NK Čelik
Re: NK Čelik
Čestitam @Avenija, prvi moderator foruma Sport bez cenzure 

Tako brate, bilo je i vrijeme
zasluzeno brat Avenija 

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Hvala, neću se puno miješati ni kad dodju malo jače rasprave i prekidati ih, manje uvrede, podjebavanje itd, neka ide sve svojim tokom
, nego isključivo ako bude psovki, prijetnji ili slicno kao što je bio slučaj sa ovim forumašem iz Bihaća koji psuje sve mrtvo zeničko.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
Cestitke Avenija na funkciji novog moderatora i sretno u radu da budes jos bolji i azurniji.
Sto se tice presa sve ocekivano nista posebno ni pitanja ni price Regoja i Kalesica a sutra treba sve ucinit da pobijedimo pred Tesanj i mozda na toj utakmici cak preuzmemo prvo mjesto ali prvo dobit Viteza.
Nadam se posjeti slicnoj kao protiv Stupcanice ,trebalo bi tako bit a sto se tice ulaska nece se to nikad promijenit daj boze taman kad bi imali 100 ulaza ,to je navika i hajd,nije ni meni jasno ,ok kad neko zakasni ili jedva stigne ali ko moze pa dodji ranije pola sata udji jebemu prije himne a ne ulaze i kad pocne utakmica.jos 15 minuta.
Sto se tice presa sve ocekivano nista posebno ni pitanja ni price Regoja i Kalesica a sutra treba sve ucinit da pobijedimo pred Tesanj i mozda na toj utakmici cak preuzmemo prvo mjesto ali prvo dobit Viteza.
Nadam se posjeti slicnoj kao protiv Stupcanice ,trebalo bi tako bit a sto se tice ulaska nece se to nikad promijenit daj boze taman kad bi imali 100 ulaza ,to je navika i hajd,nije ni meni jasno ,ok kad neko zakasni ili jedva stigne ali ko moze pa dodji ranije pola sata udji jebemu prije himne a ne ulaze i kad pocne utakmica.jos 15 minuta.
Sad si u bojama sdaAvenija je napisao/la: ↑10 lis 2025, 12:02 Hvala, neću se puno miješati ni kad dodju malo jače rasprave i prekidati ih, manje uvrede, podjebavanje itd, neka ide sve svojim tokom, nego isključivo ako bude psovki, prijetnji ili slicno kao što je bio slučaj sa ovim forumašem iz Bihaća koji psuje sve mrtvo zeničko.

Nismo obojeni stranačkiRedbull je napisao/la: ↑10 lis 2025, 12:56Sad si u bojama sdaAvenija je napisao/la: ↑10 lis 2025, 12:02 Hvala, neću se puno miješati ni kad dodju malo jače rasprave i prekidati ih, manje uvrede, podjebavanje itd, neka ide sve svojim tokom, nego isključivo ako bude psovki, prijetnji ili slicno kao što je bio slučaj sa ovim forumašem iz Bihaća koji psuje sve mrtvo zeničko.
![]()
Obojeni smo zenički

Apsolutno se slažem bati,ali po meni na zapadu trebaju biti 2 ili 3 osobe koje prodaju karte.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 lis 2025, 12:36 Cestitke Avenija na funkciji novog moderatora i sretno u radu da budes jos bolji i azurniji.
Kad je gužva teško je 1 covjek prvo sto je tom čovjeku teško a plus sto narod kasno udje.
Mislim da se to treba rasteretiti malo.
- BatistutA19
Ne znam je li to sad dodatni trosak za klub to oni znaju ali vala sad nije ko prije ,budu pustene karte nekoliko dana prije utakmicu ,imas po kaficima i plus imas on line karte kupit ali to je ta nasa navika sve bi minut do 12 i na utakmicu i na poso.i na autobus i u kupovinu .Imas 3 dana do utakmice i ti cekas posljednju minutu da udjes .Na himni puno fali naroda i onda pocne utakmica hodaju ulaze traze mjesta moras se sklanjat da neko prodje .Mi kad bi 100 ulaza imali i 100 prodajnih mjesta neki bi opet tako .R0B1J4SH je napisao/la: ↑10 lis 2025, 14:20Apsolutno se slažem bati,ali po meni na zapadu trebaju biti 2 ili 3 osobe koje prodaju karte.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 lis 2025, 12:36 Cestitke Avenija na funkciji novog moderatora i sretno u radu da budes jos bolji i azurniji.
Kad je gužva teško je 1 covjek prvo sto je tom čovjeku teško a plus sto narod kasno udje.
Nisam zapazao posto imam sezonsku, sli zar se ne prodaju karte na cosku zapada i juga u onoj trafici? Bude li covjek izmedju istoka i juga koji prodaje karte?
Cini mi se da sam vidio da je jedan covjek prodavao ispred Celicnog zida karte (ako na njjega mislis).
Ali , slazem se sa Batijem, danas imas bas izbor sto se tice kupovine, i online i kafici i na cesti, dva tri dana prije tekme. Za ovo raje sto dodje i vise nego dovoljno da se ne stvara guzva. Jbt prije je 10.000 dolazilo, karte kupovane na dan utakmice kod par prodavaca, pa se raja nije bunila
Cini mi se da sam vidio da je jedan covjek prodavao ispred Celicnog zida karte (ako na njjega mislis).
Ali , slazem se sa Batijem, danas imas bas izbor sto se tice kupovine, i online i kafici i na cesti, dva tri dana prije tekme. Za ovo raje sto dodje i vise nego dovoljno da se ne stvara guzva. Jbt prije je 10.000 dolazilo, karte kupovane na dan utakmice kod par prodavaca, pa se raja nije bunila

