NK Čelik

Redbull

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

KakhaKaladze je napisao/la: 28 ruj 2025, 11:24 Imam neki los osjecaj da ce posjeta biti dobrano ispod nasih ocekivanja i da ce biti neznatno vise nego u prve dvije domace tekme. Daj Boze da ne budem u pravu.
Ja sam se probudio "nabrijan" na pobjedu, uvjeren sam da cemo ih dobiti.
phillies

Post Postao/la phillies »

KakhaKaladze je napisao/la: 28 ruj 2025, 11:24 Imam neki los osjecaj da ce posjeta biti dobrano ispod nasih ocekivanja i da ce biti neznatno vise nego u prve dvije domace tekme. Daj Boze da ne budem u pravu.
Sta znam, mozda bih vise i to volio nego da dodje bruka ljudi, dobro popunjen zapad i desi nam se DLC i visocka Bosna. Mislim da bi dugorocno to vise odbilo raje nego da danas bude slabija posjeta a Celik upise tri boda. :D

HAJDE ČELIK, IGRAJ NEPOBJEDIV SADA TI SI!!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

5 zapada je kupljeno.
Ne znam sliku postavit.
De ba da se pojednostavi ovo za slike,nisam ja haker!
Dino pojednostavi opciju za ubacivanje slika ili mi odosmo na drugi forum :D
Nije bitno koliko ce raje biti,vec koliko ce se ulaznica prodati!
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Zamorano je napisao/la: 28 ruj 2025, 11:49 5 zapada je kupljeno.
Ne znam sliku postavit.
Koji broj? To mozes vidjeti
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

prisonbreak je napisao/la: 28 ruj 2025, 12:03
Zamorano je napisao/la: 28 ruj 2025, 11:49 5 zapada je kupljeno.
Ne znam sliku postavit.
Koji broj? To mozes vidjeti
Kod mene su karte iz Avantija ,papiruše takozvane 357 do 361 brojevi
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Redbull je napisao/la: 28 ruj 2025, 11:29
Ja sam se probudio "nabrijan" na pobjedu, uvjeren sam da cemo ih dobiti.
Isto mišljenje imam. Nekako imam osjećaj kako sam ustao da ih dobijamo glat.
Ajmo Čeee
c'mon likČe
zacelikizenkcu

Post Postao/la zacelikizenkcu »

I ja mislim da posjeta nece bit ni blizu kakvu ocekujemo. Prohladan dan, prijenos, sluzbena stranica mrtva.

Ocekujem tesku utakmicu gdje ce nijanse presuditi i nadam se 1:0 za Celik.
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Očekujem bolju igru nego protiv Banovića i Gračanice.
Loše vrijeme za publiku često znači dobro vrijeme za igrače. Bolje se igra kad je hladnije, nego po onoj vrućini.
Sve ukazuje na 3 boda večeras.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

zacelikizenkcu je napisao/la: 28 ruj 2025, 13:18 I ja mislim da posjeta nece bit ni blizu kakvu ocekujemo. Prohladan dan, prijenos, sluzbena stranica mrtva.

Ocekujem tesku utakmicu gdje ce nijanse presuditi i nadam se 1:0 za Celik.
Ma samo da je dobiti danas,remi a posebno poraz bi nas bas unazadio. Danas pobjeda kakva god, onda odigrati dobro u Bihacu i ne izgubiti, dobiti Vitez kuci, a onda opsada Tesnja u borbi za prvo mjesto hehe.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sto se tice veceras ocekujem najvecu posjetu u ovoj sezoni jest da je hladno ali obuci se i jbga a na terenu bice zajebano..
Ovo za investitora sto puta pisem ovo turcin,Musija,Husic ne bi nikad pa pogledaj tuzlaka sta oni znaju o klubu ,gledam onaj Shkupi od Olguna 8 utakmica i sve porazi zadnji na tabeli i cao motaj kablove gasi mjesalicu
Niko ovdje nije protiv investitora nekog i jasno da treba taj novac ,investitor da ali koji ce bit kontrolisan a nek on zaradi milione ali nek i Celik bude jak a da se on sve pita ne bi nikad nijednog.Ali vise sam za jake sponzore i jaku upravu negbinvestitora i dat mu sve ma to nikad
Nije ovo engleska kad jedan ode dodje drugi ovde drugi nema ko doci ako te sjebe.Ko ce Husica zamijenit kad ode jos ako ih zavali u dug a zavalit ce sve sto je sad vratio napravit ce novi dug..
I ja ne znam sliku ubacit a prije sam znao pa stavi Dino ko kad na viber saljes otvoris galsriju i cao ,trebas milion slova nekih napisat da posaljes .
Veceras sretno nam !!🖤❤️
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Nemoguće je da se ponovi ono mrtvilo kao protiv Budućnosti.
Naravno da svako moze pobjediti ili izgubiti, pa Real petardu jucer primi ali hocu da vidim motivaciju, borbu, lomljenje plavog seljačiča Gasala i da se zna ko je domaćin.

