Nije bilo ni realno ocekivati od njega da probija na beku, ali bio je u napadu, imao par suteva i dobrih lopti je dao. U odbrani mu se nema sta reci, odigrao vrhunski. Momak koji je dosao iz Gornjeg Vakufa, ne znam ni koju ligu igraju, uspio se nametnuti i pokazao da nije djaba dosao.
7.kolo: NK Jedinstvo - NK Čelik (04.10.2025)
Re: 7.kolo: NK Jedinstvo - NK Čelik (04.10.2025)
Mašetić je jedan od 3-4 naša igrača koji ima fizicke predispozicije da igra Premijer ligu. Ako ovu sezonu spoji do kraja napredovati će jos abnormalno. Što iskustvom što fizikom i genetikom koja mu besprijekorna.
Za svoje godine nerealno miran u situacijama pod pritiskom.
Samo da ga neureknemo. Nastavi momčino samo tako.
Durmiša kasno uvodi a vidim da je zapet i nabrijan ko puška. Treba mu više vremena. Evo sada šanse da starta protiv Viteza.
Za svoje godine nerealno miran u situacijama pod pritiskom.
Samo da ga neureknemo. Nastavi momčino samo tako.
Durmiša kasno uvodi a vidim da je zapet i nabrijan ko puška. Treba mu više vremena. Evo sada šanse da starta protiv Viteza.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cestitke igracima na bodu i vazno je da se niko nije povrijedio. Kad sam ja pisao da igra vise Masetic kad se glupi krmak Bajramovic maximalno forsirao!!! Masetic i Telalovic najbolji,Telalovic je bolji od Varde 400 puta! Nadam se povratku Smajlovica a Vardo i ne treba. Teren grozan za bilo sta odigrat. Domacin se trudio i mogu biti vise zadovoljniji bodom. Niko nas jos nije nadigrao kao goste.Jaki smo i poslozeni dobro. Protiv Viteza slomiti zahoda Dilavera i pobjediti makar s 1 - 0. Treba samo igrati i gurati svoju igru ovakvom Igrom Italija je svjetska prvenstva osvajala
Robija prekucala ligu i brojnija je u gostima vec sve skupine ove lige zajedno.
Sretan put momcima u povratku kako Robiji tako i igracima.

-
Nezadovoljan bodom!!! Jedinstvo je ekipa koja je mogla i morala dobiti se, nisu imali sutra prema golu kako treba. Riki izdominirao svaka čast
Ovo sto sudije navlače je postalo preocigledno nažalost i nikako nam ne prilici. Regoje opet prekasno pravi izmjene

Ovo sto sudije navlače je postalo preocigledno nažalost i nikako nam ne prilici. Regoje opet prekasno pravi izmjene

Idi poravnaj onaj teren! Durmu naseg golmana nisam ni vidio na TV! Jeste jaki ko dijete kad kakibihacusrcu je napisao/la: ↑04 lis 2025, 19:38Jaki 14 na 11 pudlice jedne j.ebo vam vico mameZamorano je napisao/la: ↑04 lis 2025, 19:15 Cestitke igracima na bodu i vazno je da se niko nije povrijedio. Kad sam ja pisao da igra vise Masetic kad se glupi krmak Bajramovic maximalno forsirao!!! Masetic i Telalovic najbolji,Telalovic je bolji od Varde 400 puta! Nadam se povratku Smajlovica a Vardo i ne treba. Teren grozan za bilo sta odigrat. Domacin se trudio i mogu biti vise zadovoljniji bodom. Niko nas jos nije nadigrao kao goste.Jaki smo i poslozeni dobro. Protiv Viteza slomiti zahoda Dilavera i pobjediti makar s 1 - 0. Treba samo igrati i gurati svoju igru ovakvom Igrom Italija je svjetska prvenstva osvajala![]()

