NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 28 ruj 2025, 21:52
Truhlo je napisao/la: 28 ruj 2025, 21:51
Redbull je napisao/la: 28 ruj 2025, 21:49 Moze li neko naci snimak poslije naseg drugog gola? Na zapadu kada se slavilo, neko uzeo dijete i digao ga u zrak i trese :lol: :lol:
Izgrlio sam se sa nekim didom ko da mi je rođeni :lol: Pravo dobra atmosfera, dobro bi bilo kad bi i preostale tri domaće utakmice mogli imati bare ove 3 i po milje.
Hoce li biti novi rekord?
Mislim da će biti tu negdje oko 2000, možda i prebacimo, vidjet ćemo, bitno je nastaviti dalje, animirati raju, pa kad dođu Vitez i Tuzla da bude opet 3000+
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Jesam jedini koji gleda snimak :lol:

Cist crveni karton za Karahmetovica..
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

:srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 28 ruj 2025, 21:55
Redbull je napisao/la: 28 ruj 2025, 21:52
Truhlo je napisao/la: 28 ruj 2025, 21:51
Izgrlio sam se sa nekim didom ko da mi je rođeni :lol: Pravo dobra atmosfera, dobro bi bilo kad bi i preostale tri domaće utakmice mogli imati bare ove 3 i po milje.
Hoce li biti novi rekord?
Mislim da će biti tu negdje oko 2000, možda i prebacimo, vidjet ćemo, bitno je nastaviti dalje, animirati raju, pa kad dođu Vitez i Tuzla da bude opet 3000+
Ako donesemo iz Bihaca 3 boda akB bice nas sigurno kao i veceras
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Od Kantonalne lige ogromne gorčine ranga takmicenja istovremeno ponos jer kad su nas htjeli gasiti mi smo rekli NIKAD.

Obrambeni stub 30 navijača u to vrijeme kaže gasit ćete rinuka moju i suprotstavimo se svim Zenickim dusmanima ili u prevodu grobarima kluba bit će onaj ISTI bit će onaj STARI osnovan 1945 gdje ga je bodrio moj dido, moj otac eeee pa bodrit će ga i moje dijete.

I kad sad gledamo situacije gledamo rast kluba od kantonalne lige do korak ulaska u premier ligu ponosno uspravno stojimo pred svima je naša borba je imala smisla imala CILj a nas cilj je samo jedan vratiti klubu prvo povjerenje vratiti klubu dostojanstvo da kad se pojavimo bilo gdje kažu ovo je klub koji je bio pred gasenjem ali od zadnje lige uspravne glave i sportski se vraćao i finansijski.

Ako ikad vam bude neka nedoumica šta se to desava nema privatnika nema dioničara nema milionera nema politike kurtonske koja kroji sudbinu i koja vodi klub znaj te da u klubu imamo najveći obrambeni štit a to smo mi kojima je borba i LJUBAV ZA IDEAL bez interesa najveća vodilja bila i ne može nam niko ništa.

Dolaze bolja vremena vidljivo prepoznatljivo postaje ali isto tako nemoj te biti smecari Zenicki koji ćete stavljati komentare liko-ove 👍 podrške nego budite konkretna podrška picke Zenicke kupite karte dodjite na utakmice, uclanite se u klub i učite svoju djecu da vole svoj lokalni klub.

Pola vas muskaraca samo što menstraciju niste poceli dobijat, pusite one nargile one kablove one kurceve a 30 metara vam reflektori upaljeni nemate pojma da igra svetinja nas Čelik.

Brijete noge, mame vas kupaju u 30 -tim godinama, život vam se svodi na tik tok i nargile mater vam jebem bolesnu, smjesno vam doći na tekme lokalnog kluba, šmrčete one praškove jeftine mater vam jebem i zaglupljeni nikad dalje od Doboja otišli niste sutra ćete nam pričati kako je to tako normalno vrijeme došlo.

Hvala svim mojim Zenickim roditeljima koji su odgojili djecu da vole ono što je Zenicki da vole Čelik i od malena su tu i da im djeca ne budu degenerici koji kruže oko stadiona i čude se na HUK Bilinog polja na ludilo sa tribina i da to smatraju izgubljenim vremenom.

Mamu vam izgubljenu jebem koji god ste hodali oko stadiona i žao vam prvenstveno platit kartu podržati klub, a drugo što ćete čitav život biti nedefinisani kurtoni i mamini tatini sinovi koji ništa u životu prošli nisu.

Pred nama je tek period uspona i ne budi te jedni od onih koji neće dati ruke našem klubu nego svako svojim doprinosom da ostavi trag u povratku našeg voljenog kluba na staze stare slave.

