KUP: Čelik - Posušje
KUP: Čelik - Posušje
Sutra, 7.10 je žrijeb kupa BiH. U slučaju da izvučemo premijerligaša bili bi domaćini. U slučaju ekipe iz prvih liga fbih i rs, možemo biti domaćini ili gosti, a u slučaju niželigaša, išli bi u goste. Potencijalni protivnici:
FK BORAC Banja Luka, FK BSK Banja Luka, FK CRNI VRH Jaružani, FK FAMOS Hrasnica, NK GOŠK Gabela, OFK GRADINA Srebrenik, HNK GRUDE Grude, HNK KRUŠEVO Kruševo, NK JEDINSTVO Bihać, FK LAKTAŠI Laktaši, FK LEOTAR Trebinje, FK MAJEVICA Lopare, ŠD NAPREDAK Matići, HŠK POSUŠJE Posušje, FK RADNIK Bijeljina, FK RADNIK Hadžići, FK ROMANIJA Pale, FK RUDAR PRIJEDOR Prijedor, FK SARAJEVO Sarajevo, FK SLAVIJA Istočno Sarajevo, FK SLOBODA Tuzla, FK TEKSTILAC Derventa, NK SLATINA Bašigovci, FK SLOGA DOBOJ Doboj, NK STUPČANICA Olovo, NK ŠIROKI BRIJEG Široki Brijeg, FK TUZLA CITY Tuzla, FK VELEŽ Mostar, HŠK ZRINJSKI Mostar, FK ZVIJEZDA 09 Bijeljina, FK ŽELJEZNIČAR Sarajevo.
FK BORAC Banja Luka, FK BSK Banja Luka, FK CRNI VRH Jaružani, FK FAMOS Hrasnica, NK GOŠK Gabela, OFK GRADINA Srebrenik, HNK GRUDE Grude, HNK KRUŠEVO Kruševo, NK JEDINSTVO Bihać, FK LAKTAŠI Laktaši, FK LEOTAR Trebinje, FK MAJEVICA Lopare, ŠD NAPREDAK Matići, HŠK POSUŠJE Posušje, FK RADNIK Bijeljina, FK RADNIK Hadžići, FK ROMANIJA Pale, FK RUDAR PRIJEDOR Prijedor, FK SARAJEVO Sarajevo, FK SLAVIJA Istočno Sarajevo, FK SLOBODA Tuzla, FK TEKSTILAC Derventa, NK SLATINA Bašigovci, FK SLOGA DOBOJ Doboj, NK STUPČANICA Olovo, NK ŠIROKI BRIJEG Široki Brijeg, FK TUZLA CITY Tuzla, FK VELEŽ Mostar, HŠK ZRINJSKI Mostar, FK ZVIJEZDA 09 Bijeljina, FK ŽELJEZNIČAR Sarajevo.
Re: KUP: Čelik - ?
Cini mi se da bi u ovom momentu Velez na Bilinom bilo sasvim zadovoljavajuci protivnik. Kao prvo dovoljno je dobar protivnik da bi privukao solidan broj gledalaca, a opet nije toliko nadmocan (bar gledajuci trenutno stanje u odnosu na ostale PL ekipe), te da bi se Čelik mogao "ponosati" sa njim. Ne kazem da mozemo pobjediti, ali bar ne bi dozivjeli neki ubjedljiv poraz. Mada ni Sarajevo ne bi bilo lose

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Samo da se Zrinjski ne ponovi hehe. Mozda bi nam Velez odgovarao, doslo bi nasih a i njihovih navijaca a nisu prejaki da nas nakantaju 5 razlike.
Samo da ne bude neko glupo gostovanje poput Laktasa npr, gdje bi vjerojatno zijanili a plus nista ne zaradimo
Samo da ne bude neko glupo gostovanje poput Laktasa npr, gdje bi vjerojatno zijanili a plus nista ne zaradimo
Ono sa Zrinjskim se nebi ponovilo nema sanse!Tad smo bas bili izgubljeni,lose vodjeni od strucnig staba.. Pa u BL smo super odigrali i izgubili previsoko sa mnogo losijim timom uz sudijsku kradju! Jakog protivnika prizeljkujem,da napunimo Bilino I vjerujem da se nebi osramotili uopste!Brotherze je napisao/la: ↑06 lis 2025, 14:01 Samo da se Zrinjski ne ponovi hehe. Mozda bi nam Velez odgovarao, doslo bi nasih a i njihovih navijaca a nisu prejaki da nas nakantaju 5 razlike.
Zeljo ili Sarajevo, to bi napunilo nas stadion, ispadnemo, ali poginemo na terenu i svi zadovoljni.
Velez u trenutnoj formi nije favorit u Zenici, pod uslovom da nam se svi povrijedjeni oporave
Velez u trenutnoj formi nije favorit u Zenici, pod uslovom da nam se svi povrijedjeni oporave
Ako je Velež u takvom stanju onda bi bili taman protivnik

I onda bi mogli Želju ili Sarajvo
Daj nam Posusje na Bilinom!
Da vidimo imali nade za opstanak ako uletimo u PL
Da vidimo imali nade za opstanak ako uletimo u PL

Igrali smo protiv Sarajeva, Borca, Zrinjskog, daj tog željkana da zakucamo 10 000 ulaznica 

Prvo pa musko
Bravo Zamorano.

Samo Čelik zenički !!!
Nije toliko ni lose, taman da vidimo na cemu smo 

I to je to od gledanja žrijeba 

Eto ti

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA