NK Čelik

Ali45

Re: NK Čelik

Post Postao/la Ali45 »

Čelik-Posušje,možemo dalje
c'mon likČe
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ako ništa da razmjerimo kurac sa prmeijerligašem.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Posusje u Zenici 😁😁😁,Sloboda izvuce Zeljeznicar u Tuzli ...Jedino sto nam prednost malo domaci teren i Posusje ce batalitt Kup ,oni ce se vise preusmjerit na ligu a igracki su kvalitetniji.Sto se tice posjete nije atraktivan za derbi navijace i jos ako bude kisa neka i hladno nece to bit vise neg sto je sa Stupcanicom bilo.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Dobro je samo sto igramo kući i što nije Borac ili Zrinjski.Sad ovo može se proći.Publike ce bit tu neđe ko i do sada moze bit nijansu više.
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Bati ne palamudi. Zaboravio si da su ispali iz lige. Yebote Posusje nije Barca. Ovo trebamo i moramo proci, nema izgovora.
moSa likCe
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Juzni Front 1988 je napisao/la: 07 lis 2025, 13:13 Bati ne palamudi. Zaboravio si da su ispali iz lige. Yebote Posusje nije Barca. Ovo trebamo i moramo proci, nema izgovora.
Kako su ispali kad igraju😁😁 i da su igrali baraz bez problema bi ostali i prosli bilo koga.Moze se proci jne kazem jer njima cak je i nebitan Kup i bitnija je liga ,ma ima bolan razlike u kvalitetu izmedju Wwin lige i 1 lige .Nama je Zrinjski onda bez problema mogo dat 10 najmanje da nije zakocio u 2 poluvremenu ,doduse jesu oni prvaci ali i ovi dole su kvalitetniji ,vidio si Slobode kad je usla boda ne mogu uzet.
Smanjit ce se razlika kad se ujedine entitetske lige i recimo bude liga 12 .Uzmi Celik sutra da udjes ko moze igrat u prvih 11 reslno nemas 3 igraca .,onda koji to igrac iz 1 lige otiso u Wwin ligu da je standardan mozda onaj iz Stupcanice crnac u Zelji,vidio si Sivca,gdje Tabakovic .Treba bit realan!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Nemoj da se zavaravamo, Posusje je kvalitetnije, sve zavisi u kakvom ce sastavu doci u Zenicu i u kakavom cemo mi biti stanju, ima jos dosta do utakmice. Uglavnom ako budemo kompletni uz veliku podrsku s tribina i korektno sudjenje mozemo se nadati i prolasku.
admin
Site Admin

Post Postao/la admin »

Treba tražit izuzeće Maida na utakmici u subotu :lol:
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

admin je napisao/la: 07 lis 2025, 14:00 Treba tražit izuzeće Maida na utakmici u subotu :lol:
Mene strah pogodit ce ga neko na zapadu ako bude skako i galamio na sudije a da ne kazem ako Vitez zabije :)
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Regoje je dao intervju malo opširniji za onaj tamo portal pa ko želi ima šta čitati.
Stadion Bilino polje je ove sezone jedan od najposjećenijih bh. stadiona. Zenica i navijači Čelika su očigledno željni dobrih rezultata i igara. Koja je vaša poruka za njih?

„Dobro ste rekli, svi su željni dobrih igara i rezultata u Zenici. Mi imamo ogromnu podršku i na gostujućim utakmicama, gdje god igramo imamo podršku iza naših leđa.

Imamo fantastičnu podršku, daju nam vjetar u leđa i kad nas ide i kad nas ne ide. To je jako važno za sve nas. Ja se nadam ovu Kup utakmicu, ali i svaku narednu da će dolaziti još više navijača.

Navijači su snaga Čelika, a ja se nadam se da će u Kupu prirediti spektakl. Oni koji nisu dolazili, nadam se njihovom dolasku. Želimo doći do naših rezultata sa njima, a ova podrška sasvim sigurno mnogo znači svima nam“, završio je Regoje
.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Bio bi red da klub na drustvenim mrezama oda pocast Halidu. Kada vec necemo zbog sebe, onda barem da pratimo ostale klubove pa cak i Stupcanicu i Gosk koji su prije nas objavili.
habuba

Post Postao/la habuba »

Kakve veze ima jedan pjevac s klubom? Ne moramo sve pratiti majka mu stara. Uz duzno postovanje (mislim da je bio izvrstan umjetnik) ali ne vidim poveznicu njega i kluba.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Avenija je napisao/la: 07 lis 2025, 14:58 Regoje je dao intervju malo opširniji za onaj tamo portal pa ko želi ima šta čitati.
Stadion Bilino polje je ove sezone jedan od najposjećenijih bh. stadiona. Zenica i navijači Čelika su očigledno željni dobrih rezultata i igara. Koja je vaša poruka za njih?

„Dobro ste rekli, svi su željni dobrih igara i rezultata u Zenici. Mi imamo ogromnu podršku i na gostujućim utakmicama, gdje god igramo imamo podršku iza naših leđa.

Imamo fantastičnu podršku, daju nam vjetar u leđa i kad nas ide i kad nas ne ide. To je jako važno za sve nas. Ja se nadam ovu Kup utakmicu, ali i svaku narednu da će dolaziti još više navijača.

Navijači su snaga Čelika, a ja se nadam se da će u Kupu prirediti spektakl. Oni koji nisu dolazili, nadam se njihovom dolasku. Želimo doći do naših rezultata sa njima, a ova podrška sasvim sigurno mnogo znači svima nam“, završio je Regoje
.
Nemoj nam tih jazavaca po ovom forumu
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Sa 4500 ljudi u subotu preskaćemo Sarajevo i drugi smo po posjeti u državi a na prostoru Jugoslavije preskaćemo Sarajevo i Maribor i idemo na 8 mjesto po gledanosti što je nestvarno za ipak jednu nizu ligu i protivnike sa kojim igramo..

Hajde Zenico, hajde Čelikovci :grljenje:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Avenija je napisao/la: 08 lis 2025, 10:33 slika

Sa 4500 ljudi u subotu preskaćemo Sarajevo i drugi smo po posjeti u državi a na prostoru Jugoslavije preskaćemo Sarajevo i Maribor i idemo na 8 mjesto po gledanosti što je nestvarno za ipak jednu nizu ligu i protivnike sa kojim igramo..

Hajde Zenico, hajde Čelikovci :grljenje:
Ako prebacimo rekord po broju prodatih ulaznica, delegat pise sigurno 4500. Ovakav niz bez poraza ako nije dovoljan onda ne znam sta jeste. Polako se vraca nada i ja ocekujem sve bolju i bolju posjetu. S dosta ljudi koji su simpatizeri sam pricao i vidim da se polako vracaju na stadion. Super je nasa baza od cca 1000 1500 ali moramo vratiti simpatizere jer je njihova brojka puno veca.
Odgovori