Samo Čelik zenički !!!
-
Sibica i Avanti su 2 min hoda od stadiona + online.R0B1J4SH je napisao/la: ↑10 lis 2025, 14:20Apsolutno se slažem bati,ali po meni na zapadu trebaju biti 2 ili 3 osobe koje prodaju karte.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 lis 2025, 12:36 Cestitke Avenija na funkciji novog moderatora i sretno u radu da budes jos bolji i azurniji.
Ne moze me niko ubijediti da 3 prodajna mjesta u krugu 2 min hoda nisu dovoljna taman da nas je 10 hiljada a ne 2 hiljade. To je do nas i sto svi dolazw 5 do 12. Ja licno sam plafon pola sata prije vec na tribini a ovi sto se zale na guzve tad krecu iz stana. Svako ce proci pored nekog prodajnog mjesta u dva dana prije utakmice. Kupis kartu i rijesen problem. Nije ovo upucwno twbi nego generalno govorim. Dzaba 10 ljudi da prodaje ako ce doci hiljadu ljudi i ocekivafi da kupi kartu 5 min prije pocetka utakmica.
Mislim da samo treba raja da se navikne da sad dolazi cca 500 700 lhudi vise nego proslih godina i da su vexe guzve. Prvi ja sam u kantonu dolazio 3 min prije utakmixe i nikad nisam kasnio. Sad je vec malo drugacije i drago mi je zbog toga
- BatistutA19
Ma to je stvar navike takvi kasne i na poso i na utakmicu i na autobus i kad se sa nekim dogovore na kafu i bilo gdje ,tacno minuta do Avantija i Sibice i ti zakasnis a da ne pricas on line i sve to 3 dana prije utakmice.
Ja recimo isto ne volim kasnit nigdje ni na kafu ni na utakmicu e jedino covjek ako te nesto spreci pa zakasnis,ma .I ja imam sezonsku ali prije recimo 10 god nisam imo sezonsku imo samo clansku Robijasa i iso samo na Jug ,sezonsku kupio kad je Turcin doso i oni belaji oko kluba ne znam jesam li 2 utakmice gledo tada i to na pocetku ..
Znaci i vitezani dolaze na utakmicu organizivano ,neka ih bas mi je drago nek uzivaju ljudi.na utakmici ,samo da mi pobijedimo ali maximalno shvatit utakmicu jer oni nisu ni sekunde naivna ekipa i plus zenicana puno u Vitezu.Ako shvate ozbiljno i jako udju u utakmicu ne bi trebalo bit problema a posljednja sa njima u Zenici je bila 2018 god izgubili smo 0-1 ,tako da oprez uz sav respekt prema Vitezu.
Ja recimo isto ne volim kasnit nigdje ni na kafu ni na utakmicu e jedino covjek ako te nesto spreci pa zakasnis,ma .I ja imam sezonsku ali prije recimo 10 god nisam imo sezonsku imo samo clansku Robijasa i iso samo na Jug ,sezonsku kupio kad je Turcin doso i oni belaji oko kluba ne znam jesam li 2 utakmice gledo tada i to na pocetku ..
Znaci i vitezani dolaze na utakmicu organizivano ,neka ih bas mi je drago nek uzivaju ljudi.na utakmici ,samo da mi pobijedimo ali maximalno shvatit utakmicu jer oni nisu ni sekunde naivna ekipa i plus zenicana puno u Vitezu.Ako shvate ozbiljno i jako udju u utakmicu ne bi trebalo bit problema a posljednja sa njima u Zenici je bila 2018 god izgubili smo 0-1 ,tako da oprez uz sav respekt prema Vitezu.
Ovo sam napisao isključivo zato sto sam zakasnio protiv Stupcanice,nisam ni ja znao jer i ja inače dodjem pola sata ranije al eto desi se nekad svima.
I red je bio oko 10 metara i sjećam se da sam uso oko desete minute haman.
A bio sam zaboravio za Sibicu,jebiga ne razmišlja se kad kasniš da ti je samo sto brze
I red je bio oko 10 metara i sjećam se da sam uso oko desete minute haman.
A bio sam zaboravio za Sibicu,jebiga ne razmišlja se kad kasniš da ti je samo sto brze

Karte za rukomet Celje za evropske utakmice
online ko kupi 8 eura
cetvrtak i petak pred utakmicu mogu se karte kupiti po cijeni od 10 eura al online ta dva dana ne mozes kupiti
i subota na dan utakmice 12 eura!
Pa izvolite ko kako voli!
I kod nas treba 8 km do pocetka tekme ,10 km ako je tekma pocela i mrs nabit ga jos u dupe špicom sto kasni
online ko kupi 8 eura
cetvrtak i petak pred utakmicu mogu se karte kupiti po cijeni od 10 eura al online ta dva dana ne mozes kupiti
I kod nas treba 8 km do pocetka tekme ,10 km ako je tekma pocela i mrs nabit ga jos u dupe špicom sto kasni

-
Eh upravo to. Kako bih volio da ovo moze i kod nas. Kad bi to vidjeli ovi nasi sto imaju zmije u novcanicima, a Bgm ima ih bas puno, najveca guzva za karte bi bila cim se puste karte. Samo da se prođe jeftinijeZamorano je napisao/la: ↑10 lis 2025, 15:57 Karte za rukomet Celje za evropske utakmice
online ko kupi 8 eura
I kod nas treba 8 km do pocetka tekme ,10 km ako je tekma pocela i mrs nabit ga jos u dupe špicom sto kasni![]()