Sta ocekujete vi 8000 ljudi jel? Pa ljudi dragi Velez sinoc posjeta losa... i nije toliko katastrofa sto se tice posjete da se razumijemoGuest.1945 je napisao/la: ↑28 ruj 2025, 18:53 Ja posjete gluho bilo a ni jug ništa bolji.Jel ljudima doaadila ova liga ili šta je ovo![]()
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Oni su definitivno dosli da agresivno igraju. Ubise Seru, najvise je pretrpio.
-
E moj Hodzicu.Koja ti je ovo lopta da je vraćaš nazad.Čovjek ne vidi dalje od 2 metra.
-
Kalesić manje viška poteza i brže se oslobađat lopte.
Igramo standardno dobro ove sezone.
Stupčanica agresivna,nervozna,zabit još jedan,pa malo popustit.
Stupčanica agresivna,nervozna,zabit još jedan,pa malo popustit.
c'mon likČe
Auu igramo top prvo pol bgmi
Samo ovako nastaviti po meni najbolji do sada Telalovic i Kalesic mada i Sero je dobar ali u tuči hahaha
Samo ovako nastaviti po meni najbolji do sada Telalovic i Kalesic mada i Sero je dobar ali u tuči hahaha
- Zenicanin988
Sta kukate za posjetu, zapad pun skoro..
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sad bas gledao slike, zapad dobro bas popunjen. Vjerovatno su ljudi kasno ulazili na stadion, pa dok se popunilo. Mogao bi rekord pasti u broju prodanih karti.
- Zenicanin988
Ja sam tacno na sredini zapada , meni odavde izgleda poprilično popunjeno. Mozda nije tako kad se gleda s terena ili s istoka
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Hoces reci da, kad pobjedimo danas, protiv Viteza ce biti 4 ili 5 hiljada?FliX je napisao/la: ↑28 ruj 2025, 19:17Buducnost BanoviciGuest.1945 je napisao/la: ↑28 ruj 2025, 18:53 Ja posjete gluho bilo a ni jug ništa bolji.Jel ljudima doaadila ova liga ili šta je ovo![]()
PS. Evo vidim ljudi pisu ipak da je popunjen stadion. Nasi ljudi navikli dolaziti 15 minuta prije pocetka...
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 28 ruj 2025, 20:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Dobar je rezultat al imamo problema u sredini haus, ko god je a stadionu vidi se velika rupa izmedzu odbrane i napada , nas vezni red ne dolazi po loptu nemaju hrabrosti i ako smijem rec da nam je vezni red uzasno spor kad uzmemo loptu tranzicija je potanka.
Dobro je sad zasad igramo na cvrstocu i individualni potez ali moramo se malo uozbiljit i pokusat sta odigrat.
Ova pobjeda bi znacila bas bas
Dobro je sad zasad igramo na cvrstocu i individualni potez ali moramo se malo uozbiljit i pokusat sta odigrat.
Ova pobjeda bi znacila bas bas
Meni zapad izgleda fino popunjen, sigurno vise nego protiv Buducnosti.
- Privitak/ci
-
- IMG-20250928-WA0011.jpg (104.76 KiB) Pogledano 124 puta.