Ma nista ja to opet ne znam ,trenirat cu do utakmice ,Brotherze je napisao/la: ↑28 ruj 2025, 14:08Screenshot_20250928_131712_Chrome.jpgBatistutA19 je napisao/la: ↑28 ruj 2025, 13:39 Sto se tice veceras ocekujem najvecu posjetu u ovoj sezoni jest da je hladno ali obuci se i jbga a na terenu bice zajebano..
Ovo za investitora sto puta pisem ovo turcin,Musija,Husic ne bi nikad pa pogledaj tuzlaka sta oni znaju o klubu ,gledam onaj Shkupi od Olguna 8 utakmica i sve porazi zadnji na tabeli i cao motaj kablove gasi mjesalicu
Niko ovdje nije protiv investitora nekog i jasno da treba taj novac ,investitor da ali koji ce bit kontrolisan a nek on zaradi milione ali nek i Celik bude jak a da se on sve pita ne bi nikad nijednog.Ali vise sam za jake sponzore i jaku upravu negbinvestitora i dat mu sve ma to nikad
Nije ovo engleska kad jedan ode dodje drugi ovde drugi nema ko doci ako te sjebe.Ko ce Husica zamijenit kad ode jos ako ih zavali u dug a zavalit ce sve sto je sad vratio napravit ce novi dug..
I ja ne znam sliku ubacit a prije sam znao pa stavi Dino ko kad na viber saljes otvoris galsriju i cao ,trebas milion slova nekih napisat da posaljes .
Veceras sretno nam !!![]()
Evo za tebe i ovog hakera Zamorana hehe, ima ispod to dodaj datoteke i tu ubacis sliku, samo pazi da ne bude teska
NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
Ma velicina ovdje dozvoljena 236 a kod mene slike 960Brotherze je napisao/la: ↑28 ruj 2025, 14:08Screenshot_20250928_131712_Chrome.jpgBatistutA19 je napisao/la: ↑28 ruj 2025, 13:39 Sto se tice veceras ocekujem najvecu posjetu u ovoj sezoni jest da je hladno ali obuci se i jbga a na terenu bice zajebano..
Ovo za investitora sto puta pisem ovo turcin,Musija,Husic ne bi nikad pa pogledaj tuzlaka sta oni znaju o klubu ,gledam onaj Shkupi od Olguna 8 utakmica i sve porazi zadnji na tabeli i cao motaj kablove gasi mjesalicu
Niko ovdje nije protiv investitora nekog i jasno da treba taj novac ,investitor da ali koji ce bit kontrolisan a nek on zaradi milione ali nek i Celik bude jak a da se on sve pita ne bi nikad nijednog.Ali vise sam za jake sponzore i jaku upravu negbinvestitora i dat mu sve ma to nikad
Nije ovo engleska kad jedan ode dodje drugi ovde drugi nema ko doci ako te sjebe.Ko ce Husica zamijenit kad ode jos ako ih zavali u dug a zavalit ce sve sto je sad vratio napravit ce novi dug..
I ja ne znam sliku ubacit a prije sam znao pa stavi Dino ko kad na viber saljes otvoris galsriju i cao ,trebas milion slova nekih napisat da posaljes .
Veceras sretno nam !!![]()
Evo za tebe i ovog hakera Zamorana hehe, ima ispod to dodaj datoteke i tu ubacis sliku, samo pazi da ne bude teska

Jedino da mikrovalnom uslikam

Nikad mi u Evropu necemo

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Dobro je da nam ženu nisi slučajno okačio dragi bati

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Garo, pojacanje iz Nigerije u zimskom prelaznom hahahahaha
Samo Čelik zenički !!!
- BatistutA19
- BatistutA19
Avenija ma maca ide na Jug svi u crnom.
Truhlo i ja ko Fadil.Dedic ,on ima horoza crno crvenog i neki mu covjek davo 300.maraka da ga proda pa da ga ono posle zezaju i nije htio prodat
- BatistutA19
- BatistutA19
Mi slike ne znamo ubacit i onaj bi nas forumas izbacivo papirnate karte uveo on line samo karte i mene ostavio pred stadionom da slusam ko radio prenos