NK Čelik
Re: NK Čelik
Pravo smo JEBENA nekakva ekipa iako ne briljiramo i nismo ni na 70% potencijala opet stvorimo 6 ili7 mrtvi sansi.
Idemo nastavit niz u Bihacu i odmorit dobro ekipu nismo fizicki na zavidnom nivou, moze i mora bolje.
Mosa Likce
Idemo nastavit niz u Bihacu i odmorit dobro ekipu nismo fizicki na zavidnom nivou, moze i mora bolje.
Mosa Likce
Dodju oni nama pobjedu za ono sto smo im guzicu u ligi sacuvali hahah ide 0 2 lagano. Zivi bili pa vidjeli
Dize se prasina
-
Ne bi vala nikako mogo prevalit da su nam i ovi seljaci uzeli bodove
Srce, čast i ponos!
Kad skontas da smo od Banovica izgubili 2 cista boda..od Travnika iz nepostojeceg kornera i jedinog suta -, isto izgubili 2 boda
Eto ga kao što sam pisao, frka, tuča, atmosfera jaka, zapad nabrijan i samo tu onda Allah može uzeti bodove i niko više. Nije bilo greške kao protiv Budućnosti, rekreacija i upisana unaprijed 3 boda. Naučilo se nesto
Velika je potrošnja igrača bila, treba to oporaviti do utakmice u Bihaću. Moraju svakako već u petak putovati ako je u subotu utakmica. Mada bi valjalo da je u nedjelju utakmica. Dan odmora više. Sad im treba dva dati nakon ove borbe i pobjede.
Regoje ne mrcvari ih životati daj dva dana slobodno momcima.
Putuje se u mjesto sada protiv protivnika koji igra utakmice u federaciji isključivo zahvaljujući Čeliku. Ali mi smo tu utakmicu igrali za sebe i svoju čast i obraz. Bilo koji klub da je bio od ostalih 14 protivnik Gradine Jedinstvo bi bilo sada trećeligaš.
Ja one uvrede, psovke 90 minuta gore neko ikad i iz Sarajeva nisam zaboravio od uvijek korektnih do tada Bišćana. Neka im je na čast.
Masovna podrska i domaćinska atmosfera u dalekom Bihaću za nova tri boda!
Konačno je lijepo biti navijač Čelika, zasluzili smo i mi osmijeh na licu i nagradu za krvavu borbu 10 godina.
Isto tako ovo jest trenutna tabela, ali samo tri kluba mogu dobiti licencu za PL. Čelik, Sloboda i GOŠK.

Velika je potrošnja igrača bila, treba to oporaviti do utakmice u Bihaću. Moraju svakako već u petak putovati ako je u subotu utakmica. Mada bi valjalo da je u nedjelju utakmica. Dan odmora više. Sad im treba dva dati nakon ove borbe i pobjede.
Regoje ne mrcvari ih životati daj dva dana slobodno momcima.
Putuje se u mjesto sada protiv protivnika koji igra utakmice u federaciji isključivo zahvaljujući Čeliku. Ali mi smo tu utakmicu igrali za sebe i svoju čast i obraz. Bilo koji klub da je bio od ostalih 14 protivnik Gradine Jedinstvo bi bilo sada trećeligaš.
Ja one uvrede, psovke 90 minuta gore neko ikad i iz Sarajeva nisam zaboravio od uvijek korektnih do tada Bišćana. Neka im je na čast.
Masovna podrska i domaćinska atmosfera u dalekom Bihaću za nova tri boda!
Konačno je lijepo biti navijač Čelika, zasluzili smo i mi osmijeh na licu i nagradu za krvavu borbu 10 godina.
Isto tako ovo jest trenutna tabela, ali samo tri kluba mogu dobiti licencu za PL. Čelik, Sloboda i GOŠK.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Ipak delegat piše 3500.Truhlo je napisao/la: ↑23 ruj 2025, 10:45Sa rutonjama delegat piše 4000 za prosjek od: 3300 i lagano preskačemo borac za top 4 u državiAvenija je napisao/la: ↑23 ruj 2025, 10:40A RUTONJE prošvercane?Truhlo je napisao/la: ↑23 ruj 2025, 10:38
Eto i zvanično tošk i gorki subota. Treba nam poraz toška od dva razlike ili minimalan poraz a naša pobjeda od 2 razlike za prvo mjesto.
Ako tošk izgubi a gorki barem X ili poraz, ludnica u nedjelju za prvo mjestoSve ispod 2500 ulaznica + 500 sezonskih, bruka neviđena.
![]()
![]()
![]()
Nisam gledao utakmicu ali sudeći po komentarima dobri smo bili, drago mi je da ima borbenosti.
Ko je dobio žute, jesmo li oslabljeni za Bihać?
Bit će zeznuto i to gostovanje ali za nadati je se da mogu momci do bodova.
Ko je dobio žute, jesmo li oslabljeni za Bihać?
Bit će zeznuto i to gostovanje ali za nadati je se da mogu momci do bodova.
I ti isprepadan, traume od prošlih sezona

Nisam ni sekunde sumnjao u pobjedu, ni kad smo ga primili u 70. minuti. Toliko smo bolji bili, prilika napravli, pojeli šumare za večeru

Polako se vraćamo, fina posjeta, može bolje još bar 500 do 1000 ljudi da dovučemo. Mislim da je procjena delegata ok.
Nema naboja dok zapad ne poludi

Pohvale za očitavanje sezonskih, nema više spiskova 

Moze li neko naci snimak poslije naseg drugog gola? Na zapadu kada se slavilo, neko uzeo dijete, digao ga u zrak i trese

Zadnja izmjena: Redbull, dana/u 28 ruj 2025, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Izgrlio sam se sa nekim didom ko da mi je rođeni

Opet smo preskočili vicinu prčiju, sad nam je prosjek 3133