Truhlo molim te budi realan sa predikcijama prodaje karata, znam i ja bih da pređemo 2222, ali protiv Viteza teško, znam da ćemo nekada to preći, ali kad bude vrijeme
Polako sve u svoje vrijeme subota nas čeka za nove pobjede
SVANI SUBOTO
Truhlo molim te budi realan sa predikcijama prodaje karata, znam i ja bih da pređemo 2222, ali protiv Viteza teško, znam da ćemo nekada to preći, ali kad bude vrijeme
Sutra kad zenička kaznena ekspedicija složi 2 komada i donese tri boda, sjetit će se rutonje i ženturače što od Klisa nisu bili na Bilinom da dođu na stadion.
Jest ali ekipa Robijaša
Ne do Bog udesa zakasnili bi hahhahahah... mislim ako stvarno ekipa nije otisla danas to je bas neozbiljnoAvenija je napisao/la: ↑03 lis 2025, 19:01Jest ali ekipa Robijaša![]()
Ne znam iskreno i ja sam jutros pitao, valjda klub objavi ili neko od forumaša ko prati naše igrače na Instagramu..
Ali jesu 99% otišli jer nije realno da krenu ujutro u 6 na utakmicu da bi stigli u 1 tj dva sata prije meča. Zaspali bi na poluvremenu![]()
Hvala Krajisnik!Mii sutra dolazimo,,bice korektno kao I uvijek izmedju nase 2 grupe.
Ev snimak cijele tekme na yt i gledam kad prikaze zapad nemoguce je da ondje nema vise od 2000 gledalaca,nemoguce.Ima sigurno 3000!
Ma nije bilo 3000 na zapadu, oko 2000 je realno. Onaj srednji dio slova E L I izgledaju popunjeno, bio sam na I, pa dole preko 10 redova prazno Č i K prazni skoro i plus još oni dijelovi na kraju skroz.Zamorano je napisao/la: ↑03 lis 2025, 20:09Ev snimak cijele tekme na yt i gledam kad prikaze zapad nemoguce je da ondje nema vise od 2000 gledalaca,nemoguce.Ima sigurno 3000!
Dosta raje je uslo iza 15og minuta a malo u koga sam vidio kartu u rukama.Vecinom neke zenturace ulazile i mladje dobro uhranjene trebe tj. mladje zenturace s balvan nogama!
Jos se uvijek rutonje a posebno zenturace provlace na ulazu!
U usta ih jebem!!!
Hvala puno
Jesu