Hvala ti na ovoj informaciji.

Da nisi napisao vjerovatno bi ostao bez ovog historijskog dresa ali evo uspio sam stići.

Hvala ti na ovoj informaciji.
Sve si fino objasnioAvenija je napisao/la: ↑09 lis 2025, 13:32 Ja cu samo napisati jedno zapažanje sa prošle utakmice a to se dešava vrlo često. Svi klubovi koji imaju svoju himnu koju pjevaju prije samog meča publika im udje 5-10 minuta ranije i svi pjevaju zajedno himnu. Šta se kod nas dešava. Zadnja utakmica. Ne da je pola zapada još vani na kapijama pa i u 19:05 i nekad do 19:10 nego ni na jugu ne udju svi koja je Ultras tribina sa 200-300 ljudi tako da našu himnu koja je svetinja koja bi trebala biti svetinja jednom Čelikovcu pjeva 50% ljudi od cjelokupne posjete. I klub i navijaci bi trebali skrenuti pažnju na ovo, moze se vala doci 15 minuta ranije a ne da stima tačno u minut i onda se zaguzva na samo 3000 ljudi i ulazi do 10 minute.
Što se tiče najave i marketinga za ovu utakmicu ja sam zadovoljan do sada, vidi se trud, digla se stepenica za jedan nivo. Medjutim sada ova dva dana treba još jače. Neka posjeta treningu, video, izjave, poziv video na utakmicu par igrača kao sa Telalovićem, medicinski bilteen većinu naziva. Najavi press da se zna kada je kao svugdje. To je do kluba sto moze a vala i navijaci i simpatizeri i svi mogu mnogo više. Mogu se podrzavati vise objave kluba, šerovati na storije na naslovnice ako nista da ode do što većeg broja ljudi reklama utakmice.
Onda moras biti svjestan da imas kao i svaki klub svijeta barem 30% publike starije od 50 godina koji nisu prisutni na mrežama. Plakati, pozivi, radio, prica po gradu, svako ima komšije po zgradama, idemo li komšija Čelika gledati i tako.
Sve je to Željo iskoristio i koliko su se svi zajedno cimali to je nestvarno i zato su uspjeli doći do 9500 prosjeka već dvije sezone a Čelik potencijal je ogroman i nevjerovatan također.
Još ako rezultati nastave ovako pa da uzmemo Vitez ovi u Tešnju ne bi znali šta ih je snašlo sto nikad nisu vidjeli u životu. Došlo bi 1000 ljudi iz Zenice. Čelik domaćin.![]()
Šteta sto Šero pauzira da zakuha odmah u prvoj minuti opet, jer kad se digne tlak i živac zapadu u nabrijanoj atmosferi Čelik već ima gol prednosti sa tribina![]()
Hajde Zenico prepoznaj trenutak, potrebna si Čeliku.![]()
Polako i tome ce doc kraj. Vidjeces kad se poveca ako Bog da broj publike na 3 ili 4k plus pa dodje 15 minuta prije utakmice pa udje u 30. minuti, pa tako opet sljedecu tekmu, pa ce onu trecu doc sat vremena ranije.phillies je napisao/la: ↑09 lis 2025, 13:56 Sto se tice ovog prvog sto navodis, to je samo zato sto nam je publika takva kakva je. Svi dodju 10-15 minuta prije pocetka i svi hoce da udju odjednom. Klub je jos koliko je mogao pojednostavio ulaz, a da opet ima neku kontrolu ulaska gledalaca.
Obicno dodjem 20-30 minuta ranije i skoro nikad ne bude guzve...dok nadjes mjesto, malo s rajom popricas, vakat je za himnu.
Al nasem narodu prije ce metar u g.... u nego cenat u glavu.
A sto se tice najave i pozivanja, treba trubiti i trubiti, nekad biti i dosadan, ali mora se ljudima vratiti navika odlaska na Bilino kad igra Celik, a poslije sve ce ici lakse i svojim tokom.