ČELIK SE NE BODRI LIKE-OM 👍

ZENIČKI DO KOSTI 🖤❤️

V.P. :pray:
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Dugo većeg klanja nisam vidio na tekmi, sudija pustio malo oštriju igru.
Svaka čast na pobjedi, ovo je rezultat bespoštedne borbe na terenu.
Hodžić se povrijedi nakon gola, jbt je ako je nešto ozbiljno, ode nam jedan standardni U21 za Bihaća.
Kad smo već kod tog, 2 gola od dva u21 igrača večeras. 8-)
Mislio sam da je Jedinstvo bolje, ali igraju promjenjivo, može se gore, uz malo sreće, do bodova. Mada tradicionalno tamo igramo loše, nadat se izbjeći bar poraz.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Cestitke igracima i strucnom stabu na pobjedi!!! Bolji smo bili i apsolutno bi bilo ne zasluzeno da ovo nismo dobili. Publika je odgovorila sto se posjete tice.A to sto neko ocekuje 4 - 5 milja je nerealno barem u jesenjem dijelu takmicenja. Kome je malo raje na stadionu nek uzima od sebe po 20 ulaznica i nek donira klubu,znamo svi da necete i zato ne kakite za posjetu.Odlicni nocas Hodzic,Kalesic,Šero,Masetic i Telalovic.Dobri Popovic,Jamakovic i Masic Slabi nocas Horic i Durmo. Opet malo prekasno izmjene se vrse mada ni rezerve nista nisu ni odradile vrijedno pomena. Sad u Bihac i bod kao kuca. Ne moze se svaka tekma ni pobjediti al najbitnije je ne izgubiti!
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

prisonbreak je napisao/la: 28 ruj 2025, 21:59 Jesam jedini koji gleda snimak :lol:

Koji minut, nisam mogao prvo poluvrijeme pogledati, bio na ulazu :roll:

Svaka čast momcima, neka Rijad ili Horić dobiju žuti pa da odmore protiv Viteza :rock:

AJMO LIKČE🖤❤️🖤❤️
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Cr7legia je napisao/la: 28 ruj 2025, 22:31
prisonbreak je napisao/la: 28 ruj 2025, 21:59 Jesam jedini koji gleda snimak :lol:

Koji minut, nisam mogao prvo poluvrijeme pogledati, bio na ulazu :roll:

Svaka čast momcima, neka Rijad ili Horić dobiju žuti pa da odmore protiv Viteza :rock:

AJMO LIKČE🖤❤️🖤❤️
U prve dvije minute.
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

Žali za one dvije prečke Mašića, šteta što ona druga nije ušla u gol, bio bi za Puskas nagrade :?
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Klub mora napraviti pritisak da se Telalovic pozove u reprezentaciju neku (idealno U21), uz novinare i portale....odavno nismo imali veci talenat u Čeliku.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Svaka cast igracima na borbi i zalaganju. Po meni Stupcanica igracki malo bolja, ali to se na terenu nije vidjelo. Odbrana bila kompaktna. Pohvale za Masetica, ali on je krivac za gol. Trci u liniji s igracem, ali mu ne prilazi i pusta ga da bude sam. Hora imao par nesigurnih reakcija, ali u globalu dobar. Naprijed smo stvarali sansi, brzo vracali loptu po izgubljenoj. Agresivnost je bila na nivou i to se na kraju isplatilo.
Sto se tice publike, svjestan sam ja su ostali klubovi isto losi po pitanju publike, svjestan sam da rang takmicenja dosta otezava, dosta se ljudi iselilo, dosta seljaka doslo, ali realno je morala biti veca posjeta. Da se razumijemo, nisam iznenadjen brojkom, ali sam svjestan da broj clanova i publike koci klub. Necemo zivjeti od tih prihoda, ali nam oni daju zivot.
Pogledamo li brojke prije dvije ili prije cetiri godine, vidimo da se broj ljudi povecava. Naravno, rezultati se popravljaju i valjda nece padati kao ni posjeta.
Volio bih da se napravi neki pozitivni sok, da trener, uprava ili igraci isprozivaju igrace, ali da to bas svi cuju i da u svacije usi udje. Tako nesto je Fedja Dudic nedavno uradio u Radnickom. Pokusat isprozivat Zenicu i sve ljude koji se nazivaju gradjanima Zenice pa neka se zainate barem jednu utakmicu, ali bas ih zainatiti.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Cestitke trenerima i igracima a i navijacima na cistoj zasluzenoj pobjedi uz 2 gola i 2 precke i par dobrih i suteva i sansi,Stupcanicu jednom osutali u gol.i dadose nam gol.iz nase greske na sredini posle u 3 poteza ali zabismo drugi sreca odmah i ne vidi ga dobro pa ako ima neki montazer na forumu da postavi drugi gol.
Celik se borio.a oni su bas zestoko igrali kazu 36 faulova mi 15 ne znam je li istina.
Susija mi je ok bio drzo je neki kriterijum.svoj ,samo ono njihovo provociranje kad su dali gol nije im trebalo a sto su igrali grubo sve je to borba.Stupcanica lagano dobivat ekipe u gostima imaju dobru tranziciju samo sto im nismo dozvolili puno..
Za mene odlicni Telalovic i Kalesic mada i Sero mi dobar bio ,Horic upocetku gresio posle je malo doso sebi..
Potez dana Isakovic za zuti karton ..
Ambijent odlican i mislim najveca posjeta ko sto sam reko da ce bit.
U Bihacu pokusat neizgubit dobit Viteza i u Tesnju 500 Robije.
Zadnja izmjena: BatistutA19, dana/u 28 ruj 2025, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://youtu.be/U6MeLz-iNgU?si=gN2V-jeUv650E2ou

Zenička djeca nasmijana :D

Zenička la masija proizvela 8-)
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

slika

Laku noć sociosi i ako bog da, da nas protiv Viteza bude još više nakon pozitivnog rezultata iz Bihaća, a pozitivno je sve osim poraza.

SLAVNI LEGENDARNI ČELIK IZ ZENICE
Odgovori