NK Čelik

Redbull

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 25 ruj 2025, 20:32 Ako neko, ko je dobio materijal, moze provjeriti da li je moguce otvoriti sve stavke, ili je nesto do mene.
Dosao je novi mail sa ispravkom. Sada mozes otvoriti sve stavke.

Samo cu reci, konacno neki izvjestaj za procitati. Iz prilozenog, vidi se da nismo daleko od potpune 0 sa tim dugovima prema licima koja mogu blokirati racun.
phillies

Post Postao/la phillies »

Hvala, nisam primjetio novi mail.

Edit: Ima dosta stvari koje zrace optimizmom...
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Prijatelji, moze li mi neko u pp poslati materijale za skupštinu. Slikam clansku kao dokaz.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Rob_Sa je napisao/la: 25 ruj 2025, 21:02 Prijatelji, moze li mi neko u pp poslati materijale za skupštinu. Slikam clansku kao dokaz.
Ne moze
| SKUPŠTINA |

Naši članovi su danas u toku dana dobili materijale na mail, tako da vas molimo da provjerite “spam” ili druge foldere u vašem inboxu. Ako ipak niste dobili dokumente, javite nam se na [email protected].

Skupština će biti održana sutra u 19 sati u velikoj sali Bosanskog narodnog pozorišta.
i nista licno.
phillies

Rob_Sa je napisao/la: 25 ruj 2025, 21:02 Prijatelji, moze li mi neko u pp poslati materijale za skupštinu. Slikam clansku kao dokaz.
Ako nisi dobio materijal, posalji mail na [email protected]

Isto, provjeri na svom mailu, da nije otislo u spam ili negdje drugo (meni je bilo u odjeljku "Promocije" ) Ako ti je na gmail.com mail ukucaj gore u search "čelik" i izbacice ti mailove koji su ti poslani...
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 25 ruj 2025, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Joj ko ce ovo sve citat nisam ni u skoli ovoliko cito 😂😂i ne mogu ja sve ovo procitat ali procito sam najbitnije ,znaci jedan covjek problem jos koji moze blokirat ali i sa njim dogovoreno sve ,ovo sve grad redovno izmiruje svoje a i ovo sta je sve uradjeno sam nesto povrsno procito .Kako god sve u svemu odlicno je ovo i u vezi Upravnog i Nazornog odbora i u vezi Akademije.
Hvala klubu malo ko da ima ovakav klub i transparentnost prema clanovima.🖤❤️
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Truhlo je napisao/la: 14 kol 2025, 13:33 Da li slavni legendarni Čelik iz Zenice želi potpisati novi reprogram, po uzoru na Gorki i Želješčar?

Ko prati priču oko reprograma, sjetiti će se one žalbe na oko milion KM glavnice. Možda sa novim reprogramom to već sada prihvatiti, na ovu glavnicu, rata bi ostala ista, oko 27 000 ili 28 000 KM, a cjelokupni dug bi bio pokriven?
:grljenje:
phillies

Jos jedno pitanje vezano za danasnju Skupstinu. Da li maloljetni clanovi mogu prisustvovati Skupstini? Ne mislim petogodisnja djeca, vec npr neko ko je usao u 18-tu i bice punoljetan do slijedece Skupstine :) :)
Samo Čelik zenički !!!

KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Znaci bez Smajlovica i Varde za vikend. Svakako prilican hendikep jer nam odsustvo Smajlovica bas suzava kombinacije u sastavu i ja iskreno ne vidim da moze nesto drugacije u odnosu na Bratstvo. Eventualno sto ja vidim kao jedinu eventualno mogucu promjenu je da Masetic ide na beka a Hodzic nazad pa da u vezni red udju Delic ili Medjuseljac. Mada ja ocekujem isti sastav kao u Gracanici.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Masetic sa Horicem nazad, Hodzic zadnji vezni, u sredini Telalovic i Jamakovic na krilo. To su ta tri u-21, a ostali nek se redaju.

.................Durmo

Sivac - Horic - Masetic - Popovic

..................Hodzic

.........Telalovic........Kalesic

Jamakovic..........................Sero

....................Masic

Eventualno naci drugu opciju umjesto Popovica.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Redbull je napisao/la: 26 ruj 2025, 14:12 Masetic sa Horicem nazad, Hodzic zadnji vezni, u sredini Telalovic i Jamakovic na krilo. To su ta tri u-21, a ostali nek se redaju.

.................Durmo

Sivac - Horic - Masetic - Popovic

..................Hodzic

.........Telalovic........Kalesic

Jamakovic..........................Sero

....................Masic

Eventualno naci drugu opciju umjesto Popovica.
Popovic je i vise nego dobra zamjena sa Smajlovica i jak je defanzivno a moze nesto uradit i u ofanzivi
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Pa eto onda, bolje od ovog trenutno nemamo.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 26 ruj 2025, 14:54 Pa eto onda, bolje od ovog trenutno nemamo.
To je to :like: Samo zamjeni mjesta Šeri i Jamakoviću :mrgreen:

Sa klupe: Delić, Međuseljac i Durmiš. Tu su još Babić, Palačkić, Spahić, Isaković i golman Ćulov.

Jbt jaki smo baš :pray: Čak bez 4 povrijeđena igrača: Jusić, Bureković, Vardo i Smajlović, ekipa izgleda baš respektabilno :srce:
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Truhlo je napisao/la: 26 ruj 2025, 15:13
Redbull je napisao/la: 26 ruj 2025, 14:54 Pa eto onda, bolje od ovog trenutno nemamo.
To je to :like: Samo zamjeni mjesta Šeri i Jamakoviću :mrgreen:

Sa klupe: Delić, Međuseljac i Durmiš. Tu su još Babić, Palačkić, Spahić, Isaković i golman Ćulov.

Jbt jaki smo baš :pray: Čak bez 4 povrijeđena igrača: Jusić, Bureković, Vardo i Smajlović, ekipa izgleda baš respektabilno :srce:
Samo da se Telalovic pripazi treceg kartona jer bi nas to bas osakatilo.
Odgovori