Naravno. Burek ce nas tuzit iduce godine

Naravno. Burek ce nas tuzit iduce godine
Pa bez sporazuma smo vjerovatno dugovali 32.000phillies je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 12:51Avenija je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 12:49 Kod nas izgleda u klubu misaona imenica sporazumno raskinuti ugovor na obostrano zadovoljstvo i razići se. Prvo što ne brukaš klub po medijima i javnosti drugo što ne gubiš povjerenje navijača. Svakako ćeš morati isplatiti zaradjeno i potpisano kada igrač ode na sud.Evo pise da je sporazumni raskid potpisan. Ne vjerujem da su mu rekli, evo ti potpisi pa nas tuzi kad bude nekih para.“NK Čelik Zenica službeno potvrđuje sporazumne raskide ugovora s Farisom Bajramovićem, Alminom Buzom i Danisom Bratovčićem.
Gdje ste vidjeli ovu vijest za Bajramovica?
Imas skoro toliko i onom Martinovicu , tako se "hvalio" da neje dobio skoro godinu platuGuest.1945 je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 12:39 Šta je ovo 16 milja se Farisu dužno.Jel on ikad plate dobio?
Svjestan sam ja neprilika koje su nas zadesile prijasnjih godina, svjestan sam da se moraju dovesti igraci da se moze igrati ova liga, ali ovaj dug je greska onoga tko je baratao s financijama kluba i potpisao ugovor s parama koje se u vrijeme isplate nisu mogle prihoditi. Znao sam i ja da plate kasne. Koliko Bajramovicu plata nije isplaceno ne znam, ali ako je ostalo 16k, on je imao pofinu platu. Na nama je da isplatimo, nadam se da smo u mogucnosti i da ne ponavljamo iste greske.Truhlo je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 14:09 Joj kako meni ovo depresiju izaziva, krv propišamo da prodamo 2000 ulaznica i sad samo te novce pošalji Bajramoviću, a pravi nove dugove jer si računao na te novce za tekuće poslovanje.
Nije ni čudo što se Čerim sklonio, 5 godina ovako, smučilo bi se svakom živom.
E to je truhlo sto sam ja pisao pa ste me napadali a u teretani sam sa Bajramovicem trenirai skoro svaki dan i on je govorio da se duguje svima al et rjesit ce se sve.Truhlo je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 14:09 Joj kako meni ovo depresiju izaziva, krv propišamo da prodamo 2000 ulaznica i sad samo te novce pošalji Bajramoviću, a pravi nove dugove jer si računao na te novce za tekuće poslovanje.
Površno to sve gledate. Dug prema igračima je napravljen zato što je UIO prošle godine uzela klubu preko 200k, tu pijesak u glavu zabijate. Klub je isplatio UIO, zato što je pare od tekućih obaveza tamo preusmjerio, a zato su se napravila dugovanja prema igračima i dobavljačima.Cinvict35 je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 15:05E to je truhlo sto sam ja pisao pa ste me napadali a u teretani sam sa Bajramovicem trenirai skoro svaki dan i on je govorio da se duguje svima al et rjesit ce se sve.Truhlo je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 14:09 Joj kako meni ovo depresiju izaziva, krv propišamo da prodamo 2000 ulaznica i sad samo te novce pošalji Bajramoviću, a pravi nove dugove jer si računao na te novce za tekuće poslovanje.
Ona tvoja da mi pravimo onoliko koliko kazes nije ni 1/3 ove godine a nije ni Cerim dzaba spomenuo da se u statut ugradi ono za upravu i donosenje kesa ( ko udze ili donijet ili napravit) jer ko cita izmedzu redova moze skontat i zasto je on odstupio bas zbog toga da je jb....o radit u ovakvim uslovima.Pricacemo na kraju godine i racunat koliko je UO donio kesa odnosno napravio.Njihovo postenje i rad i borbu nikako ne umanjujem sve da nisu ni marke donijeli ja im se stvarno zahvaljujem sto ovo rade za nas i nas klub i uvijek cu bit za to da ostanu u klubu na bilo kojim funkcijama koje oni god zele
Dobro to stoji. Do kada imamo toleranciju da plate trenutnim igracima kasne? Ne kazem da kasne nego od kojeg momenta smatramo da je nedopustivo da kasni plata dan? Jel to od danas ili za 3 mjeseca?Truhlo je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 15:19Površno to sve gledate. Dug prema igračima je napravljen zato što je UIO prošle godine uzela klubu preko 200k, tu pijesak u glavu zabijate. Klub je isplatio UIO, zato što je pare od tekućih obaveza tamo preusmjerio, a zato su se napravila dugovanja prema igračima i dobavljačima.Cinvict35 je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 15:05E to je truhlo sto sam ja pisao pa ste me napadali a u teretani sam sa Bajramovicem trenirai skoro svaki dan i on je govorio da se duguje svima al et rjesit ce se sve.Truhlo je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 14:09 Joj kako meni ovo depresiju izaziva, krv propišamo da prodamo 2000 ulaznica i sad samo te novce pošalji Bajramoviću, a pravi nove dugove jer si računao na te novce za tekuće poslovanje.
Ona tvoja da mi pravimo onoliko koliko kazes nije ni 1/3 ove godine a nije ni Cerim dzaba spomenuo da se u statut ugradi ono za upravu i donosenje kesa ( ko udze ili donijet ili napravit) jer ko cita izmedzu redova moze skontat i zasto je on odstupio bas zbog toga da je jb....o radit u ovakvim uslovima.Pricacemo na kraju godine i racunat koliko je UO donio kesa odnosno napravio.Njihovo postenje i rad i borbu nikako ne umanjujem sve da nisu ni marke donijeli ja im se stvarno zahvaljujem sto ovo rade za nas i nas klub i uvijek cu bit za to da ostanu u klubu na bilo kojim funkcijama koje oni god zele
To će se sve izravnati do kraja godine ili naredne kada se sve svede na nulu.
Jbg uprava nema kapaciteta da osigura novac za tekuće poslovanje i plus još dugovanja, a ova dugovanja su baš nastala zbog toga što je novac koji klub generiše otet i nije mogao otići na plate.
Isto da ste prespavali 2024. godinu.
Ne opravdavam i ne podržavam da kasni bilo kome, samo sam se osvrnuo na komentar da klub ne pravi dovoljno novca, pravi itekako, al džabe kad smo imali poreznu nad glavom.KakhaKaladze je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 15:24Dobro to stoji. Do kada imamo toleranciju da plate trenutnim igracima kasne? Ne kazem da kasne nego od kojeg momenta smatramo da je nedopustivo da kasni plata dan? Jel to od danas ili za 3 mjeseca?Truhlo je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 15:19Površno to sve gledate. Dug prema igračima je napravljen zato što je UIO prošle godine uzela klubu preko 200k, tu pijesak u glavu zabijate. Klub je isplatio UIO, zato što je pare od tekućih obaveza tamo preusmjerio, a zato su se napravila dugovanja prema igračima i dobavljačima.Cinvict35 je napisao/la: ↑29 ruj 2025, 15:05
E to je truhlo sto sam ja pisao pa ste me napadali a u teretani sam sa Bajramovicem trenirai skoro svaki dan i on je govorio da se duguje svima al et rjesit ce se sve.
To će se sve izravnati do kraja godine ili naredne kada se sve svede na nulu.
Jbg uprava nema kapaciteta da osigura novac za tekuće poslovanje i plus još dugovanja, a ova dugovanja su baš nastala zbog toga što je novac koji klub generiše otet i nije mogao otići na plate.
Isto da ste prespavali 2024. godinu.