NK Čelik
Re: NK Čelik
Imal se kad izbrojat koliko je karti prodano? Prije CIK rezultate izbora objavi! Hocel moc se podmiriti majmun Bajramovic od zarade protiv Stupcanice?
Nista, posto na kraju nije otisao u Spaniju, vec je ostao u Turskoj. Cini mi se ds u tom slucaju nema naknade.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Negdje se spominjalo da i u tom slucaju vazi nasa naknada. Sad nisam bas siguran.
Citiram gospodina iz Gracanice. Iako je nama ovo poznato, lijepo je cuti ovakve rijeci, a ova tranzicija Robijasa zadnjih pet, pa i deset godina je pobjeda kao i spasavanje kluba.
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Post Postao/la Marokanci58 » 01 okt 2025, 10:37
Pozdrav svima!
Zatražio sam pristup forumu nakon utakmice Bratstvo-Čelik pa sada nema smisla post. Zato cu napisati ukratko.
Čelik ne pripada ovoj ligi, moramo svi priznati. Bio sam bubnjar za vrijeme zlatnog doba Marokanaca ali onakve navijače kao što Čelik ima Gračanica nije vidjela. Konkretno ja za svojih 58 godina. Svaka vam čast, toliku podrsku davati za jedan klub, vi i Željo zaslužujete da se borite za titulu u WWin ligi kada bi se gledala vjernost i podrška navijača. Ovo su skoro svi komentarisali na nasoj domaćoj tribini. Oduševili ste i kulturom, bez ijedne psovke i samo pjesme Čeliku što je rijetkost.
Ne znam planove Čelika ali bilo bi šteta da propadate više u ovoj ligi. Imate veoma dobru ekipu.
Što se tiće Bratstva ove godine smo lošiji nego inače ali vjerujem da nećemo biti medju zadnje dvije ekipe koje idu u rang ispod.
Che!

Ono kad mediji i stranice koje prate prvu ligu federacije više pišu koliko će biti Robijaša u Bihaću nego o utakmici

Jebiga i jesu visoko ljestvicu postavili, Travnik 2500, Tuzla 300-400, Gračanica 300, sve to daje neku draž svim utakmica i ono što niko nema u ovoj ligi. Tako da me ne čudi zanimanje 3 dana unaprijed koliku će Čelik podrsku imati i u dalekom Bihaću.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
Ma ja nekad iz dosade koji post napisem ,itekako oni citaju sve znaju sta napisem sve razumiju samo se tu prave ludi i jaki a bgm izmedju njih sve ce oni tako i pisat i komentarisat.Sve su oni toga svjesni mada njima nije lahko nemaju oni izbora ,njima je Husic jedina nada a za ostale nit imaju ljudi pametnih zainteresovanih a ni masovnosti navijaca da pokrenu a i svedno im ,.Nisu oni kao mi .Ovo bi samo izguro Zeljo.i mozda Velez a dok.Sarajevo,Borac,Zrinjski su gospoda oni cekaju na gotovo sve.Redbull je napisao/la: ↑01 lis 2025, 00:01Bati je njima terapijaFRLegioen je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 23:53
Stvarno mi je vise preko glave ovih djecijih gluposti I zatezanja na relaciji Zenica- Tuzla.Nit mi mirisu,nit smrde,zaboli me za njh,ali kad vidim na nekim stranicama kako nasi pokusavaju da im objasne neke stvari...Imamo svoj Celik zaboli nas za ostalim!![]()
Ako budemo neporaženi u Tešanj na derbi ide 500 do 1000 sigurno.Avenija je napisao/la: ↑01 lis 2025, 13:17
Ono kad mediji i stranice koje prate prvu ligu federacije više pišu koliko će biti Robijaša u Bihaću nego o utakmici![]()
Jebiga i jesu visoko ljestvicu postavili, Travnik 2500, Tuzla 300-400, Gračanica 300, sve to daje neku draž svim utakmica i ono što niko nema u ovoj ligi. Tako da me ne čudi zanimanje 3 dana unaprijed koliku će Čelik podrsku imati i u dalekom Bihaću.
Jarane ja tamo njima nista ne vjerujem, cak i kad napisu nesto afirmativno, a pogotovo od tek registrovanih clanovaronaldo je napisao/la: ↑01 lis 2025, 12:37 Citiram gospodina iz Gracanice. Iako je nama ovo poznato, lijepo je cuti ovakve rijeci, a ova tranzicija Robijasa zadnjih pet, pa i deset godina je pobjeda kao i spasavanje kluba.
Pozdrav svima!
Zatražio sam pristup forumu nakon utakmice Bratstvo-Čelik pa sada nema smisla post. Zato cu napisati ukratko.
Čelik ne pripada ovoj ligi, moramo svi priznati. Bio sam bubnjar za vrijeme zlatnog doba Marokanaca ali onakve navijače kao što Čelik ima Gračanica nije vidjela. Konkretno ja za svojih 58 godina. Svaka vam čast, toliku podrsku davati za jedan klub, vi i Željo zaslužujete da se borite za titulu u WWin ligi kada bi se gledala vjernost i podrška navijača. Ovo su skoro svi komentarisali na nasoj domaćoj tribini. Oduševili ste i kulturom, bez ijedne psovke i samo pjesme Čeliku što je rijetkost.
Ne znam planove Čelika ali bilo bi šteta da propadate više u ovoj ligi. Imate veoma dobru ekipu.
Što se tiće Bratstva ove godine smo lošiji nego inače ali vjerujem da nećemo biti medju zadnje dvije ekipe koje idu u rang ispod.

