NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Zamorano
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Karte za rukomet Celje za evropske utakmice
online ko kupi 8 eura
cetvrtak i petak pred utakmicu mogu se karte kupiti po cijeni od 10 eura al online ta dva dana ne mozes kupiti
i subota na dan utakmice 12 eura!
Pa izvolite ko kako voli!
I kod nas treba 8 km do pocetka tekme ,10 km ako je tekma pocela i mrs nabit ga jos u dupe špicom sto kasni :mrgreen:
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Zamorano je napisao/la: 10 lis 2025, 15:57 Karte za rukomet Celje za evropske utakmice
online ko kupi 8 eura
cetvrtak i petak pred utakmicu mogu se karte kupiti po cijeni od 10 eura al online ta dva dana ne mozes kupiti
i subota na dan utakmice 12 eura!
Pa izvolite ko kako voli!
I kod nas treba 8 km do pocetka tekme ,10 km ako je tekma pocela i mrs nabit ga jos u dupe špicom sto kasni :mrgreen:
Eh upravo to. Kako bih volio da ovo moze i kod nas. Kad bi to vidjeli ovi nasi sto imaju zmije u novcanicima, a Bgm ima ih bas puno, najveca guzva za karte bi bila cim se puste karte. Samo da se prođe jeftinije :lol:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Niko se nece odvojiti od hladne pive u Avantiju :D pa onda pet minuta pred tekmu trci i da mu je odmah uci
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

slika

Hajde Zenica :srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

https://www.facebook.com/share/v/15RBN5Mpn8/

Hajmo ovo izšejrovati :D , dijeliti, kačiti na storije i slično neka ode viralno na 50 000 pregleda :mrgreen:

Kad sutra Zenica prekuca :lol:
Cr7legia
12. igrač

Post Postao/la Cr7legia »

Znam da je off topic, evo Riki je zaigrao u prvoj postavi :rock: 🇧🇦🇧🇦
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

slika

Danas je dan za Čelik ‼

Večeras u 18 sati svi putevi vode na Bilino polje! Vrijeme je da napunimo stadion!

Apelujemo na navijače da ranije obezbijede ulaznice i da na vrijeme dođu na stadion, da se ne bi stvarale gužve na prodajnim mjestima i ulazima na stadion.

Ulaznice možete kupiti na redovnim mjestima:
▪️Club Bonobo
▪️Caffe Šibica
▪️Caffe Avanti

Naravno, tu je i online opcija koja će biti aktivna do početka utakmice ⬇️
🔗 https://nkcelik.ba/shop/
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

3.OOO - 3.5OO
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

RubikovaKocka je napisao/la: 11 lis 2025, 12:28 3.OOO - 3.5OO
Karte ili delegat?
Ja bih bio zadovoljan s 1800-2000 karata i 350 sezonskih koje udju otprilike. S tom brojkom delegat pise 3000-3500. S toliko prodanih karata pisat ce 5 ili 6 hiljada sto je skoro pa nezamislivo.
Danas borbom do 3 boda. Ako je Marin spreman da starta ja bih probao s njim u vezi, a Maseticem na beku. Jeste Masetic los lijevi bek, ali moramo nekoga zrtvovati. Babic-Hodzic tandem na duplom pivotu bi mogao zgaditi igru zenickoj publici koja plati kartu da bi gledala tiki taku, a ne iz ljubavi prema klubu. Druga je opcija Delic umjesto Masetica gdje se Babic vraca na stopera, a Marin ostaje bek.
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Nije Hodzic bio los na beku, prva mu tekma haman bila u startnoj postavi.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Brotherze
12. igrač

Post Postao/la Brotherze »