Veze nemate!
Sutevi na gol 1!??? I sta hoces!
Na koljena da kleknes i sacekaj da ti usta spermom napunim

https://streamable.com/4keh8u
Znate zašto nama nije 28 godina sviran penal. Jer ga ne znamo iznuditi. Apsolutno je razumiljivo da je Telalović mlad, neiskusan, nije namazan ali ako te neko čupa za ruku sa ledja 3 metra od gola padaš odmah. Rjesavas utakmicu. Penal i crveni a onda ovo poslije Mašićev šut prema golu je 50-50. I moze svirati a i ne. Nije svirao i otisao na stranu Jedinstva.
Mislim da je na Kalesicu bilo sigurno 6 žutih i 1 crveni kako su agresivno igrali kao da im je došao smrtni neprijatelj a ne klub zbog kojeg postoje jos uvijek. I sad su digli takvu hajku da je to za nepovjerovati a za 100 minuta izveli 0 kornera i imali jedan šut ali polako svi ovi rivali od Slobode, Travnika, Jedinstva dolaze u Zenicu na proljeće.
Nas jesenji raspored je najteži od svih.
Znate zašto nama nije 28 godina sviran penal. Jer ga ne znamo iznuditi. Apsolutno je razumiljivo da je Telalović mlad, neiskusan, nije namazan ali ako te neko čupa za ruku sa ledja 3 metra od gola padaš odmah. Rjesavas utakmicu. Penal i crveni a onda ovo poslije Mašićev šut prema golu je 50-50. I moze svirati a i ne. Nije svirao i otisao na stranu Jedinstva.
Mislim da je na Kalesicu bilo sigurno 6 žutih i 1 crveni kako su agresivno igrali kao da im je došao smrtni neprijatelj a ne klub zbog kojeg postoje jos uvijek. I sad su digli takvu hajku da je to za nepovjerovati a za 100 minuta izveli 0 kornera i imali jedan šut ali polako svi ovi rivali od Slobode, Travnika, Jedinstva dolaze u Zenicu na proljeće.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Najzanimljivije na cijeloj utakmici u Bihaću (isječeno sa MYtv highlight meča)!

-
Faul i ruka. Cist penal. Ako nas je vec htio pogurati, ovo je morao sviratiAvenija je napisao/la: ↑04 lis 2025, 20:37 https://streamable.com/4keh8u
Mislim da je na Kalesicu bilo sigurno 6 žutih i 1 crveni kako su agresivno igrali kao da im je došao smrtni neprijatelj a ne klub zbog kojeg postoje jos uvijek. I sad su digli takvu hajku da je to za nepovjerovati a za 100 minuta izveli 0 kornera i imali jedan šut ali polako svi ovi rivali od Slobode, Travnika, Jedinstva dolaze u Zenicu na proljeće.Nas jesenji raspored je najteži od svih.
- limvolikce
Jbt koja kolektivna paranoja vezano za ovo suđenje. Od 30 prekršaja možda 3-4 da su bila diskutabilna, ali daleko od toga da ih nije nikako bilo i u ta 3-4. Jednako i nad našim igračima. Gledao sam preko MyTv i kada sam čuo šta priča onaj papak od voditelja i kako potpaljuje šupak (totalno pristrasan u komentarisanju kontra nas), znao sam da će nastati ovakva histerija. Još ove fcb stranice kojekakve, pa nije normalno dokle sve ide. A ljudi najčešće nisu ni provjerili, ni gledali, odmah se lože, čuj nešto porede Čelik s Borcem i tako te gadosti. Jebote, u najmanju ruku da smo dobili dva penala i crveni za domaće i to bez razloga, pa ovakva hajka. Ovaj pritisak se vuče još od Stupčanice, a oni došli mesarski nastrojeni. Znači, igrači ti mogu polomiti ekipu a sudija ne smije dosuditi 30 prekršaja, jer ako dosudi 30 to je navlačenje. Pa jesu li ovi normalni što ovo pišu ili su navikli na klanje u Prvoj ligi pa im malo čudno da se svira faul čak i kad igrač ne slomi nogu. Svi ovi balvani su i navikli upravo da domaćin ubije boga u gostujućim igračima, a da ih sudije obične ne štite. Sudija jest loš, ali ne zato što je kao nešto nekom štimao, nego što je generalno bio loš i nama i njima (ali je, priznat ćete, bilo i daleko lošijih od ovog), a to što Jedinstvo nije imalo bolju statistiku prije svega je kriv njihov tim koji je očajan i iz tog očaja jedina satisfakcija im je bilo raditi prekršaje, jer po lošem terenu loš igrač je još lošiji. Mi smo za klasu bolji od njih, a njima je bila jedina nada da nas fizičku pokolju i dođu do nekakvih bodova, nije im uspjelo (a to je do sada, nažalost, mnogim uspijevalo) i sad nekakav traže alibi u suđenju!
- Zalayeta22
Treba i ovim bišćanima kad budu dolazili u zenicu sljedeci put fino spomenut familiju, uzu i siru + istuc po nogama. Gamad nezahvalna..
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
Sta tebi bi odjednom bihac, od clanske da zelis pa do tog da nam hebes mrtve, odluci se ne moze jedno i drugo 

