima potencijala.
Neznam sta si ti gledao momak bez greske odigrao obe utakmice za Hodzica doktor fudbala, a normalno da je izasao zbog takticki razloga momak je vrh za svoje godine jos igra i poziciju koja mu nije primarna, on nije stoper nego def vezni a moze igrat vise pozicija 19 godina.Vidim Dilaver imao sigurno 7 suteva 5 asist

Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 11 lis 2025, 22:11, ukupno mijenjano 4 puta.
Do kraja sezone smo na drugom mjestu sigurno.
Krila su nam bila očajna a Jamakovic pogotovo.
Durmis je bio bolji od Jamakovica al i on je taraba bio,neko je bio u pravu da mi ne znamo napravit penal.
Durmisa onaj obara u 16,čist penal sudija je kreno svirat ja mislim,ali ne Durmis ustaje i suta preko gola.
Pratio sam Regoja u tom trenutku,čovjek je se bio iznerviro ko nikad dosad,imo je Durmis sreće što ga nije izveo tad odma.
Durmis je bio bolji od Jamakovica al i on je taraba bio,neko je bio u pravu da mi ne znamo napravit penal.
Durmisa onaj obara u 16,čist penal sudija je kreno svirat ja mislim,ali ne Durmis ustaje i suta preko gola.
Pratio sam Regoja u tom trenutku,čovjek je se bio iznerviro ko nikad dosad,imo je Durmis sreće što ga nije izveo tad odma.
-
Podržavam! Babic je odličan igrač, s obzirom da mu je druga prvenstvena utakmica u seniorskom dresu u odnosu na Hodzica dosta stabilniji i sigurniji.Cinvict35 je napisao/la: ↑11 lis 2025, 22:06Neznam sta si ti gledao momak bez greske odigrao obe utakmice za Hodzica doktor fudbala, a normalno da je izasao zbog takticki razloga momak je vrh za svoje godine jos igra i poziciju koja mu nije primarna, on nije stoper nego def vezni a moze igrat vise pozicija 19 godina.