Bilo koliko bilo raje i navijača domaćinska atmosfera se mora vratiti na BP. Igrači i tribine zajedno pritisak..Pobijte se dignite frku, naložite tribine nebitno je. :mrgreen:

I kao da nismo navikli na loše vrijeme kad Čelik igra, ovo je još i odlično. Uvijek je neki crveni meteoalarm ili 40°C ili gromovi udaraju oko stadiona ili je potop. Jedna u 10 se potrefi normalno vrijeme. Ovaj sjeverac i Sibir što nam dodje preko noci je još i jedan od boljih dana na dan utakmice :lol:

Ima jos 5-6 sati, svako moze zovnuti tog trećeg četvrtog jarana iz ekipe, oca, brata, rodjaka, djevojku, neka se digne za 10% posjeta dobro je.

Ali barem znas da su svi tu večeras iskreno na stadionu radi Čelika s ne zbog nekih rivala, derbija, teferića, kompleksa, gostujucih navijaca i obračuna i slicno jer mi to u ovoj ligi nemamo nažalost.

Regoje nabrij to necu prijateljsku opet utakmicu i lagano dodavanje i šetkanje kao protiv Budućnosti. U kost od prve minute. Utakmica vrijedi 6 bodova.

Gleda vas drzava na TV, nema nista drugo zanimljivo u prenosu. Nemojte da se osramotimo, neka vide ljudi Čelik sta je :mrgreen:

I najedite se dobro da mozete dobaciti do gola šut van 16 metara :lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

BatistutA19 je napisao/la: 28 ruj 2025, 13:39 Sto se tice veceras ocekujem najvecu posjetu u ovoj sezoni jest da je hladno ali obuci se i jbga a na terenu bice zajebano..
Ovo za investitora sto puta pisem ovo turcin,Musija,Husic ne bi nikad pa pogledaj tuzlaka sta oni znaju o klubu ,gledam onaj Shkupi od Olguna 8 utakmica i sve porazi zadnji na tabeli i cao motaj kablove gasi mjesalicu
Niko ovdje nije protiv investitora nekog i jasno da treba taj novac ,investitor da ali koji ce bit kontrolisan a nek on zaradi milione ali nek i Celik bude jak a da se on sve pita ne bi nikad nijednog.Ali vise sam za jake sponzore i jaku upravu negbinvestitora i dat mu sve ma to nikad
Nije ovo engleska kad jedan ode dodje drugi ovde drugi nema ko doci ako te sjebe.Ko ce Husica zamijenit kad ode jos ako ih zavali u dug a zavalit ce sve sto je sad vratio napravit ce novi dug..
I ja ne znam sliku ubacit a prije sam znao pa stavi Dino ko kad na viber saljes otvoris galsriju i cao ,trebas milion slova nekih napisat da posaljes .
Veceras sretno nam !!🖤❤️
Screenshot_20250928_131712_Chrome.jpg
Screenshot_20250928_131712_Chrome.jpg (130.67 KiB) Pogledano 153 puta.
Evo za tebe i ovog hakera Zamorana hehe, ima ispod to dodaj datoteke i tu ubacis sliku, samo pazi da ne bude teska
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Tu slika bas mora biti mala da bi je uploadovalo.na taj način :D

Najlakše kroz 15 sec.

https://postimages.org/

Odabares sliku, upload i pokupiš dole ispod link gdje pise "hotlink za forum"

Taj link postaš ovdje i eto ga, 15 sec max.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
BatistutA19

BatistutA19

Znam ovako Avenija ,evo macu postavio sam svoju ali ne znam da je slika bez linka i Dino ga komplikuje 😂😂😂
Odgovori