Izjednacena utakmica danas na losem terenu. Bili smo za nijansu bolji protivnik nego Jedinstvo. Citava utakmica pruzila je dva smislena suta u okvir koja su napatila gomlmana, a to su sutevi Kalesica i Delica. Mislim da je nedostajalo malo volje i kvalitete za 3 boda. Da smo danas pobijedili, mislim da bi u Tesnju 3 gola dali. Ovako opet ce se ici na 0 pa ako nesto uradimo dobro je.
Regoje opet kasni s izmjenama. Zadnje 3 su bile vise reda radi i da se vrijeme izgubi. Ali i Durmis nisu nista pokazali. Ali negativno, a Durmis lopte nije primio pa se nema sta reci. Kada klupa bude sadrzajnija, treba ranije mijenjati.
Durmo los na ispucavanjima. Babic vodio dosta duela sa Salkanovicem. Vidi se da mu nedostaje utakmica i iskustva, svaki duel bio na granici, ali je izdrzao. Riki se oslobodio. Volio bih vidjeti jos jednom prolazak oko 30 min u njihovom sesnaestercu. Izgledao mi je vrhunski. Kalesic borben, Masetic prolazan, ostali isto korektni.
Sudije nam citavu sezone sude neocekivani dobro. Promijenili su kriterij protiv nas. Realno je sudjenje bilo 60-40 za nas i to u gostima. Nezamislivo.
APEL SAVEZU DA NAM DODJELI DENIJA CATIBOVICA SLJEDECE KOLO DA SE PRESTANE PRICATI O NAMJESTANJU U KORIST CELIKA
Prvi mi je put u Bihacu ove 3 sezone. Dosta lijepog sam cuo, lijep grad i zajednica, a ove sto psuju majke na forumu trajno banovati.
Regoje opet kasni s izmjenama. Zadnje 3 su bile vise reda radi i da se vrijeme izgubi. Ali i Durmis nisu nista pokazali. Ali negativno, a Durmis lopte nije primio pa se nema sta reci. Kada klupa bude sadrzajnija, treba ranije mijenjati.
Durmo los na ispucavanjima. Babic vodio dosta duela sa Salkanovicem. Vidi se da mu nedostaje utakmica i iskustva, svaki duel bio na granici, ali je izdrzao. Riki se oslobodio. Volio bih vidjeti jos jednom prolazak oko 30 min u njihovom sesnaestercu. Izgledao mi je vrhunski. Kalesic borben, Masetic prolazan, ostali isto korektni.
Sudije nam citavu sezone sude neocekivani dobro. Promijenili su kriterij protiv nas. Realno je sudjenje bilo 60-40 za nas i to u gostima. Nezamislivo.
APEL SAVEZU DA NAM DODJELI DENIJA CATIBOVICA SLJEDECE KOLO DA SE PRESTANE PRICATI O NAMJESTANJU U KORIST CELIKA
Prvi mi je put u Bihacu ove 3 sezone. Dosta lijepog sam cuo, lijep grad i zajednica, a ove sto psuju majke na forumu trajno banovati.
-
Ja se izvinjavam za sve uvrede koje su napisane, to su vecins neki balavci. Od stadiona stw dobili aplauz, igraci dobili aplauz, to mogj potvrditi svi vasi navijaci koji su bili tu. Jedini Šero(sero) nije dobio jer je to govno od igraca i to cete se i vi uvjeriti kad tad.