Samo Čelik zenički !!!
Ma lik je debil kojeg trebate ignorisat, a ne upustat se razgovor.phillies je napisao/la: ↑01 lis 2025, 14:23Jarane ja tamo njima nista ne vjerujem, cak i kad napisu nesto afirmativno, a pogotovo od tek registrovanih clanovaronaldo je napisao/la: ↑01 lis 2025, 12:37 Citiram gospodina iz Gracanice. Iako je nama ovo poznato, lijepo je cuti ovakve rijeci, a ova tranzicija Robijasa zadnjih pet, pa i deset godina je pobjeda kao i spasavanje kluba.
Pozdrav svima!
Što se tiće Bratstva ove godine smo lošiji nego inače ali vjerujem da nećemo biti medju zadnje dvije ekipe koje idu u rang ispod.cudna dijagnoza je Ledeni.
Che!
-
Bas. Ako uzmu bod u Bihacu, pobjediti Vitez kuci u Tesnju je 5OO+ i havarija, necemo moci stati svi u onaj gostujuci sektor.Truhlo je napisao/la: ↑01 lis 2025, 14:21Ako budemo neporaženi u Tešanj na derbi ide 500 do 1000 sigurno.Avenija je napisao/la: ↑01 lis 2025, 13:17
Ono kad mediji i stranice koje prate prvu ligu federacije više pišu koliko će biti Robijaša u Bihaću nego o utakmici![]()
Hajmo Zenico,svi u Bihac!Dolaze ljudi iz Vozuce,Zavidovica,Banovica...mjenjajte se za smjene ,pokazimo ljubav prema klubu na ovom najudaljenijem gostovanju!
Kažu Bosna mala država a 5 sati ti treba do Bihaća
A dijaspori iz Slovenije ili Austrije 3-4 sata.

A dijaspori iz Slovenije ili Austrije 3-4 sata.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
BROJ PRODATIH ULAZNICA: 1959 (+120 gratis)
BROJ SKENIRANIH ULAZNICA: 1815
Zapad: 1502 Istok: 147 Jug: 81 Kids: 60 Sjever: 25
(+ 315 sezonskih ulaznica)
Opet nismo ni na 2 hiljade nagurali
BROJ SKENIRANIH ULAZNICA: 1815
Zapad: 1502 Istok: 147 Jug: 81 Kids: 60 Sjever: 25
(+ 315 sezonskih ulaznica)
Opet nismo ni na 2 hiljade nagurali