Rz88 je napisao/la: 11 lis 2025, 12:38
Karte ili delegat?
Ja bih bio zadovoljan s 1800-2000 karata i 350 sezonskih koje udju otprilike. S tom brojkom delegat pise 3000-3500. S toliko prodanih karata pisat ce 5 ili 6 hiljada sto je skoro pa nezamislivo.
Danas borbom do 3 boda. Ako je Marin spreman da starta ja bih probao s njim u vezi, a Maseticem na beku. Jeste Masetic los lijevi bek, ali moramo nekoga zrtvovati. Babic-Hodzic tandem na duplom pivotu bi mogao zgaditi igru zenickoj publici koja plati kartu da bi gledala tiki taku, a ne iz ljubavi prema klubu. Druga je opcija Delic umjesto Masetica gdje se Babic vraca na stopera, a Marin ostaje bek.
Pa valjda ce Smajlovic lijevog beka igrati, rekose da se oporavio. Nek on i Marin po poluvrijeme odigraju na lijevom beku i super. Nema potrebe petljati s Maseticem tamo lijevo a posebno ne sa Delicem.
A mislim da je rizicno krenuti sa Babicem i Hodzicem ispred stopera, radije Kalesica stavit sa nekim od njih dvojice.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Brotherze je napisao/la: 11 lis 2025, 12:54
Rz88 je napisao/la: 11 lis 2025, 12:38
Karte ili delegat?
Pa valjda ce Smajlovic lijevog beka igrati, rekose da se oporavio. Nek on i Marin po poluvrijeme odigraju na lijevom beku i super. Nema potrebe petljati s Maseticem tamo lijevo a posebno ne sa Delicem.
A mislim da je rizicno krenuti sa Babicem i Hodzicem ispred stopera, radije Kalesica stavit sa nekim od njih dvojice.
To je ta opcija Delic, Kalesic i Hodzic veza, stoperi Hora i Babic, a lijevo Masetic/Nedim/Marin u zavisnosti tko je koliko spreman.
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

NK Čelik Zenica

Doručak i kafa su prošli, a spremamo se za šetnju pa ćemo na ručak.

Nakon toga, uzimamo šal, oblačimo dres i krećemo na utakmicu. Ne zaboravite, utakmica počinje u 18:00, a treba da na tribinama budete bar 10 minuta ranije, da igračima date dodatnu podršku i pripremite se za himnu.

Vrijeme će biti svježe sa temperaturom od oko 15 stepeni, ali bez kiše.

Apelujemo na navijače da ne unose alkohol na tribine, a danas će biti pojačane kontrole na ulazima zbog očekivane velike posjete.

Vidimo se na Bilinom. Zenico, vrijeme je da napunimo stadion!

slika
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

Sto se tiče Viteza samo ću napisati napad dobar odbrana katastrofa. Malo nek se publika digne i pritisne kao i igrači sa presingom oni su gotovi. Znam da ima mnogo prijateljski i rodbinski veza izmedju ova dva kluba ali ovih 90 minuta su nam smrtni neprijatelji. 3 boda su 3 boda, bila Sloboda bio Vitez. Ovo nam odredjuje i Tešanj i daljnji tok sezone. Poslije utakmice mogu pozdravi i čestitke.

Nedostaje nam najbolji i najkreativniji igrač veze Telalović i bit će teško nadomjestiti. Grahovac im je najbolji ubjedljivo igrač i ako se on zaustavi i ova krila Sejmenović i Karalić oni priliku ne mogu stvoriti. Gledao sam ih 4-5 puta od njihovog baražai to treba napasti i nikako se ne braniti protiv takve ekipe. Neka primimo 2 ali ćemo dati 4.

Mnogo ali bas mnogo bitna utakmica, rezuultatski i bodovno a ono što je jos vaznije zbog pozicije na tabeli, posjete, euforija prije meča za prvo mjesto u Tešnju probija sve medijske blokade i ide u prvi plan javnosti pred iduće mečeve. Ne treba ni spominjati kakva bi bila invazija na Tesanj. Svakako će biti ali sa tri boda i direktnim obračunom prvog i drugog to je nesto više.

Neka nam je sretno. Oštro, zenički do kosti. Kako na terenu tako i sa tribina jer tribine kad su u elementu to je odmah gol prednosti.

Sretno Čelik. Napadnite ih.

Očekujem vrhunsku posjetu i podrsku. Oko 4000. Nije toliko ni hladno, srednje. Nema kiše, 18:00. Top.
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Moje neko ocekivanje sto se tice posjete max 3000 dusa. Takav osjećaj imam. Daj Boze da bude i 5000. Mislim da Vitez nema sta traziti na Bilinom.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Odgovori