Ovo nije bilo do vas nego do saveza, i niko vama nije nista rekao da ste vi krivi. Mi nismo mogli povezati dva pasa zbog sudije. Znate vi dobro da se igra ne moze napraviti kad ti neko ne da. Prekidao je svaki moguci pokusaj koji moze doci do vaseg gola, sli to se nama sve vraca za prosle sezone koje su uprave radile i zavile klub u crno. Sad kad se krene posteno, ne mozes. To je Bosanski fudbal. Vama sretno dalje, dobrodosli u Bihac kad god
Ovo nije bilo do vas nego do saveza, i niko vama nije nista rekao da ste vi krivi. Mi nismo mogli povezati dva pasa zbog sudije. Znate vi dobro da se igra ne moze napraviti kad ti neko ne da. Prekidao je svaki moguci pokusaj koji moze doci do vaseg gola, sli to se nama sve vraca za prosle sezone koje su uprave radile i zavile klub u crno. Sad kad se krene posteno, ne mozes. To je Bosanski fudbal. Vama sretno dalje, dobrodosli u Bihac kad god
Ja vjerujem da ste izrevoltirani sudjenjem, ali Čelik nista tu nije kriv.Nama se stavlja na teret (neopravdano) i dize se hajka da mi placamo i potkupljujemo sudije, savez itd...Ja cu ti reci da Čelik nikad cistiji i sredjeniji kao klub nije bio nego ovih zadnjih 5 godina.Treba istaci i to da smo i pored sudijskih gresaka koja su bila usmjerena prema oba kluba bili bolji i konkretniji protivnik.Čelik konacno ima tim koji je konkuretan za sami vrh, i to ocito smeta u ocima mnogih navajaca ostalih klubova, prvenstveno mislim na ljude iz Tuzle ali i njih je manjina koji tako razmisljaju.Jer Čelika sto ceka u buducnosti i nije neka tajna.Dok se drugi klubovi budu raspadali mi cemo jos vise rasti.Jer smo klub postavili na zdrave temelje.
Ocigledno je bilo navlacenje u nasu korist, medjutim to se sada pokusava iskoristiti kao da mi kupujemo nesto. Bas smo za toga i da znam da je kupljeno, prvi bi se izclanio iz kluba. Ako smo 6 godina potrosili, da se jebemo sa svakim mogucim selom jos od kantonalne lige i da dodjemo na isto, neka hvala.Nebeskasila je napisao/la: ↑05 lis 2025, 11:03 Ja se izvinjavam za sve uvrede koje su napisane, to su vecins neki balavci. Od stadiona stw dobili aplauz, igraci dobili aplauz, to mogj potvrditi svi vasi navijaci koji su bili tu. Jedini Šero(sero) nije dobio jer je to govno od igraca i to cete se i vi uvjeriti kad tad.
Od vise vas sam cuo da ima tu neki drugi problem i da sudije idu namjerno da vas sjebu. Koliko je tacno ili nije, ne znam. Problem je samo sto se pravi vjestacka hajka, pa manje inteligentni padnu na to. Imali smo primjer sinoc jednog od vas, gdje ovdje djecu psuje i...
Helem nejse, Bihac ostaje kao jedno od drazih gostovanja.